Mano minimalizmas
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 01:21)
Dedu savo purvina langa, kad nebutu temoje taip tylu ir kas netingite, suvalgykit mane su visa kate ir orchideja
Taip, langas negrazus. JB skonio reikalas, man sitas negrazus, norisi daugiau kontrasto. O siaip katinui ziauriai truksta fokuso. Nuotraukoje visko labai daug, tikras bardakas. Bandyk zaisti su sviesa, neversk visko jb, jei fotografuoji katina, bandyk, kad katino daugiausiai ir matytusi nuotraukose.
Pasiziurinek kitu nuotraukas, flickr.com gali labai daug ir ivairiu rasti, gal kils ideju kaip galetum/noretum savo katina nufotografuoti idomiau.
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 01:21)
Dedu savo purvina langa, kad nebutu temoje taip tylu ir kas netingite, suvalgykit mane su visa kate ir orchideja
Pradėk fotografuoti nuo vieno objekto, nes dabar nuotraukoje ir katina, ir orchidėja ir dar bala žino kas, ir jb man nepatinka.
Ar galima necituoti foto? Tuo labiau jei ji tame pačiame puslapyje.
QUOTE(Ka @ 2016 02 16, 12:22)
Ar galima necituoti foto? Tuo labiau jei ji tame pačiame puslapyje.
mhm.. pamiršau nuimti, pasitaisiau jau
Ėch, iskreiptas mano grozio supratimas man sita foto labai grazi ir bardako apart purvino lango, nematau, tik vazonine gele, katinas ir dezute nu vat tik fokuso katinui truksta, bet pries langa be blykstes, man dar labai labai sunku nustatymus pagauti. O del kitu foto, tai dabar nieko ir neveikiu, tik ziuriu, skaitau, skaitau ziuriu ir butent kad tu variaciju tiek daug ir tu taisykliu tiek daug....ketvirciu taisykle tai tik viena is daugelio ir jei gerai suprantu, ji tiesiog yra lengviausia pradedanciam. Nu bet neuzgesinsit manes, as dar pasispardysiu
ACIU
ACIU
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 14:21)
Ėch, iskreiptas mano grozio supratimas man sita foto labai grazi ir bardako apart purvino lango, nematau, tik vazonine gele, katinas ir dezute nu vat tik fokuso katinui truksta, bet pries langa be blykstes, man dar labai labai sunku nustatymus pagauti. O del kitu foto, tai dabar nieko ir neveikiu, tik ziuriu, skaitau, skaitau ziuriu ir butent kad tu variaciju tiek daug ir tu taisykliu tiek daug....ketvirciu taisykle tai tik viena is daugelio ir jei gerai suprantu, ji tiesiog yra lengviausia pradedanciam. Nu bet neuzgesinsit manes, as dar pasispardysiu
ACIU
ACIU
Va koks katinas su vaiku pries langa.
Cia triusis, bet galima ir katina pabandyti taip pagaudyti.
Dar viena pries langa
Nenaudok tik jokios blykstes. Zaisk su nustatymais, bandyk, ieskok kampu, zaisk su planais.
Sveikutės, smagu, kad tema atgijus
Ale jūs man durnai pasakykit, kaip nuotrauką iš flickr į čia įkelt? Pagal senas instrukcijas nieko nesigauna, nėra jokių size'ų pasirinkimų
Ale jūs man durnai pasakykit, kaip nuotrauką iš flickr į čia įkelt? Pagal senas instrukcijas nieko nesigauna, nėra jokių size'ų pasirinkimų
Yra, yra Atsidarai nuotrauką, antra ikonėlė iš dešinės, nuotraukos apačioje. Paspaudus ant jos aš renkuosi BBCode, dydį medium, kopijuoju, tuomet čia paste. Ir ištrinu visus nereikalingus prierašus. Nuoroda turi prasidėti [url... ir pasibaigti url]
QUOTE(Aster @ 2016 02 16, 17:46)
Yra, yra Atsidarai nuotrauką, antra ikonėlė iš dešinės, nuotraukos apačioje. Paspaudus ant jos aš renkuosi BBCode, dydį medium, kopijuoju, tuomet čia paste. Ir ištrinu visus nereikalingus prierašus. Nuoroda turi prasidėti [url... ir pasibaigti url]
pasirodo chrome naršyklėje nesigauna, o explorery gavos
Minimalizmui
Papildyta:
Labai norėčiau, kad pasakytumėt dėl tamsumo/šviesumo. Aš su laptopu niekaip nesuprantu, ar nuotraukos ne per šviesios, ar ne per tamsios... Nuo ekrano pasukimo kampo šviesumas skirias, nežinau, kaip taisyklingai nutaikyt tą kampą