QUOTE(Miss K @ 2016 02 05, 04:18)
Man šioje vietoje kyla klausimas: diskusijų apie ką? Apie padarytas nuotraukas? Nes jei kalbėt apie padarytas ir įkeltas nuotraukas ir jas analizuoti, tada automatiškai žmonės yra vertinami ir stebimi. O jei nekalbėt apie nuotraukas (senuoju žargonu kritikuoti), tai koks tikslas? Įkelti nuotraukas ir paaikčioti, kaip gražu? Prašom plačiau paaiškinti, kas tuo turima omeny, koks temos tikslas? Čia bendras klausimas, ne vien sayonarai, o visiems, keliantiems temą iš pelenų.
Aš pasiekiau aklavietę: galiu padaryti nuotraukas, kurios yra "teisingos" ir puikiai tiktų į šeimos albumą, bet toliau - nė per žingsnį. Ir kaip tas lubas pramušti?
Aš pasiekiau aklavietę: galiu padaryti nuotraukas, kurios yra "teisingos" ir puikiai tiktų į šeimos albumą, bet toliau - nė per žingsnį. Ir kaip tas lubas pramušti?
visai ne nuotraukų analizės lygmuo turėtas galvoje sakant "vertinti ir stebėti". įsiskaityk atidžiau.
tai jūs manęs neklausykit, aš lygiai tokia pati, kaip Tu ar bet kuris kitas temos lankytojas. darykit, ką norit, man viskas labai tinka. norit žaisti mokinius ir mokytojus - žaiskim. norit dvasingai kalbėtis - kalbėkimės. norit aikčioti - aikčiokim. norit, kad kažkas kryptį nurodytų - ieškokim, kas tai už jus padarys.
va ir vėl viskas iš naujo: n-e-b-u-s tos laisvės ir spontaniškumo čia, nes to nenorima, nereikia. norima kaip įmonėje turėti: a) tikslą taisykles c) prievaizdus d) PAŽADĄ, kad iš kažko "žmogų" padarys.
Tas lūkestis vis tiek kažkur kirba pakaušyje, ar ne, kad ims ir kažkas už kitą kryptį nurodys, potencialą įžvelgs, pasakys, kurlink eiti. Mano asmenine nuomone, visa tai turite padaryti p-a-č-i-o-s