QUOTE(Noa @ 2015 06 17, 08:08)
O kalbant kad "aš pati nepastebiu, kaip jis pabėga" - šito aš nesuvokiu. Taigi ne kandis, o katinas, jis nėr toks smulkus. Jis apačioj durų būna, eini ir žiūri. Ir tada matai.
O vaikai paprastai irgi nėra kvaili, trimetiniai jau visai protingi - standartinis trimetinis tikrai moka prasisprausti pro mažą durų plyšiuką, žiūrėdamas į katiną, ir atidaryt gerklę, jei katinas vis tik pabėgtų...
Tai gal mano katė kitokia tada? Nu nebūna jos prie durų... Aš einu, atidarau duris, bandau pasprukt, o tada ji šmaukšt ir net nežinau kokiu greičiu su turbina šiknoj kažkokiu būsu atsiranda terasoj... Jau ne vienas toks kartas buvo, o išeinant tikrai buvo apsižiūrėta ir po kojom ir aplink spinduliu. Tai *****, jei aš pati jos nepamatau, kaip gali vaikas pamatyt...
Aš sakau, jums gal tokių baerių nebūna, ir man nebuvo iki šių metų... aš gal tada irgi taip lengvai komentuočiau, kad kaip čia taip negalima pamatyt, reikia žiūrėt ir bla bla bla. Taip, vyras buvo prieš katiną namuose, dabar kai jis yra, ir pasidžiaugia ir myli, bet net man pačiai, kuri baisiai norėjo katino, tarkim irgi nėra normali dabartinė tokia mūsų situacija, kad ateina svečiai, patys vaikštom į lauką ir vis rėkauti, žiūrėkit kaaatiną, žiūrėėėkit, jau bėgaaaa, bėgam gaudyt dabar visi, arba uždaryt koridoriuj ir tada prasideda durų draskymas ir baisus kniaukimas...Tarkim vakar puikiai praėjo diena, buvom lauke, pririšau ją kieme ir gulėjo ji ant kėdės pusdienį, poto į leidau į namus, buvo pavargus ir net nebežiūrėjo į lauko pusę, bet va būna dienų kad draskosi ir iš pavadžio ir iš namų
Žodžiu, bandom dabar rišti lauke kai patys būnam, vaikštom, o poto matysim, gal praeis jai tas noras... Mano klaida matyt ta, kad naiviai tikėjau kad ne tik bute bet ir name galima turėti naminį katiną, bet mūsų atveju, kol kas tai sunkiai įgyvendinama. Pas mus praktiškai visų kaimynų katinai lauke vaikšto, nors visi atsikėlę gyvent iš butų, bet va tokia pati situacija, bandė neleist, bet kelis kart išbėgo netyčia, tada grįžo, nu ir dabar vis išbėga per plyšį pabėgiot. Aš pati juodai nenoriu tokios situacijos, jau nekalbant apie tai, kad gali kažkas atsitikt, bet ir dėl to kad kokių ligų parsineš, ir taip nežinai kur valkataus, kokius pakampius apeis, o juk namie visi myluojam, bučiuojam ir t.t.