QUOTE(erikiuxxx @ 2015 12 13, 01:01)
Noa kokio grozio tavo katukas jau spalva, o garbanos
Ačiū
QUOTE(Lolija @ 2015 12 13, 01:14)
Na, mergos, a jau baiget pesiotis? Negi neatsibosta tas pats per ta pati? Kiekviena puse turi savo tiesa, kuria tiki ir kuria nenustos tikejusios. Bent jau to neparodys. Principai neleis. Smagu, kad tema atgijo, bet jau neskanu darosi.
Bet kad reikia periodiškai. Nes kai sueina "įsitikinusios", tai vis reikia tą patį kartot - nors po teisybei, yra gi google, problema ta sena, galėtų pasiskaityt.
QUOTE(Svetli@čok @ 2015 12 13, 01:33)
Mes nesipiešiojom aš tik stebiuosi ir tiek... Ir dar prieskonis toks neskanus , kas ten pasakė "ateinu patarimų, o čia pasikėlusios bobos... geriau Moku pinigus vetui, nei čia ko klausiu"... Kak to tak dingo visas noras ką ir patarinėti.
aš ir dabar taip manau. Kadaise (dar su mopsium) pati pasidariau sau išvadas, tuomi ir džiaugiuosi. O už kitus atsakyti ir juos mokyti - nenoriu ir nesiruošiu. Aš myliu visus gyvūnus - nuo žiurkėnų iki arklių. Ir dzin man ar jie turi pasą/dokumentą ar asmens tapatybės kortelę bet kai man aiškina, kad popiergalis man labiau prie širdies (nu vat aš taip asmeniškai priėmiau), tai kažkaip taip šiauštis norisi. Kiba nuo šildymo taip elektrinuosi
aš ir dabar taip manau. Kadaise (dar su mopsium) pati pasidariau sau išvadas, tuomi ir džiaugiuosi. O už kitus atsakyti ir juos mokyti - nenoriu ir nesiruošiu. Aš myliu visus gyvūnus - nuo žiurkėnų iki arklių. Ir dzin man ar jie turi pasą/dokumentą ar asmens tapatybės kortelę bet kai man aiškina, kad popiergalis man labiau prie širdies (nu vat aš taip asmeniškai priėmiau), tai kažkaip taip šiauštis norisi. Kiba nuo šildymo taip elektrinuosi
Dar geriau pasakė Tipo, jūs tokios bjaurios, kad aš per jus priversta eiti pas vetą ir jm pinigus mokėt O kompensacijos iš mūsų nenori? Lyg mes čia dirbtume
Va, kai buvo motera tą juodą kačiukę iš prieglaudos paėmus, arba Jono šeimininkė, kuri Joną gatvėj rado, gydė - tai ten man visai nekyla ūpas pešiotis. Arba jūros kiaulės su savo katėmis - irgi nuteikia gerai. Bet kai ateina nagli kaip tankai daugintojų rėmėjai, kurie moka rėkti, bet net google naudotis nemoka - tada reik truputėlį hierarchiją paaiškint
Nu galų gale, jei žmogus tiek neturi gailesčio, kad ima tokio mažumo kačiuką, nes kadangi jis užsimanė, jo toks kaprizas - tai jis nusipelno per kepurę, ir kažkas turi jam užvožti, nors ir nemalonu, savo malonumais jis pats gerai pasirūpina.
Būna, žmonės ir mažesnius paima, bet tai iš reikalo - va, pažįstama išvis aklą kačiuką gatėj rado, su pipete maitino, jis išgyveno, nors niekas netikėjo, kad išgyvens, ir dabar turi. Tik jau neveislinį, aišku, be dokumentų, bet vis tiek manau, kad ji labai šauni. Bet tyčia skirti tokį mažą nuo mamos, kai pilnas internetas info, kada reikia - kas per žmogus turi būt? Seniau būtų, sakyčiau, iš nežinojimo. Betgi dabar???
QUOTE(vilkra @ 2015 12 13, 09:50)
Čia Kuzimieras? pasakykit- kokios spalvos jo akys.. nes na.. Savo katės spalvos nustatyti negaliu.. O iš nuotraukų- kiek kadrų- tiek ir splvų gaunasi..
Jis. Teoriškai žalios, o praktiškai - nuo apšvietimo, būna ir į gelsvumą... Tokio seklaus prūdo spalvos
Papildyta:
QUOTE(Taure @ 2015 12 13, 11:18)
Bjauru cia buti " aciu" Noa. Turbut ir gyvenime esi tokia.
Ir nebūtina Nes aš čia visada esu :
QUOTE(Lolija @ 2015 12 13, 12:13)
Tokius alia "veisėjus" reikia viešinti. Kad ir parodos organizatoriams, klubui pranešti. Bet žinoma, į parodą atėjęs lankytojas to nedarys. Tad juos ir sugaudyti sunkiau, jei niekas pretenzijų nepareiškia. Nors, iš kitos pusės, manau, kad tokių veislynų tikrai nedaug. Kažkaip labai jau jums "pasisekė" net su keliais tokiais susitikti vienu metu
Žinok, manau, kad į šitą informaciją reikia žiūrėti skeptiškai. Nes jau klausiau, kokie čia veislynai - pasirodo, ėėė, bėėė, nėra veislynų, yra vardas ir telefonas (vienas, ne keli), bet ir to neviešins, kam tie nemalonumai... Be to, veislynai - o tai gal jau veislynas? - sfinksų... Kodėl nėra veislynų, jei parodose visi veislynai turi vizitkes, ir ten yra ir vardai, ir telefonai, ir veislynas parašytas? Nesuprasi.
Žo, mentalitetas aiškus, o informacija kažkokia nepatikima. Kažkas nedasakyto.