Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gal yra pazengusiu pradziamoksliu? Turiu el. parduotuve ir man reiketu fotografo daiktams fotografuoti, nes pati nebespeju. Del uzmokescio susitartume ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aureli123 @ 2015 09 19, 17:07)
Laba diena, vis paskaitineju jusu foruma ir nusprendziau isdrysti ir parasyti smile.gif su fotografija "pazindintis'' pradejau pries kazkur 3,5metu. Zinot, dekretas, vaikelis, noris graziu foto, atsirado laiko ir pan smile.gif su laiku vis labiau ir labiau i tai klimpau kol susipazinau su visais techniniais dalykais, pramokau dirbti PS programa. Aisku neuzsiimu tuo komerciskai, daugiau sau, del savo malonumo.
Dabar esu siokoj tokioj duobej, praradau motyvacija fotografijai, bet labai labai noreciau vel rasti noro, ikvepimo ir fotografuoti. Jei priimtumet i savo gretas, butu labai labai smagu. Aisku jei imanoma lengvesniu keliu, atsiunciant 3 foto biggrin.gif  nes jauciuosi usipazinus su fokusavimu, wb ir pan  blush2.gif

Sveika,

Zinoma, junkis prie mergiociu smile.gif
ND butini, cia kaip bilietas i kino teatra biggrin.gif jei susipazinus su fotografija-bus vieni niekai. mes palinksesim galvom, pritardamos tavo ND, ir galesim toliau bendrauti. Laukiam
Papildyta:
Monazole, nurodykit mieste, kuriame ieskote padejejos-fotografes smile.gif
Atsakyti
Jaunuoliui reikalingos individualios astrofotografijos konsultacijos/pamokos. Gal turite patarimų į ką kreiptis? Vilnius.
Atsakyti
Sveikos mergaites,atejau ppasigrozetu jusu darbeliais, o gi tema apmirusi schmoll.gif 100 metu nebuvau, ziuriu dingo musu veteranes , keleta tik tepazystu doh.gif
Atsakyti
Oho kokia numirus tema blink.gif senai nebuvau, galvoju visko kiek cia rasiu, o va, visiska tuštuma verysad.gif
Esu visiskai uzsistovejusi, noriu issijudinti, ir galvoju ar yra cia gyvu? Taip noretusi kazkokio konkurso ar bent uzduoties.. wub.gif
Ar butu norinciu?
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2015 10 13, 21:45)
Oho kokia numirus tema  blink.gif  senai nebuvau, galvoju visko kiek cia rasiu, o va, visiska tuštuma  verysad.gif
Esu visiskai uzsistovejusi,  noriu issijudinti,  ir galvoju ar yra cia gyvu? Taip noretusi kazkokio konkurso ar bent uzduoties..  wub.gif
Ar butu norinciu?

na, va, tyla nužudyta..smile.gif

ko tiksliau norisi? galiu ką nors sugalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2015 10 13, 22:45)
Oho kokia numirus tema  blink.gif  senai nebuvau, galvoju visko kiek cia rasiu, o va, visiska tuštuma  verysad.gif
Esu visiskai uzsistovejusi,  noriu issijudinti,  ir galvoju ar yra cia gyvu? Taip noretusi kazkokio konkurso ar bent uzduoties..  wub.gif
Ar butu norinciu?

Butu smile.gif Noreciau ir as issijudinti ax.gif Butu smagu, jei tema ir vel gyvuotu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 16 spalio 2015 - 13:59
tai šaunu, dar kelis žmones prikelkit, ir bus nauji ND smile.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau "atsigaivinti" smile.gif nes pasilaidojus visai su fotografija, nes nėr kam paspardyt ir pastūmėt ax.gif
Atsakyti
artėja vėlinės, tai sujudo fotografai po velėna biggrin.gif
Atsakyti
Say, duok uzduoti, plyz biggrin.gif tikrai reik cia ne tik mum bet ir visai temai issijudint smile.gif galim be jokiu apdovanojimų, tiesiog norim stumtelejimo kazka grazaus nuveikti wub.gif
Atsakyti
gerai, ciocės. ne konkursas, bet užduotį sugalvosiu, apdovanojimų nebus.
Atsakyti