Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 05, 21:55)
O dėl temos. Gal kol kas pabandykit tiesiog be jokių pakeitimų. Dabar plepasi, tai ir plepėkim, lai būna foto. Ruošiant naują temą galima pirmą psl. prašluoti ir tiesiog pažiūrėti kas vyks. Su skaitiniais, įkeliant foto, turėtų savaime viskas rutuliotis.

drinks_cheers.gif

P.S. Man vis kirbėjo mintis, kuri iš senbuvių yra Kodėlčius... pagaliau žinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 06 vasario 2016 - 12:36
Aš kaip naujokė, galiu pasakyti, kad kritikos norėčiau sulaukti visais atvejais. Žinau, jūs sakysite, kad kartais įkeliamos nuotraukos būna tokios prastos, kad net nėra, ką komentuoti, tačiau kaip naujokui, paprasčiausiai gali būti neaišku, į ką reikėtų kreipti dėmesį.

Taip pat jūs pastebėjote, kad kažkuriuo metu, visi naujokai pirkosi butaforijas, rekvizitus ir darė gražias nuotraukas. Aš prisipažįstu, kad ir pati buvau įkritusi į tą terpę, nes kažkaip vis atrodo, kad vis nuotrauka ne tokia, kokios noriu laukiu ir savaime suprantama, apkaltinti aplinką lengviau, nei viską nurašyti ant savęs. Po truputį bandau iš to išlipti. Norėčiau atrasti savo stilių ir, ko aš labai norėčiau iš šios temos:

tiesiog bendravimo, kuris plečia akiratį (ir straipsniai, ir nuorodos, ir tiesiog diskusijos apie kultūros renginius, manau padėtų ugdyti kritiškesnį mąstymą - man to trūksta);

aš norėčiau, kad net ir įkėlus visai prastą nuotrauką gaučiau kritikos, klausimų, spyrių ir t.t., kurie padėtų suvokti klaidas ir taip pat ugdytų tą kritiškesnį mąstymą.

Labai tikiuosi, kad bendravimas su jumis man padės atrasti savo stilių.

Iš savęs tikiuosi pareigingumo, užsispyrimo ir aistros tam, ką darau smile.gif
Atsakyti
SBO ikelk nuotrauka i flickr konkurso albuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 05, 21:55)

O dėl temos. Gal kol kas pabandykit tiesiog be jokių pakeitimų. Dabar plepasi, tai ir plepėkim, lai būna foto. Ruošiant naują temą galima pirmą psl. prašluoti ir tiesiog pažiūrėti kas vyks. Su skaitiniais, įkeliant foto, turėtų savaime viskas rutuliotis.

pritariu. temos pavadinimo pakeitimas esmės nepakeis smile.gif
būnam čia ir žiūrim, kas iš to gaunasi smile.gif
Atsakyti
na va, sakiau, kad gadinsiu, tai gadinau smile.gif
konkurse nedalyvauju, labiau eksperimentai į minimalizmo temą taikyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2016 02 06, 16:39)
SBO ikelk nuotrauka i flickr konkurso albuma  4u.gif

OK, einu ieškoti ir įkelsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.bernardin...tsakymus/134571
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 02 06, 20:36)
OK, einu ieškoti ir įkelsiu smile.gif  4u.gif

Vėl nemoku įkelti doh.gif priminkite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 02 07, 01:01)
Vėl nemoku įkelti  doh.gif  priminkite prašau  4u.gif

rašant postą flickre, iš kart po rašymo langeliu yra klausimas- Want to format your reply? spaudi jį, ir tuomet atsidaro trumpa instrukcija, ir ten parašyta kaip papostinti fotkę wink.gif
o parašyta- If you'd like to include a Flickr photo or video in your reply, simply copy and paste its URL between square brackets, like so:
[http://www.flickr.com/photos/example/2910192942/]
Papildyta:
fsio, baigiau savo eksperimentus minimalizmo tema, ieškojau kur gifus talpinti galima, nes flickras jų nesupranta doh.gif

tad peržiūrėti galima čia

bandysiu dar vieną tiesiai į čia įmest, įdomu ar veiks g.gif

user posted image
Atsakyti
Ir aš ax.gif
Sielos broliai
user posted image
Atsakyti
user posted image6/52 by Lunameja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 08 vasario 2016 - 12:27
QUOTE(Aster @ 2016 02 06, 14:05)
Aš kaip naujokė, galiu pasakyti, kad kritikos norėčiau sulaukti visais atvejais. Žinau, jūs sakysite, kad kartais įkeliamos nuotraukos būna tokios prastos, kad net nėra, ką komentuoti, tačiau kaip naujokui, paprasčiausiai gali būti neaišku, į ką reikėtų kreipti dėmesį.

Taip pat jūs pastebėjote, kad kažkuriuo metu, visi naujokai pirkosi butaforijas, rekvizitus ir darė gražias nuotraukas. Aš prisipažįstu, kad ir pati buvau įkritusi į tą terpę, nes kažkaip vis atrodo, kad vis nuotrauka ne tokia, kokios noriu laukiu ir savaime suprantama, apkaltinti aplinką lengviau, nei viską nurašyti ant savęs. Po truputį bandau iš to išlipti. Norėčiau atrasti savo stilių ir, ko aš labai norėčiau iš šios temos:

tiesiog bendravimo, kuris plečia akiratį (ir straipsniai, ir nuorodos, ir tiesiog diskusijos apie kultūros renginius, manau padėtų ugdyti kritiškesnį mąstymą - man to trūksta);

aš norėčiau, kad net ir įkėlus visai prastą nuotrauką gaučiau kritikos, klausimų, spyrių ir t.t., kurie padėtų suvokti klaidas ir taip pat ugdytų tą kritiškesnį mąstymą.

Labai tikiuosi, kad bendravimas su jumis man padės atrasti savo stilių.

Iš savęs tikiuosi pareigingumo, užsispyrimo ir aistros tam, ką darau smile.gif

Labai patiko postas ir pritariu wink.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti