Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mat kaip smile.gif O aš rašiau: dying man doctor nun. Pasirodo, ir google žinias reikia gilinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2015 04 22, 17:24)
Per istorijos pamoką, kadų kadaise, mokytoja pasakojo ir rodė šitą paveikslą. Atsimenu, kad dar spėliojome, kieno tai galėtų būti... Bet pasitikrinti autorių man buvo būtina.
O kaip ieškoti paveiksliuko internete juk visos žinom - spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki "ieškoti "google" šio vaizdo" ir tadam! smile.gif

tai nori pasakyti, kad visos per google ir ieškojot? biggrin.gif
prisipažinkit, ar buvo bent viena (be je t'aime), kuri be googlo žinojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 04 23, 08:37)
prisipažinkit, ar buvo bent viena (be je t'aime), kuri be googlo žinojot? smile.gif

man tas sedintis vyriskis labai pasirode matytas, bet pabijojau rasyt, jog tai picaso. O googlej nemokejau rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 04 23, 07:37)

biggrin.gif Nes neseniai mačiau pasidalinimą FB, kurį gana detaliai apžiūrėjau, nes tokio Picasso nebuvau ansčiau mačiusi. Tad googlo šauktis nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 04 23, 08:37)

Tai aš beveik kaip ir žinojau. Beveik. Tik pasitikrinti, ar tikrai tikrai, buvo būtina smile.gif Už tai dabar jau tikrai žinosiu smile.gif Ir kelintais metais buvo nutapytas, žinosiu, ir kokiai krypčiai, ir kokiam paties dailininko "etapui" priskiriamas... biggrin.gif
Na, klausykit, kaip gerai, kad Sayonara yra. Taip žmogus ir šviesesnis tapti gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 04 23, 06:37)

Zinojau, bet ejau googlej pavadinimo ir metu tikslintis (su zymesniais meno kurejais ir ju darbais dar mokykloje susipazinti teko, mokiausi sustiprintos dailes mokykloje) smile.gif
P.S. As niekada nieko nelaimiu, vyras juokiasi, kad netgi jeigu viena dalyvauciau konkurse, tai organizatorius ji atsauktu ir vis tiek nieko negauciau lotuliukas.gif

Gryztant prie temos sis paveikslas yra mano meile
http://www.pablopica...s/maternity.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluedew: 24 balandžio 2015 - 01:26
Svieki.Gal galite paskyti kodel as negaliu fotografuoti prie 1,8 diafrafmos? Nusatatymuose ISO 200,o uzrakto greitis 1/2000.Objektyvas Nikorr 50mm.
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2015 04 25, 15:12)
Svieki.Gal galite paskyti kodel as negaliu fotografuoti prie 1,8 diafrafmos? Nusatatymuose ISO 200,o uzrakto greitis 1/2000.Objektyvas Nikorr 50mm.

ką reiškia "negaliu fotografuoti?" Nesufokusuoja? Bandykit rankinį fokusavimą
Atsakyti
Viska darau rankiniu budu.O uzraktas prie tokios diafragmos nesuveikia.Beje bandziau fotografuoti sauleta diena.
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2015 04 26, 11:51)
Viska darau rankiniu budu.O uzraktas prie tokios diafragmos nesuveikia.Beje bandziau fotografuoti sauleta diena.

o prie visų kitų diafragmų suveikia? Nesusidūriau su tokia problema...
Atsakyti
tai gal per šviesu buvo, jei fotografavot saulėtą dieną. užraktas nesuveikia, jeigu pernelyg šviesu + labai atvira diafragma + nebesitrumpina išlaikymas.
Atsakyti
Kaip diafragma F4 tada tik uzraktas suveikia.
Atsakyti