Šiandien gavau 04.10 eurinį užsakymą. Eurais buvo suma viso 25,66 (užsakymo suma 20,66, siuntimas 5 eur). Ant dėžės doleriais 22,07. Muitinė neprikibo.
QUOTE(illuminated @ 2015 04 23, 10:48)
Jei neklystu, Acure veidui tik vieną šveitiklį turi. Keliu nuorodą į savo blog'ą, ten turiu pilnesnį įrašą apie šveitiklį, o tai kažkiek tingiu per telefoną kartotis. - https://makeupbyruth...g-facial-scrub/
Jaučiu man jo reikia😉
QUOTE(micefee @ 2015 04 23, 07:53)
Kur nuolaida JMO?
JMO puslapyje iki 27d duoda 25% viskam (kodas earth15).
QUOTE(MedaB @ 2015 04 23, 11:56)
Šiandien gavau 04.10 eurinį užsakymą. Eurais buvo suma viso 25,66 (užsakymo suma 20,66, siuntimas 5 eur). Ant dėžės doleriais 22,07. Muitinė neprikibo.
Nes doleriais suma nedidelė. Jie juk neglai nereaguoti į tai, kas rašoma ant dėžės. Durnas tas iherbas, kad vis dar rašo dolerius ant eurinių siuntinių.
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 23, 13:18)
Nes doleriais suma nedidelė. Jie juk neglai nereaguoti į tai, kas rašoma ant dėžės. Durnas tas iherbas, kad vis dar rašo dolerius ant eurinių siuntinių.
Gal jei pradetu merginos Iherb prasyt, kad rasytu eur, tai pakeistu Iherb savo politika Nors dabar mastau ar gali ta daryt, jei siuncia is JAV. Ta prasme butu sandeliai Europoj, tai be problemu, bet is JAV siunciant turi $ verte uzrasyt (na kaip ir is LT siunciant siuntinukus i uzsieni LT seniau, dabar EUR uzrasoma, o ne kazkokia kita valiuta)... Gal ir del to nededa EUR ant siuntinio.
Isbandziau Andalou seruma su spf, tai labai patiko! Super maitinantis, drekinantis, jokiu kremu paskui nebereikia
Andalou CC irgi labai drekina. Maskuoja prasciau uz PF ir antra spalva yra tamsesne. Gan stiprus roziu kvapas, nera bjaurus, bet kai kam gali pasirodyti per daug intensyvus, nes pasitepus islieka kuri laika O siaip man labai patiko abu produktai (jei nesualergizuos.. nes tik antra diena bandau)
Andalou CC irgi labai drekina. Maskuoja prasciau uz PF ir antra spalva yra tamsesne. Gan stiprus roziu kvapas, nera bjaurus, bet kai kam gali pasirodyti per daug intensyvus, nes pasitepus islieka kuri laika O siaip man labai patiko abu produktai (jei nesualergizuos.. nes tik antra diena bandau)
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 14:44)
Isbandziau Andalou seruma su spf, tai labai patiko! Super maitinantis, drekinantis, jokiu kremu paskui nebereikia
Esu panašios nuomonės apie Andalou CC kremą. Bendrai jis man patinka, tik Light spalva man per tamsi ir per geltona (čia gal dėl to, kad esu iš tų rariretų, kuriems reikia pudros į rūžavumą ). Tai teptinas tik į pliažą
Kažkas klausė apie šios savaitės akcijas, galiu pasakyti, kad esu išbandžiusi Mill Creek šampūną ir kondicionierių su keratinu (rožinis buteliukas). Man labai patiko, plaukai blizgėjo, neapsunkinami. Ir kvapas labai skanus saldus Tik man ties antru buteliuku šampūnas pradėjo netikti odai. Bet čia pastovi problema man; turiu kas kažkiek laiko kaitalioti. Galvoju, gal dabar užpirkti, bet kad praeitą savaitę esu užsisakiusi šampūnų visokių
Beje, gal kas esate bandęs Sibu beauty muilą: http://www.iherb.com...ar-3-5-oz/46983
ir šį toniką: http://www.iherb.com...oz-118-ml/16635
Būtų įdomūs atsiliepimai
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 13:44)
Kaip tik zadejau tokius pat gerus atsiliepimus apie sita seruma rasyt Pastaruoju metu ji rytais naudoju ir labai dziaugiuos. Jauciu pakeis mano numyletini Andalou 'bb untinted cream', nes serumas daug lengvesnis ir vasarai ypac tikt turetu.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 23, 14:20)
Kaip tik zadejau tokius pat gerus atsiliepimus apie sita seruma rasyt Pastaruoju metu ji rytais naudoju ir labai dziaugiuos. Jauciu pakeis mano numyletini Andalou 'bb untinted cream', nes serumas daug lengvesnis ir vasarai ypac tikt turetu.
Neatrenku apie kurį šnekate
QUOTE(raimaza @ 2015 04 23, 14:30)
Neatrenku apie kurį šnekate
Sita
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
Sibiu muiliuka turejau, nepatiko man..
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 23, 13:56)
Beje, gal kas esate bandęs Sibu beauty muilą: http://www.iherb.com...ar-3-5-oz/46983
Muilas kaip muilas, pliusas, kad netezta.
Beje man dar idomu del kolageno. Tie milteliai kur yra, raso, kad dienos doze 2500 kolageno ir tik 20mg haliurono. Pas mus labai reklamuoja skysta kolagena, paziureju idomumo delei, tai ten dienos norma 10 000mg.. Man reiktu daugiau drekinimo odai, ypac kojoms, gal papildomai haliurono nusipirkti.. Nes cia labai mazai jo atrodo ar klystu