QUOTE(Taure @ 2015 12 10, 17:49)
Jis veislinis, bet be dokumentu, ne is veislyno. Jul ne visi sukuria veislynus, arba vezioja i parodas, kurie isigyja veislini katina. Jis yra lygiai toks pat kaip ir kito pilkuciai kornishiukai.
Nėra veislinių be dokumentų. Yra veisliniai ir yra be dokumentų
Aš, aišku, neneigiu, kad visi absoliučiai kačiukai yra mieli, bet jei kačiukas neturi dokumentų, patvirtinančių, kad jis kažkokios veislės atstovas, tada jis yra tiesiog kačiukas, kilmingumo ir veisliškumo prasme - toks pat, kaip prieglaudoj gautumėt nemokamai
Na, panašus į kornišą, prieglaudose yra pūkuotų, panašių į persus
O kad tėvai su dokumentais, tai čia yra maždaug tokia pasaka, kaip kad autoturguj - mašina, su kuria vokietis diedukas važinėjo į bažnyčią, todėl tokių metų toks mažas kilometražas
Dokumentus katei išimti kainuoja kelis eurus - manot, dėl kačiukų kainos skirtumo neapsimokėtų juos išimt? Jei kas nors duotų?
Neišima tie, kam neduoda...
Ir ne visai toks pats jis
Toks pats - tik kornišų nemačiusiam žmogui
Nesakau, kad nemielas - mielas, nesu regėjus akyse nemielo kačiuko. Bet veislinis jis maždaug taip, kaip pažįstamos toiterjeras, irgi kilmingas be dokumentų, kuris jau 4 mėnesių svėrė daugiau, negu 6 veisliniai kartu sudėjus. Vėliau jo nemačiau, bet kad nebe toi, tai faktas
Ji irgi žiūrėjo ir stebėjosi, sakė - o tai kaip dabar čia atsitiko? Juk jo abu tėvai su dokumentais, tikrai, man juk sakė
Aš jai sakiau - gal su dokumentais, bet ne abu su toiterjerų?