Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2016 02 02, 11:38)
''Minimalizmo'' konkursėliui skyriau daugiau laiko, kad spėtų susižiūrėti, kad iš vis toks dalykas kaip konkursas vyksta. Kol tema apmirus - greičiausiai ir dalyviu ne iš gausybės rago  smile.gif

Labai džiugu matyti,kad yra norinčių prikelti šį forumą. Gal ir įsivažiuosim...

radau ir aš vieną kadrelį, kuris tiktų į temą.
Norėčiau sudalyvauti ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad laukiami nauji darbai, ne archyviniai. rolleyes.gif

Žiūriniai/įkvėpimai. wub.gif Aš negaliu atsigėrėti šio autoriaus darbais. Dauguma jų tokie nuostabūs!
https://www.flickr.com/photos/haraism/
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 02 02, 12:50)
Žiūriniai/įkvėpimai.  wub.gif Aš negaliu atsigėrėti šio autoriaus darbais. Dauguma jų tokie nuostabūs!

turi žavesio. Įsikėliau sekimui. Apskritai mane žavi Japonijos fotografų darbai,kaip ir pati Japonija, darbų spalvinė gama na ir tas prieskonis, kuris matyt į lopšį įdedamas.

O aš įkelsiu šią nuorodą į Zosia Zija ir jos bendražygio darbus Zosia Zija Gal prieš dešimt metų, jei neklystu, o gal anksčiau, ji Italijoje buvo baisiai mėgiama. Ten išgarsėjo su Z ir J Personal darbais, ten jos patys pirmieji. Pamenu buvo daug labai susižavėjusių ta foto, kur mergaitė ir už jos višta sau pėdina, medis dar yra antram plane. Tada dar įvairių forumų, kaip kad dabar fotokūdra, efoto, tik užsieninių neblogų buvo. Photosigas tada dar buvo liuksinis, usefilm. Tuose pat foto forumuose ir Eolo Perfido, Rui Palha, PAscal Renoux ir dar nepamenu kurie pirmus žingsnius žengė o paskui nušiuoliavo į aukštumus visus užnugary palikę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčius: 02 vasario 2016 - 13:39
QUOTE(Mangute @ 2016 02 02, 11:52)
aš norėčiau sudalyvauti wink.gif

Laukiam smile.gif

QUOTE(Nata* @ 2016 02 02, 12:14)
radau ir aš vieną kadrelį, kuris tiktų į temą.
Norėčiau sudalyvauti  ax.gif

Dalyvauja naujos, sviezios nuotraukos. Ne archyvines 4u.gif
Atsakyti
Foto Lunamejos temai Minimalizmas.

"Namai dviems"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2016 02 02, 14:57)
Laukiam  smile.gif
Dalyvauja naujos, sviezios nuotraukos. Ne archyvines  4u.gif

visai smagu pasukti galvą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 02, 13:37)
Apskritai mane žavi Japonijos fotografų darbai,kaip ir pati Japonija, darbų spalvinė gama na ir tas prieskonis, kuris matyt į lopšį įdedamas.
<...>

Kaip taikliai ir gražiai pasakei. wub.gif Tikrai, turi su tuo gimti, nes toks jausmas, kad nei išmoksi nei "atkalsi" kaip tai padaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 02 02, 12:50)
Man atrodo, kad laukiami nauji darbai, ne archyviniai.  rolleyes.gif

Žiūriniai/įkvėpimai.  wub.gif Aš negaliu atsigėrėti šio autoriaus darbais. Dauguma jų tokie nuostabūs!

o man nelabai. nepasakyčiau, kad nepatinka, bet per paprasta, per daug matyta, neįsimintina, saldu. bet taip tik mano nuomonė. taip, miela žiūrėti, neapkrauna pernelyg, negrūzina. bet aš fotografijoje kažko kito ieškau. nebent minimalizmas mielas toks patraukia akį.
Atsakyti
Va, būtent, aš tokius darbus žiūriu ieškodama nusiraminimo. Mane tokie nuramina. smile.gif

Na, ką, bandau laimę dalyvauti konkurse, pralaušiu ledus visom prasmėm, bet ir rankos dreba kaip kokiai pirmokei...
Laiku lunamėja paskelbė šitą temą, oi, kaip laiku! biggrin.gif Paskutinę dieną kai dar buvo šerkšno pas mumi ir žiema dar buvo. Man žiemą visur minimalizmai vaidenasi.
Labai retai būna, kad einu fotografuoti turėdama pavadinimą nuotraukai ir dar rečiau būna, kad tiksliai žinau ką noriu įamžinti ir kaip. Kaip džiaugiuosi, kad pavyko, išeksponavau taip kaip norėjau ir žvejas sėdėjo ten kur reikia. laugh.gif

a u k s i n ė s | ž u v e l ė s | m e d ž i o k l ė

user posted image
https://www.flickr.c...ow/24149325463/
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 02 02, 19:40)
Va, būtent, aš tokius darbus žiūriu ieškodama nusiraminimo. Mane tokie nuramina.  smile.gif

Na, ką, bandau laimę dalyvauti konkurse, pralaušiu ledus visom prasmėm, bet ir rankos dreba kaip kokiai pirmokei...
Laiku lunamėja paskelbė šitą temą, oi, kaip laiku!  biggrin.gif Paskutinę dieną kai dar buvo šerkšno pas mumi ir žiema dar buvo. Man žiemą visur minimalizmai vaidenasi.
Labai retai būna, kad einu fotografuoti turėdama pavadinimą nuotraukai ir dar rečiau būna, kad tiksliai žinau ką noriu įamžinti ir kaip. Kaip džiaugiuosi, kad pavyko, išeksponavau taip kaip norėjau ir žvejas sėdėjo ten kur reikia.  laugh.gif

a u k s i n ė s | ž u v e l ė s | m e d ž i o k l ė

man irgi patinka paspoksot į ramius darbus, bet, žinok, aš nesveika tikriausiai, nes ieškau neramumo fotkėse, kad griebtų už sielos ir masažuotų..biggrin.gif

valio, tema vėl turi nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2016 02 02, 13:57)
Laukiam  smile.gif
Dalyvauja naujos, sviezios nuotraukos. Ne archyvines  4u.gif

kokio šviežumo nuotraukos turėtų būti? Po konkurso paskelbimo padarytos, ar tarkim, mėnesio senumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 02 02, 20:07)
kokio šviežumo nuotraukos turėtų būti? Po konkurso paskelbimo padarytos, ar tarkim, mėnesio senumo?  ax.gif

manau, kad efektyviausia daryti nuotraukas specialiai konkursui. taip skatinamas mąstymas, lavinama vaizduotė. bet konkurso autorė gal konkretizuos kitaip smile.gif
Atsakyti