Aš kaip naujokė, galiu pasakyti, kad kritikos norėčiau sulaukti visais atvejais. Žinau, jūs sakysite, kad kartais įkeliamos nuotraukos būna tokios prastos, kad net nėra, ką komentuoti, tačiau kaip naujokui, paprasčiausiai gali būti neaišku, į ką reikėtų kreipti dėmesį.
Taip pat jūs pastebėjote, kad kažkuriuo metu, visi naujokai pirkosi butaforijas, rekvizitus ir darė gražias nuotraukas. Aš prisipažįstu, kad ir pati buvau įkritusi į tą terpę, nes kažkaip vis atrodo, kad vis nuotrauka ne tokia, kokios noriu laukiu ir savaime suprantama, apkaltinti aplinką lengviau, nei viską nurašyti ant savęs. Po truputį bandau iš to išlipti. Norėčiau atrasti savo stilių ir, ko aš labai norėčiau iš šios temos:
tiesiog bendravimo, kuris plečia akiratį (ir straipsniai, ir nuorodos, ir tiesiog diskusijos apie kultūros renginius, manau padėtų ugdyti kritiškesnį mąstymą - man to trūksta);
aš norėčiau, kad net ir įkėlus visai prastą nuotrauką gaučiau kritikos, klausimų, spyrių ir t.t., kurie padėtų suvokti klaidas ir taip pat ugdytų tą kritiškesnį mąstymą.
Labai tikiuosi, kad bendravimas su jumis man padės atrasti savo stilių.
Iš savęs tikiuosi pareigingumo, užsispyrimo ir aistros tam, ką darau