Liga liga tie kornisiukai
Mes siandien buvom parodoj kaciu pasidairyti kokiu dar veisliu yra. Nes pirkom per daug nesidomedami kitom veislem pagal rekomendacijas draugu.Privalumai buvo 2 :kad nesiseria ir kad draugiski (pas mus 2 vaikai). Tai as saviskiu atsidziaugt negaliu ir apie antra kazkada pagalvojam.Vyras pradzioj apie pirma galvot negalejo,paskiau sako antro tai jau niekada.O dabar pats pirmas i paroda bego
Bet nusprendem,kad kornisai fainiausi,nors ju ten tik 1 matem ir maziukus kelis.Gal vakar daugiau ju buvo. Dar patiko orentalai,man ju snukucio israiska nereali ir abisinijos( ar kazkaip panasiai)-tokie voveriukai.
Nors kai nuvaziavom ziureti savo kornisiuko man jis toks baisus buvo,dabar tai grazuolis
Del mazo kaciuko, tai pradzioj vistiek reiks maista duoti toki koki veisejai naudojo, paskiau jau ieskosit kazko jei reikes.Kraikas- isbandysit koks patiks. Mums irgi pradzioj streso buvo,nes kaciu nelaike.O per pora savaiciu viskas savaime sprendesi.Pirmos dienos buvo baisokos. Mane 2 klausimai neramino: ar WC ras ir juo naudosis ir kaip su draskykle (baldai ,kilimai ir t.t) Bet siais klausimais musu kacius tikras saunuolis,nei karto nepavede.Cia turbut ir veisejos nuopelnas kaip buvo uzaugintas.