Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Aster @ 2015 07 27, 14:37)
Bandau dar kartą smile.gif
Auto

Tik šiandien sužinojau, kaip pasitikrinti tą WB  blush2.gif  ax.gif

aš tai sakau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2015 07 27, 21:04)
aš tai sakau taip  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pirmasis variantas man visaip kaip labiau patinka. hihihi.gif Taigi aš užskaitau tą gėlę/popieriaus burbulą.
Atsakyti
Aster - taip smile.gif
Atsakyti
Suprem, Ka, - ačiū smile.gif

Na, negaliu pati patikėti, bet štai aš jau su paskutiniuoju ND smile.gif
Auto
user posted image
Tungsten
user posted image
Custom
user posted image

Tiek laiko su šiom užduotim gyvenau, kad net liūdna, kad jau viskas...
Aišku, gal dar teks taisyti, bet vis tiek.

Žinau, kad iš temos beveik visi ir visos išsilakstė. Kas atostogauti, kam tiesiog nebeįdomu. Bet jei kam nors norėtųsi turėti per FS asistentą, aš mielai pabūčiau savanore ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad dar nesu praėjusi ND, bet gal nesupyksite, jei įkelsiu šiandieninę nuotrauką.
user posted image

Senai norėjau padaryti atviruką. Būčiau labai dėkinga, jei pasakytumėte nuomones ax.gif
Atsakyti
Aš vėl pasikalbėsiu su savimi biggrin.gif
Su Mb buvome "Pasaulis pagal Fluxus". Iš pradžių buvau labai skeptiškai nusiteikusi. Net nelabai norėjau eiti. Bet kaip patiko. Paprasta, lengva, tačiau netuščia. Patiko Meko filmas apie Mačiūną.

Kilo idėja gimtadieniui thumbup.gif Tuo labai džiaugiuosi. Dabar reikia pasiruošti. Labai norėčiau, kad pavyktų taip įgyvendinti, kaip esu sugalvojusi. Jei pavyks, pasirodysiu.
Atsakyti
Aš būčiau linkusi užskaityti paskutinį. Nes su spalvom tvarkytis regis moki. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Ka. Bet kaip suprantu, ne labai pagavau baltą blush2.gif
Atsakyti
Labas,

vis neprisiruošiu perdaryti 5 ND dirbtinėje šviesoje. Turbūt teks vėl kankinti laivelius.

Vakar pamačiau Izabelos Urbaniak vaikų nuotraukas. Taip gražiai man jos susižiūrėjo. Tokios paprastos atrodo ir tuo pačiu ypatingos. I.Urbaniak

Prieš keletą dienų fotografavau draugės mergaitę ir saviškį. Tiek ruošiausi, dėliojausi viską, stengiausi prisiplanuoti scenarijų, bet nepavyko: ir per daug apkroviau, ir per nesugebėjau mergaitės perlaužti (jai 7m., tai buvo labai susikausčiusi, visą laiką su ta vaikiška dirbtine šypsena).
O kai nuotraukas parodžiau MB, tai jis paklausė: ko tu nori? Fotografuoti ar būti dekoratore? g.gif
Labai gerai, kad MB netyli, nes aš pati dar labai blaškausi: norisi atrasti savo stilių, tačiau, vis atrodo, kad kažko trūksta, todėl apstatysiu daiktais, viską sustyguosiu ir tada jau bus gerai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2015 08 23, 10:02)
...bet nepavyko: ir per daug apkroviau, ir per nesugebėjau mergaitės perlaužti (jai 7m., tai buvo labai susikausčiusi, visą laiką su ta vaikiška dirbtine šypsena).
O kai nuotraukas parodžiau MB, tai jis paklausė: ko tu nori? Fotografuoti ar būti dekoratore?  g.gif
Labai gerai, kad MB netyli, nes aš pati dar labai blaškausi: norisi atrasti savo stilių, tačiau, vis atrodo, kad kažko trūksta, todėl apstatysiu daiktais, viską sustyguosiu ir tada jau bus gerai  doh.gif

buna tokiu vaikuciu,kurie nemegsta pozuoti, arba drovisi.geriausias vaistas-linksmybes, zaidimai, ir jokiu specialiu pozavimu. isbandyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 31 rugpjūčio 2015 - 11:10
Laba diena, vis paskaitineju jusu foruma ir nusprendziau isdrysti ir parasyti smile.gif su fotografija "pazindintis'' pradejau pries kazkur 3,5metu. Zinot, dekretas, vaikelis, noris graziu foto, atsirado laiko ir pan smile.gif su laiku vis labiau ir labiau i tai klimpau kol susipazinau su visais techniniais dalykais, pramokau dirbti PS programa. Aisku neuzsiimu tuo komerciskai, daugiau sau, del savo malonumo.
Dabar esu siokoj tokioj duobej, praradau motyvacija fotografijai, bet labai labai noreciau vel rasti noro, ikvepimo ir fotografuoti. Jei priimtumet i savo gretas, butu labai labai smagu. Aisku jei imanoma lengvesniu keliu, atsiunciant 3 foto biggrin.gif nes jauciuosi usipazinus su fokusavimu, wb ir pan blush2.gif
Atsakyti