Merginos, kokias priemones perkat kojų odai prižiūrėti?
Laba diena,
esu anksčiau pirkusi iš iherb ir už siuntimą mokėdavau 4 dol. (pagal tam tikrą prekių svorį).
Dabar įsidedu į krepšį mažą papildų buteliuką už 14 dol. ir man siuntimo kainą rodo 8 dol. Ir tai pati mažiausia siuntimo išlaidų kaina. Ar dabar jau tokia siuntimo kaina visada, ar aš kažką ne taip darau?
Ačiū.
esu anksčiau pirkusi iš iherb ir už siuntimą mokėdavau 4 dol. (pagal tam tikrą prekių svorį).
Dabar įsidedu į krepšį mažą papildų buteliuką už 14 dol. ir man siuntimo kainą rodo 8 dol. Ir tai pati mažiausia siuntimo išlaidų kaina. Ar dabar jau tokia siuntimo kaina visada, ar aš kažką ne taip darau?
Ačiū.
QUOTE(DG* @ 2015 04 22, 23:52)
Na ir kaip Jums naujos akcijos?
Gammaorionis, kiek laiko tau uztenko Acure Organics firming bodu lotion? As apie dvi savaites tik naudoju jau jau daugiau nei puse isnaudota, reikia vel daryt uzsakyma.
Siap jis man patinka kuo toliau tuo labiau, o ir kazkoki rezultata matau, arba noriu matyti.
Gammaorionis, kiek laiko tau uztenko Acure Organics firming bodu lotion? As apie dvi savaites tik naudoju jau jau daugiau nei puse isnaudota, reikia vel daryt uzsakyma.
Siap jis man patinka kuo toliau tuo labiau, o ir kazkoki rezultata matau, arba noriu matyti.
Aš tepu tik apatinę kūno dalį - kojas, užpakalį ir pilvo apačią, tai man ilgam jo užtenka, be to, tikriausiai pastebėjai, jei padaugini, lieka balti dryžiai ir juos reik po to įtrint, tai aš dedu tiek, kad jų nebūtų, tepu iš karto po dušo, tai geriau pasiskirsto mažas kiekis ant drėgnos odos.
Naujos akcijos nedomina, nes uždraudžiau sau kurį laiką pirkt iš iherb, nes jau manija pasidarė
Į paštą atėjo lapelis dėl 19,87 ir 21,22 eur siuntinių.
Jau kurį laiką naudoju Sibu veido kremą, nesitikėjau, kad jis toks lengvutis Tiesa, man geriau pasiskirsto ant šiek tiek drėgno veido.
gal kam pravers
SUSAS PLAUKŲ ŠAMPŪNAS (pagal Dominika Balčiūnė)
1 valgomas šaukštas kviečių gemalų sėlenų,
1 valg š. ajero šaknų
1 valg. š. lakišiaus žolės
visi komponentai turi būti gerai išdžiovinti..
kavamalė , sietas ir gera nuotaika, viską gerai sumalame kavamalėje ir išsijojame per tankų sietą.
galite ir nepersijoti, bet aš nenoriu pažeisti plaukų ir galvos odos stambiais trupiniais.
iš stambesnių sumaltų trupinių galima bus pasidaryti kūno šveitiklį ,,taip kad niekas neprapuola.
Gerai sumaišėme ir pasiruošiame plaukų plovimui be vandens.
šis šampūnas gerai sunaikina galvos riebalus todėl plaukai ir riebaluojasi, tiks tiems kas kenčia nuo riebių plaukų ir priversti plaukus plauti kas dieną.
Ką daro šis šampūnas , sėlenos, sugeria riebalus,ajerai suteikia gerą kvapą ,lakišius dezinfekuoja galvos odą ir plaukus.
Pradžiai užpilame nedaug mišinio ant plaukų šaknų, paėmę rankšluostį gerai išmasažuojate galvos odą,būtinai pasilenkę žemiau juosmens, įtrinate mišinį tarsi šluostytumėte šlapius plaukus, taip suaktyvinama kraujotaka pamaitinami plaukų svogūnėliai,be to nebyra į akis ..
Gertai masažuojate 2-3 min, galima vis pridėti mišinio ant visų galvos vietų, kad plaukai ir galvos oda lygiagrečiai gautų šio nuostabaus šampūno..
po to reikalingas geras plaukų šepetys kad gerai iššukuotų plaukus ,šukuojate pasilenkę ant kriauklės ar vonios, kad nepribarstyti ir neprišiukšlinti.. Gerai iššukuoti plaukai blizga ir tampa purūs,jų pasidaro didesnė apimtis.be to plaukams tai geras gydymo masažas su pamaitinimu..
SUSAS PLAUKŲ ŠAMPŪNAS (pagal Dominika Balčiūnė)
1 valgomas šaukštas kviečių gemalų sėlenų,
1 valg š. ajero šaknų
1 valg. š. lakišiaus žolės
visi komponentai turi būti gerai išdžiovinti..
kavamalė , sietas ir gera nuotaika, viską gerai sumalame kavamalėje ir išsijojame per tankų sietą.
galite ir nepersijoti, bet aš nenoriu pažeisti plaukų ir galvos odos stambiais trupiniais.
iš stambesnių sumaltų trupinių galima bus pasidaryti kūno šveitiklį ,,taip kad niekas neprapuola.
Gerai sumaišėme ir pasiruošiame plaukų plovimui be vandens.
šis šampūnas gerai sunaikina galvos riebalus todėl plaukai ir riebaluojasi, tiks tiems kas kenčia nuo riebių plaukų ir priversti plaukus plauti kas dieną.
Ką daro šis šampūnas , sėlenos, sugeria riebalus,ajerai suteikia gerą kvapą ,lakišius dezinfekuoja galvos odą ir plaukus.
Pradžiai užpilame nedaug mišinio ant plaukų šaknų, paėmę rankšluostį gerai išmasažuojate galvos odą,būtinai pasilenkę žemiau juosmens, įtrinate mišinį tarsi šluostytumėte šlapius plaukus, taip suaktyvinama kraujotaka pamaitinami plaukų svogūnėliai,be to nebyra į akis ..
Gertai masažuojate 2-3 min, galima vis pridėti mišinio ant visų galvos vietų, kad plaukai ir galvos oda lygiagrečiai gautų šio nuostabaus šampūno..
po to reikalingas geras plaukų šepetys kad gerai iššukuotų plaukus ,šukuojate pasilenkę ant kriauklės ar vonios, kad nepribarstyti ir neprišiukšlinti.. Gerai iššukuoti plaukai blizga ir tampa purūs,jų pasidaro didesnė apimtis.be to plaukams tai geras gydymo masažas su pamaitinimu..
Ka manot?
https://www.facebook...53243904308841/
sudetis
Water (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).
SIZE: 50 0.3 mL sachets (15 mL total)
Qty: Total: $74.95
kuris cia ingredientas taip stebuklingai veikia?
sudetis
Water (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).
Sugalvojau susidet krepsiuka, 22$, shipinga rodo tik 2$
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 09:39)
Ka manot?
sudetis
sudetis
taigi sakė, kad puikiai suderintas visų mišinys tikriausiai O šiaip tai šis tarkime yra nuodas, paskaitykite Phenoxyethanol, o ta botoksinis argirelinas dar nė neištyrinėtas padoriai, nors vargu ar bus kuo geresnis už botoksą
Sakykit, o kurių dienų siuntinius jau gaunat? Vienam dvi savaitės jau, pastaruoju metu labai greit gaudavau viską, tai galvoju gal jau velnio irštvoj tupi..
Naujos nuolaidos nedomina visiškai - Navitas balzamą jau turėjau, patiko savo poveikiu, bet labai tirpo man jis, tepėsi tarsi grūdėta košė, tai kol kas nekartočiau turbūt. O ir taip balzamais apsikarsčius Bee Naturals tik birų šveitiklį bandžiau, bet nepasirodė stebuklingas. Kartočiau,jei norėčiau tokio švelnesnio, bet dabar turimais Suki ir Acure Organics patenkinta.
Naujos nuolaidos nedomina visiškai - Navitas balzamą jau turėjau, patiko savo poveikiu, bet labai tirpo man jis, tepėsi tarsi grūdėta košė, tai kol kas nekartočiau turbūt. O ir taip balzamais apsikarsčius Bee Naturals tik birų šveitiklį bandžiau, bet nepasirodė stebuklingas. Kartočiau,jei norėčiau tokio švelnesnio, bet dabar turimais Suki ir Acure Organics patenkinta.
QUOTE(illuminated @ 2015 04 23, 10:21)
Sakykit, o kurių dienų siuntinius jau gaunat? Vienam dvi savaitės jau, pastaruoju metu labai greit gaudavau viską, tai galvoju gal jau velnio irštvoj tupi.. :
, bet dabar turimais Suki ir Acure Organics patenkinta.
, bet dabar turimais Suki ir Acure Organics patenkinta.
Laba
Mane domina kokį turit Acure Organics šveitiklį?
Kuo patinka?
Aš laukiu 12 d. siuntinio
QUOTE(vilbur @ 2015 04 23, 09:33)
Laba
Kuo patinka?
Kuo patinka?
Jei neklystu, Acure veidui tik vieną šveitiklį turi. Keliu nuorodą į savo blog'ą, ten turiu pilnesnį įrašą apie šveitiklį, o tai kažkiek tingiu per telefoną kartotis. - https://makeupbyruth...g-facial-scrub/
QUOTE(Gricė @ 2015 04 23, 07:29)
Laba diena,
Ačiū.
Ačiū.
Reikia pirkti už 20dol. kad gautumėt siuntimui nuolaidą.