Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nuėjau į mūsų grupę Flickr (šimtą metų nebuvau!), užkliuvau už Kelionių ir gatvės fotografijos kampelio, taip nostalgiškai suskaičiau visas analizes ir diskusijas... ax.gif

Gal atgaivinam tą skyrelį, a? Juk yra čia mėgstančių gatvės ir kelionių fotografiją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 vasario 2016 - 21:17
QUOTE(lunameja @ 2016 02 17, 20:47)
Nuotraukas Minimalizmo konkursui ikelkite i flickr albuma prie temos Minimalizmas, o ne i bendra katila wink.gif Arteja konkurso pabaiga, o as vis dar pasimetus  blink.gif

Ieškojau, bet neradau blush2.gif Aš tam flickr'e šimtą metų nebuvus, nieko nerandu doh.gif
Radau kur, bet nebemoku, kaip įkelti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 vasario 2016 - 22:01
Konkursui "Minimalizmas"

user posted image
Atsakyti
Ar galit kas nors pasakyt, kaip įkelt būtent į "Minimalizmą"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2016 02 17, 22:17)
Ar galit kas nors pasakyt, kaip įkelt būtent į "Minimalizmą"? 4u.gif

Įdėk nuotraukos nuorodą tarp laužtinių skliaustų. Nors man pačiai tik iš n-tojo karto pavyko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2016 02 17, 22:29)
Įdėk nuotraukos nuorodą tarp laužtinių skliaustų. Nors man pačiai tik iš n-tojo karto pavyko  cool.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2016 02 17, 21:16)
Nuėjau į mūsų grupę Flickr (šimtą metų nebuvau!), užkliuvau už Kelionių ir gatvės fotografijos kampelio, taip nostalgiškai suskaičiau visas analizes ir diskusijas...  ax.gif

Gal atgaivinam tą skyrelį, a? Juk yra čia mėgstančių gatvės ir kelionių fotografiją?

bandom, jei bus dalyvių.
man sukirbėja paskaičius piae reportažą apie savo miestą.
mano bėda dviguba: iki kovo pabaigos aš moksluose, tai sunku būtų rasti laiko slampinėti ir ieškoti kadrų, be to, ir išsijundinti gerokai reiktų, tai gal kokia partnerė pagelbėtų. taigi, aš už tą reportažą iš savo miesto, bet su ilgu terminu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 18, 08:06)
bandom, jei bus dalyvių.
mano bėda dviguba: iki kovo pabaigos aš moksluose, tai sunku būtų rasti laiko slampinėti ir ieškoti kadrų, be to, ir išsijundinti gerokai reiktų, tai gal kokia partnerė pagelbėtų. taigi, aš už tą reportažą iš savo miesto, bet su ilgu terminu smile.gif 4u.gif

Aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 18, 08:06)
bandom, jei bus dalyvių.

Aš irgi už ilgą terminą būčiau. Anuomet tarėmės dėl "metų projekto" - gal šįkart pavyktų jį įgyvendinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano šiukšlinas gyvenimas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 19, 10:29)
Mano šiukšlinas gyvenimas smile.gif

jaukus tas tavo šiukšlinas gyvenimas. Baisiai pasiilgstu juodai baltos fotografijos. Vis judinu savo juostinukus.
p.s. Persikėlėm į naujus namus ir nebeturim didintuvo. Liūdna.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2016 02 17, 21:16)
Nuėjau į mūsų grupę Flickr (šimtą metų nebuvau!), užkliuvau už Kelionių ir gatvės fotografijos kampelio, taip nostalgiškai suskaičiau visas analizes ir diskusijas...  ax.gif

daug gėrio buvo čia seniau. Gaivinkit
Atsakyti
Tema atgijus, faina ax.gif

Na kuri geriau spalvota ar JB?

user posted image

user posted image
cia siaip dar viena

user posted image
Atsakyti