Gal yra pazengusiu pradziamoksliu? Turiu el. parduotuve ir man reiketu fotografo daiktams fotografuoti, nes pati nebespeju. Del uzmokescio susitartume .
QUOTE(Aureli123 @ 2015 09 19, 17:07)
Laba diena, vis paskaitineju jusu foruma ir nusprendziau isdrysti ir parasyti su fotografija "pazindintis'' pradejau pries kazkur 3,5metu. Zinot, dekretas, vaikelis, noris graziu foto, atsirado laiko ir pan su laiku vis labiau ir labiau i tai klimpau kol susipazinau su visais techniniais dalykais, pramokau dirbti PS programa. Aisku neuzsiimu tuo komerciskai, daugiau sau, del savo malonumo.
Dabar esu siokoj tokioj duobej, praradau motyvacija fotografijai, bet labai labai noreciau vel rasti noro, ikvepimo ir fotografuoti. Jei priimtumet i savo gretas, butu labai labai smagu. Aisku jei imanoma lengvesniu keliu, atsiunciant 3 foto nes jauciuosi usipazinus su fokusavimu, wb ir pan
Dabar esu siokoj tokioj duobej, praradau motyvacija fotografijai, bet labai labai noreciau vel rasti noro, ikvepimo ir fotografuoti. Jei priimtumet i savo gretas, butu labai labai smagu. Aisku jei imanoma lengvesniu keliu, atsiunciant 3 foto nes jauciuosi usipazinus su fokusavimu, wb ir pan
Sveika,
Zinoma, junkis prie mergiociu
ND butini, cia kaip bilietas i kino teatra jei susipazinus su fotografija-bus vieni niekai. mes palinksesim galvom, pritardamos tavo ND, ir galesim toliau bendrauti. Laukiam
Papildyta:
Monazole, nurodykit mieste, kuriame ieskote padejejos-fotografes
Jaunuoliui reikalingos individualios astrofotografijos konsultacijos/pamokos. Gal turite patarimų į ką kreiptis? Vilnius.
Sveikos mergaites,atejau ppasigrozetu jusu darbeliais, o gi tema apmirusi 100 metu nebuvau, ziuriu dingo musu veteranes , keleta tik tepazystu
Oho kokia numirus tema senai nebuvau, galvoju visko kiek cia rasiu, o va, visiska tuštuma
Esu visiskai uzsistovejusi, noriu issijudinti, ir galvoju ar yra cia gyvu? Taip noretusi kazkokio konkurso ar bent uzduoties..
Ar butu norinciu?
Esu visiskai uzsistovejusi, noriu issijudinti, ir galvoju ar yra cia gyvu? Taip noretusi kazkokio konkurso ar bent uzduoties..
Ar butu norinciu?
QUOTE(DoVi @ 2015 10 13, 21:45)
Oho kokia numirus tema senai nebuvau, galvoju visko kiek cia rasiu, o va, visiska tuštuma
Ar butu norinciu?
Ar butu norinciu?
na, va, tyla nužudyta..
ko tiksliau norisi? galiu ką nors sugalvoti
QUOTE(DoVi @ 2015 10 13, 22:45)
Ar butu norinciu?
Ar butu norinciu?
Butu Noreciau ir as issijudinti Butu smagu, jei tema ir vel gyvuotu
tai šaunu, dar kelis žmones prikelkit, ir bus nauji ND
Ir aš norėčiau "atsigaivinti" nes pasilaidojus visai su fotografija, nes nėr kam paspardyt ir pastūmėt
artėja vėlinės, tai sujudo fotografai po velėna
Say, duok uzduoti, plyz tikrai reik cia ne tik mum bet ir visai temai issijudint galim be jokiu apdovanojimų, tiesiog norim stumtelejimo kazka grazaus nuveikti
gerai, ciocės. ne konkursas, bet užduotį sugalvosiu, apdovanojimų nebus.