Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji katinai!Laukia vasaros:)

QUOTE(afrika77 @ 2015 12 12, 16:08)
Sulyginat katina kaip daigta su dzinsais ar telefonu  doh.gif
Neprieisim mes vistiek prie bendros nuomones, kartojam vis tapati,neidomu darosi net skaityti  lotuliukas.gif
As tikrai labai tikiuosi,kad bent biski isgirdot ka as bandziau pasakyti apie tai,kad kartais net nemalonu cia uzsukti....
Gerai,kad bent visi sutinka,kad katinukus reik myleti. 4u.gif

Tai jūs sulyginat, kai ieškot būtinai "brendinio". Kai tuo tarpu pilna labai gražių, bet poniai netinkamų, nes "nebrendas". Jei nebūtų tokio požiūrio, tokių pirkėjų, nebūtų ir daugintojų...

Ir jūs visiškai neprivalot čia sukti ax.gif Nes čia visi, anot jūsų, dokumentus glosto, o ne kates, o veislynai kankina kates. Priešingai, negu dori daugintojai, kurie yra labai faini, nes parduoda veislinius už pigiau... Taipogi mes jūros kiaulėmis maskuojamės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 gruodžio 2015 - 22:21
QUOTE(Noa @ 2015 12 12, 23:20)
. Taipogi mes jūros kiaulėmis maskuojamės lotuliukas.gif

Ups... Bėgam maskuotis....

user posted image

Nors ne- gal einam arčiau prie kačių..

user posted image

O apskritai- kaimynkos- parodyti galėtumėt daugiau savo augintinių.. Bo JK- labai mėgsta pripėduoti visas kačių temas..

Atsakyti
Mane labai erzina, kai negalima dėti paveiksliukų iš FB. Ten sudedu, o atskirai vargt ir čia dėt - tingiu biggrin.gif kai jie užraukė tinkamą paveiksliukų formatą, tada aš užraukiau paveiksliukus SM... O gal jau galima?

user posted image

Papildyta:
Eina, tik ko toks didelis?
O čia lyg neina?

user posted image
Papildyta:
Nu čia dabar, vieną įdėjo, kitų neduoda. Nesupratau...
Atsakyti
Aš aplamai nerandu kaip iš fb čia foto būtų galima įdėti, per telefoną blink.gif
Atsakyti
Vieną radau, kitų nerandu. Per kompą biggrin.gif Mistika blin biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma del verandos

Noa kokio grozio tavo katukas wub.gif wub.gif jau spalva, o garbanos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 gruodžio 2015 - 00:01
Na, mergos, a jau baiget pesiotis? Negi neatsibosta tas pats per ta pati? Kiekviena puse turi savo tiesa, kuria tiki ir kuria nenustos tikejusios. Bent jau to neparodys. Principai neleis. Smagu, kad tema atgijo, bet jau neskanu darosi. Teisingai Svetlaciokas yra sakiusi - tegul mokosi is savo klaidu, jei nenori patarimu. Norintiems ir prasantiems patarimo- visada prasom. Padesim, pamokysim, pagelbesim kiekviena kiek galesim, sugebesim. Bet jei tos pagalbos nenori, tai kam ja siulyti per prievarta?
Tebunie taika ir ramybe sioj temoj. Geriau jau katinus parodykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2015 12 13, 00:14)
Na, mergos, a jau baiget pesiotis?

- tegul mokosi is savo klaidu, jei nenori patarimu.

. Geriau jau katinus parodykit smile.gif

Mes nesipiešiojom biggrin.gif aš tik stebiuosi ir tiek... Ir dar prieskonis toks neskanus , kas ten pasakė "ateinu patarimų, o čia pasikėlusios bobos... geriau Moku pinigus vetui, nei čia ko klausiu"... Kak to tak biggrin.gif dingo visas noras ką ir patarinėti.

drinks_cheers.gif aš ir dabar taip manau. Kadaise (dar su mopsium) pati pasidariau sau išvadas, tuomi ir džiaugiuosi. O už kitus atsakyti ir juos mokyti - nenoriu ir nesiruošiu. Aš myliu visus gyvūnus - nuo žiurkėnų iki arklių. Ir dzin man ar jie turi pasą/dokumentą ar asmens tapatybės kortelę biggrin.gif bet kai man aiškina, kad popiergalis man labiau prie širdies (nu vat aš taip asmeniškai priėmiau), tai kažkaip taip šiauštis norisi. Kiba nuo šildymo taip elektrinuosi lotuliukas.gif

Aš tai mielu noru, nu bet johaidy - per telefoną nesigauna, nerandu kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 13 gruodžio 2015 - 00:34
QUOTE(Noa @ 2015 12 13, 00:02)
Mane labai erzina, kai negalima dėti paveiksliukų iš FB. Ten sudedu, o atskirai vargt ir čia dėt - tingiu biggrin.gif kai jie užraukė tinkamą paveiksliukų formatą, tada aš užraukiau paveiksliukus SM... O gal jau galima?

Čia Kuzimieras? blush2.gif pasakykit- kokios spalvos jo akys.. nes na.. Savo katės spalvos nustatyti negaliu.. O iš nuotraukų- kiek kadrų- tiek ir splvų gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 12 13, 08:50)
Čia Kuzimieras? blush2.gif  pasakykit- kokios spalvos jo akys.. nes na.. Savo katės spalvos nustatyti negaliu.. O iš nuotraukų- kiek kadrų- tiek ir splvų gaunasi..

Zalios jo akys. Nors pastebejau, kad su metais tos akiu spalvos kazkaip pablunka. Buna sudetinga nusakyti ta spalva
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 12 12, 11:35)
Tai kai as su veislynais parodoje kalbejau tai viena kaina su dokais ir kita be doku,tai jei be ju is veislyno nusiperki tai irgi naminis katinas?

Butent! Labai tiksliai issakyta!
Papildyta:
QUOTE(Taure @ 2015 12 13, 09:05)
Butent! Labai tiksliai issakyta!

Bjauru cia buti " aciu" Noa. Turbut ir gyvenime esi tokia.
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 12 12, 12:35)
Tai kai as su veislynais parodoje kalbejau tai viena kaina su dokais ir kita be doku,tai jei be ju is veislyno nusiperki tai irgi naminis katinas?

Šiaip tokių dalykų neturi būti. Tai teršia ne tik tų "veisėjų" vardą, bet ir kitų aplinkinių. Susidaro visuomenės nuomonė, kad veislyne galima nusipirkti kačiuką ir su dokumentais ir be. Tada ir skambina ar rašo žmonės ir sako: mums nereikia dokumentų, mums reikia gero katino, bet pigiau. Tokius alia "veisėjus" reikia viešinti. Kad ir parodos organizatoriams, klubui pranešti. Bet žinoma, į parodą atėjęs lankytojas to nedarys. Tad juos ir sugaudyti sunkiau, jei niekas pretenzijų nepareiškia. Nors, iš kitos pusės, manau, kad tokių veislynų tikrai nedaug. Kažkaip labai jau jums "pasisekė" net su keliais tokiais susitikti vienu metu unsure.gif
Atsakyti