Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano minimalizmas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dedu savo purvina langa, kad nebutu temoje taip tylu ir kas netingite, suvalgykit mane su visa kate ir orchideja smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 01:21)
Dedu savo purvina langa,  kad nebutu temoje taip tylu ir kas netingite,  suvalgykit mane su visa kate ir orchideja  smile.gif

Taip, langas negrazus. JB skonio reikalas, man sitas negrazus, norisi daugiau kontrasto. O siaip katinui ziauriai truksta fokuso. Nuotraukoje visko labai daug, tikras bardakas. smile.gif Bandyk zaisti su sviesa, neversk visko jb, jei fotografuoji katina, bandyk, kad katino daugiausiai ir matytusi nuotraukose. smile.gif
Pasiziurinek kitu nuotraukas, flickr.com gali labai daug ir ivairiu rasti, gal kils ideju kaip galetum/noretum savo katina nufotografuoti idomiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 01:21)
Dedu savo purvina langa,  kad nebutu temoje taip tylu ir kas netingite,  suvalgykit mane su visa kate ir orchideja  smile.gif

Pradėk fotografuoti nuo vieno objekto, nes dabar nuotraukoje ir katina, ir orchidėja ir dar bala žino kas, ir jb man nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 16 vasario 2016 - 11:23
Ar galima necituoti foto? Tuo labiau jei ji tame pačiame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 02 16, 12:22)
Ar galima necituoti foto? Tuo labiau jei ji tame pačiame puslapyje.

mhm.. pamiršau nuimti, pasitaisiau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ėch, iskreiptas mano grozio supratimas biggrin.gif man sita foto labai grazi biggrin.gif ir bardako apart purvino lango, nematau, tik vazonine gele, katinas ir dezute biggrin.gif nu vat tik fokuso katinui truksta, bet pries langa be blykstes, man dar labai labai sunku nustatymus pagauti. O del kitu foto, tai dabar nieko ir neveikiu, tik ziuriu, skaitau, skaitau ziuriu ir butent kad tu variaciju tiek daug ir tu taisykliu tiek daug....ketvirciu taisykle tai tik viena is daugelio ir jei gerai suprantu, ji tiesiog yra lengviausia pradedanciam. Nu bet neuzgesinsit manes, as dar pasispardysiu biggrin.gif
ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2016 02 16, 14:21)
Ėch, iskreiptas mano grozio supratimas  biggrin.gif man sita foto labai grazi  biggrin.gif ir bardako apart purvino lango, nematau, tik vazonine gele, katinas ir dezute  biggrin.gif nu vat tik fokuso katinui truksta, bet pries langa be blykstes, man dar labai labai sunku nustatymus pagauti. O del kitu foto, tai dabar nieko ir neveikiu, tik ziuriu, skaitau, skaitau ziuriu ir butent kad tu variaciju tiek daug ir tu taisykliu tiek daug....ketvirciu taisykle  tai tik viena is daugelio ir jei gerai suprantu, ji tiesiog yra lengviausia pradedanciam. Nu bet neuzgesinsit manes, as dar pasispardysiu  biggrin.gif
ACIU  mirksiukas.gif

Va koks katinas su vaiku pries langa.
Cia triusis, bet galima ir katina pabandyti taip pagaudyti.
Dar viena pries langa
Nenaudok tik jokios blykstes. Zaisk su nustatymais, bandyk, ieskok kampu, zaisk su planais. smile.gif
Atsakyti
Su V16!

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, smagu, kad tema atgijus thumbup.gif bigsmile.gif

Ale jūs man durnai pasakykit, kaip nuotrauką iš flickr į čia įkelt? blink.gif Pagal senas instrukcijas nieko nesigauna, nėra jokių size'ų pasirinkimų blink.gif
Atsakyti
Yra, yra mirksiukas.gif Atsidarai nuotrauką, antra ikonėlė iš dešinės, nuotraukos apačioje. Paspaudus ant jos aš renkuosi BBCode, dydį medium, kopijuoju, tuomet čia paste. Ir ištrinu visus nereikalingus prierašus. Nuoroda turi prasidėti [url... ir pasibaigti url]
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2016 02 16, 17:46)
Yra, yra  mirksiukas.gif Atsidarai nuotrauką, antra ikonėlė iš dešinės, nuotraukos apačioje. Paspaudus ant jos aš renkuosi BBCode, dydį medium, kopijuoju, tuomet čia paste. Ir ištrinu visus nereikalingus prierašus. Nuoroda turi prasidėti [url... ir pasibaigti url]

pasirodo chrome naršyklėje nesigauna, o explorery gavos doh.gif
Minimalizmui

user posted image
Papildyta:
Labai norėčiau, kad pasakytumėt dėl tamsumo/šviesumo. Aš su laptopu niekaip nesuprantu, ar nuotraukos ne per šviesios, ar ne per tamsios... Nuo ekrano pasukimo kampo šviesumas skirias, nežinau, kaip taisyklingai nutaikyt tą kampą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 vasario 2016 - 18:04