Vis neprisiruošiu paklausti... Niekaip nepavyksta man 5 ND dirbtiniam apšvietime atlikti. Kad ir kiek fotografuoju - nėra tos baltos 255. Galvojau, galbūt pasigauna atspalvius nuo sienų, nes pas mane namuose daug medžio, bet net jei susistatau iš kitų lapų ala reflektorius, vis tiek nepavyksta. Kitam kambaryje ne labai galiu daryti, nes bijau, kad sugadinsiu sienas klijuodama lapus... Gal dar ką nors ne taip darau?
Vis neprisiruošiu paklausti... Niekaip nepavyksta man 5 ND dirbtiniam apšvietime atlikti. Kad ir kiek fotografuoju - nėra tos baltos 255. Galvojau, galbūt pasigauna atspalvius nuo sienų, nes pas mane namuose daug medžio, bet net jei susistatau iš kitų lapų ala reflektorius, vis tiek nepavyksta. Kitam kambaryje ne labai galiu daryti, nes bijau, kad sugadinsiu sienas klijuodama lapus...
Gal dar ką nors ne taip darau?
Aster, neturi buti 255, nes 255 lyg jau ir isdegimas skaitosi. Reikia, kad butu kuo arciau 255, man atrodo nuo 230 jau lyg ir gerai, zinoves primins, nes as jau pamirsau
Aster, neturi buti 255, nes 255 lyg jau ir isdegimas skaitosi. Reikia, kad butu kuo arciau 255, man atrodo nuo 230 jau lyg ir gerai, zinoves primins, nes as jau pamirsau
Esmę Tu supranti. Fokusas vietoje visose foto. Pabandyk žvelgdama į pavyzdį pirmame puslapyje suprasti kodėl jis toks įdomus ir geras. Juk ten tik šakutės kai pagalvoji. Linkiu, kad kiltų mintis ir kitais metais ateitum su labai gražiu namų darbu. Nereikia fejerverkų, ir labai paprastas vaizdelis gali būti be galo patrauklus.