Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2015 10 21, 08:27)
gerai, ciocės. ne konkursas, bet užduotį sugalvosiu, apdovanojimų nebus.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 10 21, 09:27)
gerai, ciocės. ne konkursas, bet užduotį sugalvosiu, apdovanojimų nebus.

Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
lens.gif
Atsakyti
Kantrybė - dorybė biggrin.gif
Ar kas nors vakar buvo NDG? Kaip Kunčiaus paroda?
Man paliko didelį įspūdį. Gerai apžiūrėjau gal tik 30% nuotraukų, nes darbų atrinkta labai daug. Teks dar keletą kartų sugrįžti. Ką abu su vyru pastebėjome, kad tos pirmosios nuotraukos tokios pilnos, prisodrintos, energingos, kalbančios su žiūrovu, o vėlyvesnės (ne visos, bet gana didelė dalis) plokštesnės, ramesnės, kartais net sakytum, tylinčios. Nors man pačiai labai patinka jb, bet irgi atrodė, kad ne visoms nuotraukoms tinka būti jb...
Atsakyti
ok, merginos, ND.

Tema: "Diena, prismaigstyta perregimų valandų šukių" (A. Marčėnas). Tema iš esmės visiškai laisva, bet ne techninė, o kūrybinė. Liekitės, neskaitykit pažodžiui. Nekantriai lauksiu Jūsų darbų smile.gif

Terminas - gruodžio 1 d.

Nuotraukas kelti čia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 10 31, 14:19)
ok, merginos, ND.

Tema: "Diena, prismaigstyta perregimų valandų šukių" (A. Marčėnas). Tema iš esmės visiškai laisva, bet ne techninė, o kūrybinė. Liekitės, neskaitykit pažodžiui. Nekantriai lauksiu Jūsų darbų smile.gif

Terminas - gruodžio 1 d.

Nuotraukas kelti čia.

Ačiūūūū!! 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Noriu paprašyti vilniečių paslaugos ax.gif blush2.gif
Prancūzų institutas organizavo fotografijų konkursą tema Ekologija nuotraukose. Siunčiau savo nuotrauką ir man pasisekė, mano foto (Gyvos natos...) pateko tarp 15 geriausių fotografijų ir bus eksponuojama Prancūzų institute Lietuvoje 2015 m. lapkričio mėnesį. Gal kuri gali nueiti į parodos atidarymą 4u.gif ax.gif blush2.gif , nes aš neturiu galimybės ryt atvykti į Vilnių verysad.gif , ir padaryti kelis kadrus parodos atidarymo??? O po parodos trumpai papasakoti kaip kas vyko blush2.gif

Parodos atidarymas namatytas lapkricio 5 d. 18 val. Prancuzu institute Lietuvoje (Didzioji g. 1, Vilnius

Labai prašau, kas galit nueikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai jau smalsu kas ten ir kaip blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2015 11 04, 22:20)
Labas visoms  4u.gif
Noriu paprašyti vilniečių paslaugos  ax.gif  blush2.gif
Prancūzų institutas organizavo fotografijų konkursą tema Ekologija nuotraukose. Siunčiau savo nuotrauką ir man pasisekė, mano foto (Gyvos natos...) pateko tarp 15 geriausių fotografijų ir bus eksponuojama Prancūzų institute Lietuvoje 2015 m. lapkričio mėnesį. Gal kuri gali nueiti į parodos atidarymą  4u.gif  ax.gif  blush2.gif , nes aš neturiu galimybės ryt atvykti į Vilnių verysad.gif , ir padaryti kelis kadrus parodos atidarymo??? O po parodos trumpai papasakoti kaip kas vyko  blush2.gif

Parodos atidarymas namatytas lapkricio 5 d. 18 val. Prancuzu institute Lietuvoje (Didzioji g. 1, Vilnius

Labai prašau, kas galit nueikit  4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai jau smalsu kas ten ir kaip  blush2.gif  blush2.gif

Saunuole mirksiukas.gif ,parodyk,kokia tavo nuotrauka kabo galerijoj? smalsu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Neseniai turiu fotoaparatą Canon EOS 1200D, vaikai prireguliavo jį, tai nebemoku visko sugrąžinti atgal, gal kas nors gali pakonsultuoti kaip atkurti gamyklos parametrus?
Atsakyti
Instrukcijoje tikrai bus parašyta. http://www.canon.co....px?type=manuals
Atsakyti
Diena, prismaigstyta perregimų valandų šukių,
iškreipia regimą vaizdą.

Aidas Marčėnas

user posted image]
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2015 11 06, 12:58)
Saunuole  mirksiukas.gif ,parodyk,kokia tavo nuotrauka kabo galerijoj? smalsu  smile.gif

Ačiū 4u.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti