o man net pačiai įdomu pasidarė, atsiverčiau savo pirmą nuotrauką, kurią įkėliau į flickr, kai nusipirkau fotoaparatą
]
o čia - paskutinė, nuo to laiko praėjo du su puse metų, mūsų VIS DAR neiširusios flickr grupelės užduočiai 'prisiminimai'
]
Konkursui ''Minimalizmas'' pateikiama nuotrauka daryta po konkurso paskelbimo
Norėjau auditorijos paklausti, ar domintų straipsniai temoje nebūtinai fotografijos tematika, bet susiję su menu apskritai, kultūra, galbūt net literatūra ir pan.?
kodėl? nes viskas, ką susidedate į save vaizdinių ir žodžių pagalba, lavina Jūsų kūrybiškumą. jau net nekalbu apie erudiciją.
kodėl? nes viskas, ką susidedate į save vaizdinių ir žodžių pagalba, lavina Jūsų kūrybiškumą. jau net nekalbu apie erudiciją.
Be abejonės!
Pavakario skaitiniai: pokalbis su A. Jacovskyte
QUOTE(sayonara @ 2016 02 03, 10:19)
Norėjau auditorijos paklausti, ar domintų straipsniai temoje nebūtinai fotografijos tematika, bet susiję su menu apskritai, kultūra, galbūt net literatūra ir pan.?
Labai domintų.
QUOTE(sayonara @ 2016 02 03, 10:19)
Labai.
QUOTE(Nata* @ 2016 02 01, 13:57)
O aš skaitydavau tas temas...man tai buvo kažkas tokio...wow..ir kai pradėjo plūsti naujokai viskas pasikeitė..
Tai nebebus tų užknisančių namų darbų ane?
QUOTE(Stikline @ 2016 02 03, 23:32)
O aš skaitydavau tas temas...man tai buvo kažkas tokio...wow..ir kai pradėjo plūsti naujokai viskas pasikeitė..
Dauguma pasisako,kad nebutu ND. Bet jei norisi, juk galima atlikti. Kodelcius siule lyg mini prisistatyma naujokams. Kodel gi ne?! Na, bet idejos autore gal detaliau isgrynins minti.
Aš pritariu dėl 3 nuotraukų. Kad būtų galima įvertinti kokioje stadijoje žmogus yra.
QUOTE(Ka @ 2016 02 04, 11:23)
Aš pritariu dėl 3 nuotraukų. Kad būtų galima įvertinti kokioje stadijoje žmogus yra.
o koks būtų to tikslas?
Cituoju Kodėlčių.
QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 02, 10:07)
Namų darbų nereikia, bet siūlyčiau bent prisistatymui trijų foto paprašyti, skirtingų žanrų pasirinktinai. Taip bent jau žinosit kiek naujai atėjęs moka. Ir iš pirmų foto matosi ar pavyks. Tad žinosit ar reikia spausti, ar tiesiog leisti eiti savu keliu. Nes kartais reikia paspausti tuos, kurie išties potencialą turi. Išsivysto kažkas nerealaus