Alergija gali būti - kačių plaukams, kačių seilėms, pleiskanoms, maistui. Tai nežinau, kodėl devonai, gal kad nedaug plaukų, bet kornišai gali tikti tiems, kurie alergiški būtent plaukui - nes jų ypatingas kailiukas, jie iš esmės neturi plauko, tik poplaukį. Tai jei žmogus poplaukiui nealergiškas... Bet vis viena tokiu atveju geriau ieškoti sfinkso. tas tiksliai neturės nei plauko, nei poplaukio. Tiesa, seiles vis viena turės.
Per nuvažiavimą gali ir nepasireikšti ta alergija. gali ir pasireikšti, bet būna visaip.
Itin alergiškam žmogui tai kaip tik sakyčiau, kad reikia pirkti tik iš veislyno, jam būtent labiausiai reikia, kad katinas būtų veislinis, su visomis veislei būdingomis savybėmis. O pasiėmę iš daugintojo mažą kačiuką, ar jūs žinosit, kas iš jo išaugs? Gal ten tėvas kieminis...
Nepažįsta čia tokių daugintojų niekas. Na čia gi reksų tema. Tai reiškia - tam tikros veislės katinų. O kaip nustatyt katino veislę? Taigi pagal dokumentus. Nėr dokumento - nėr veislės. Aišku, katinas yra, bet ne devonas ir ne kornišas, tiesiog katinas. Katinų yra prieglaudose už nemokamai, jie gražūs ir mieli. Yra ir panašių į kornišus, lygiai tokių, kokius gausit iš daugintojų. Imkit iš ten, bus pigu, dar pigiau. Jums juk pinigai rūpi - tai siūlau prieinamiausią variantą, ir morališkai teisingą. Ir madingą, dabar visos celebritės viską iš prieglaudų ima. Eina kokia celebritė, ant rankų - cartier auksas iki alkūnių, terba kokia ten chloe ir du šuneliai iš prieglaudos. Ir nieko. Ne iš daugintojų! Iš prieglaudos!
Bet prieš tai aiškiai išsitirkit tą alergiją, kad tiksliai žinotumėt, kam nesat alergiški. Mano kaimynė alergiška katėms, tai pas mane negali būti tam kambary, kur mano du kornišreksai. Jai net mano Lotusas sukelia alergiją, o Lotusas labai mažai plaukų turi ir yra alergiško katininko svajonė