QUOTE(Nata* @ 2016 02 02, 10:42)
Dar iš temos naujokės pusės parašyčiau - įdomu būtų pamatyti ir senbuvių prisistatymus
. Na, kaip sektiną pavyzdį arba kelią nuo ko pradėjo ir kur dabar yra.
Aišku, baugu, kad pamačius, žabtai atsivers ir daugiau neužsivėrę išbaidys amžiams
o koks tikslas jau esantiems temoje prisistatyti? Jei išties nematei nei vienos vieno ar kito temos dalyvio foto, jei tema atsigaus, bus konkursai, tai ir pamatysi.
Prisistatymui svarbu naujai prisijungiančių darbai. Nors gal ir prisistatymo darbų nereikia, nes ir dėl jų kils diskusijų
Aš tik retsykiais nosį įkišiu į temą, bet nedalyvausiu, tad tiesiog mintimis pasidalinau, bet kaip kas vyks tai jau temoje likusių sprendimas. Taip dažnai supermamoje lankausi, kad net prisijungimo duomenis buvau pamiršusi. Ilgai sukau galvą kokiu vardu paskutinįkart čia buvau
Neprisimenu kiek laiko skyrėt jau vykstančiam konkursui. Bet max dvi savaites duočiau, ne daugiau. KAs tikrai dalyvaus ir per tas dvi savaites suruoš foto, kas ne, tai tam ir mėnesio bus per mažai.
Darykit savaitgalinius pafotografavimus. TArkim kartą į mėnesį, savo savaotgalio užsiėmimus parodyti, koliažo formoje. Tai gali būti net ir devynios lovos foto, jei visą dieną pratingėjote, tai gali būti pusryčiai, pasivaikščiojimai ar dar neaišku kas. Flickr grupėje darėm tokius savaitgalinius fotografavimus tikrai dažnai. O ir koliažai kaskart vis kitokie būdavo, nesikartojo. TAd idėjų tikrai galima rasti, kažką vis kitaip parodyti.
Darykit pvz. mėnesinius spalvos konkursus. KAs pirmesnis, tas gudresnis, tarkim pirmą mėnesio dieną parašo spalvą. TAi turit visą mėnesį suruošti vieną foto.
Darykit kelias užduotis paraleliai. Niekas netrukdo tarkim mėnesio, savaitgalio bei dabar paskelbto konkurso eigai. Bet, per vieną mėnesį temoje atsirastų daug foto skirtingom temom.Motyvuokit viena kitą. Tebūnie tradicija, kad laimėtojas paskelbia naują temą. Atviruko tradicija taip pat super, bet manau jei padarytumėt privalomą, būtų besišiaušiančių prieš.
Meskit sau iššūkius. Jei tarkim manot, kad niekada gyvenime nemokėsit fotografuoti žmonių, arba tarkim kaip kad aš, maisto, užsibrėžkit suruošti vieną būtent tokią foto. Išsijundinsit, galbūt gyvenime niekada žmonių nefotografuosit, bet bent jau tarp savo darbų turėsit vieną nuostabią žmogaus foto.
Čia tiesiog mintys apie tai, kokia tema man patiktų. Temą kuria visi čia dalyvaujantys. TAd su visų mintimis turėtų išsijudinti. Ko ir linkiu