Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2016 02 16, 19:05)
pasirodo chrome naršyklėje nesigauna, o explorery gavos  doh.gif
Minimalizmui

user posted image
Papildyta:
Labai norėčiau, kad pasakytumėt dėl tamsumo/šviesumo. Aš su laptopu niekaip nesuprantu, ar nuotraukos ne per šviesios, ar ne per tamsios... Nuo ekrano pasukimo kampo šviesumas skirias, nežinau, kaip taisyklingai nutaikyt tą kampą

Žiūrėti statmenai.
Atsakyti
QUOTE(jogas71 @ 2016 02 16, 18:27)
Žiūrėti statmenai.

???
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2016 02 16, 15:38)
Va koks katinas su vaiku pries langa.
Cia triusis, bet galima ir katina pabandyti taip pagaudyti.
Dar viena pries langa
Nenaudok tik jokios blykstes. Zaisk su nustatymais, bandyk, ieskok kampu, zaisk su planais. smile.gif

Jauciuosi suzlugdyta blink.gif
Juokauju biggrin.gif tikrai labai grazios foto, kazkada GAL ir mano akis pamatys tokius kadrus.

Man labai patiko per "Kalbancios fotografijos" mokyma pasakyta mintis " fotoaparato viena pagrindiniu funkciju yra padaryti mus laimingus" tai va, man bent jau dabar pavyksta ta fotoaparato funkcija isnaudoti, as dabar labai laiminga, todel pyskinu i kaire ir i desine, pyskinu viska, po to trinu, vel pyskinu ir dziaugiuosi, kad jau nebereikia naudoti auto nustatymo, nebereikia jungti blykstes ir seimos albume nuotraukos tikrai grazesnes, kai baigsis tas periodas, va tada tikiu, kad kadrai bus geresni, nes pradesiu rinktis ka fotografuoti, dabar tai net suni vedu i lauka su fotiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2016 02 16, 19:05)
pasirodo chrome naršyklėje nesigauna, o explorery gavos  doh.gif
Minimalizmui

Papildyta:
Labai norėčiau, kad pasakytumėt dėl tamsumo/šviesumo. Aš su laptopu niekaip nesuprantu, ar nuotraukos ne per šviesios, ar ne per tamsios... Nuo ekrano pasukimo kampo šviesumas skirias, nežinau, kaip taisyklingai nutaikyt tą kampą

mano akimis juoda išdegusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2016 02 16, 20:12)
mano akimis juoda išdegusi  g.gif

O kaip galima patikrinti isdegimus? Tiek baltos, tiek juodos.
Atsakyti
Sveiki,

Nedrąsu, bet norėčiau prisijungti ir aš. Smagu, kad tema keičiasi, man asmeniškai ND buvo didžiausia kliūtis prisijungti. Galiu trumpai paaiškinti, banaliai trūksta laiko. Norisi atlikti ne tik techniškai tvarkingai, bet ir kad pačiai būtų vėliau negėda. smile.gif Kadangi kaip ir dauguma turbūt pirmiausia esu mama, žmona, vaikas, anūkė, darbuotoja, draugė ir tt, sau ir savo pomėgiams laiko trūksta, vis atidėdavau tolyn ir tolyn ND, nors temą sekdavau pakankamai ilgai. Sau tikrai pažadėjau, kad anksčiau ar vėliau juos atliksiu. smile.gif

Dėl trijų prisistatymo nuotraukų tikrai pritariu, todėl dedu savo. Esu nejautri, bet noriu išmokti fotografuoti ne tik tvarkingai bet ir įdomiai, todėl labai laukiu komentarų, kad ir kokie jie būtų. smile.gif Manau, kad šios pirmos nuotraukos padės naujokėms įsivertinti kažkiek savo lygį, pamąstyti ir pradėti nuo pradžių. smile.gif

Taigi, pirmoji kelionių foto. Norėjosi vaizdo kaip iš atviruko. smile.gif Fotografavau su muiline:
user posted image

Ši šeimos foto, jau su kažkiek geresne kamera. smile.gif
user posted image

Ir ši daiktų foto, kartais norisi gražiai įamžinti smulkmenas:
user posted image

Taigi, labai lauksiu komentarų, foto keliu pirmą kartą, nepykite jeigu nepavyks. smile.gif
Atsakyti
Teka, man tai visai patinka tavo jb smile.gif
newsa, sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2016 02 17, 12:52)
Teka, man tai visai patinka tavo jb smile.gif

4u.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 vasario 2016 - 16:58
ėėė, Jūržole, ko ten buvai prirašius, kad tik daugtaškis liko?? Intriguoja! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 17, 17:19)
ėėė, Jūržole, ko ten buvai prirašius, kad tik daugtaškis liko?? Intriguoja! biggrin.gif

biggrin.gif Po tokių lūkesčių dabar jau nebedrąsu ir sakyti, kad tik fotkę bandžiau įkelti smile.gif Įkėliau, pažiūrėjau, apsigalvojau ir išėmiau ax.gif
Atsakyti
Nuotraukas Minimalizmo konkursui ikelkite i flickr albuma prie temos Minimalizmas, o ne i bendra katila wink.gif Arteja konkurso pabaiga, o as vis dar pasimetus blink.gif
Atsakyti