Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Grei @ 2015 04 22, 18:11)
Tai pabandykit pirma prašymą (laisvos formos) dėl mokesčių perskaičiavimo pateikti, gal mes čia kelios ant neišmanėlės kokios tai pataikėm ar šiaip piktos tetulės. Užverčiam juos prašymais, nenusileiskit  mirksiukas.gif

O kam ji siust? kokiu adresu?
Atsakyti
QUOTE(radminta @ 2015 04 22, 17:15)
O kam ji siust? kokiu adresu?

Viską atsispausdinau - kai ėjau į paštą nunešiau ir padaviau.
Atsakyti
Radau adresą, kuriuo reikia siųsti (www.lrmuitine.lt):
Klausimas:
Kur aš turėčiau kreiptis, jeigu, mano nuomone, importo mokesčiai už pašto siuntą man apskaičiuoti neteisingai? (2015-04-07)
Atsakymas:
Muitinės formalumai prekėms, atsiųstoms arba išsiunčiamoms pašto siuntose, atliekami tik Vilniaus teritorinės muitinės Pašto poste (MD GD 2009 m. vasario 26 d. įsakymu Nr.1B-1246 patvirtintų Taisyklių 11 punktas). Jeigu nesutinkate su Vilniaus teritorinės muitinės Pašto posto apskaičiuotais mokesčiais už pašto siuntoje atsiųstas prekes, vadovaujantis Lietuvos Respublikos muitinės įstatymo 88 straipsniu, šį sprendimą galite apskųsti Vilniaus teritorinei muitinei. Skundą galite pateikti el. paštu vilnius@lrmuitine.lt, faksu (8 5) 235 6280, atsiųsti paprastu laišku arba tiesiog atvežti į Vilniaus teritorinę muitinę adresu: Naujoji Riovonių g. 3, 03153 Vilnius.

Klausimas:
Kodėl prie paskaičiuotų už atsiųstą pašto siuntą importo mokesčių pridėtas dar 8,69 Eur mokestis? Koks tai mokestis? (2015-04-08)
Atsakymas:
Nurodytas 8,69 Eur mokestis – tai AB Lietuvos pašto nustatytas mokestis už teikiamas pašto atstovavimo paslaugas. Siuntų gabenimo paslaugų teikimo sąlygos (mokėjimai už siuntų gabenimą, muitinės formalumų atlikimą ir pan.) nėra priskirtos Lietuvos muitinės kompetencijai. Šiuo klausimu siūlome kreiptis į pašto siuntų gabenimo paslaugos teikėją – AB Lietuvos paštą.

Tai man dabar pasidarė neaišku: jei muitinė grąžina sumokėtą muitą, tai kaip su paštui sumokėtais 8,69 EUR? Jie irgi turėtų grąžinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasulita123: 22 balandžio 2015 - 18:22
Merginos ar esate dar kuri negavusi vasario mėn. siuntinukų? Aš vis dar laukiu vasario 17 d. 23,40 USD be siuntimo verysad.gif
Atsakyti
Gavau siandien savo 21,10 USD vertes (be siuntimo) siuntinuka be problemu. Laukiu poros dienu begyje kito - uz 21.96 USD. Pagal visus muitines kurso skaiciavimus net 21 Euro nesiekia, bet paskaicius dabartines istorijas jau turbut irgi reikia moraliskai nusiteikti aiskinimamsi sad.gif
Nu negi ten pradejo dirbt koks debilas naujokas, kuris vietoje dalybos dolerine suma padaugina is tu 1.0592 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 22, 22:07)
Gavau siandien savo 21,10 USD vertes (be siuntimo) siuntinuka be problemu. Laukiu poros dienu begyje kito - uz 21.96 USD. Pagal visus muitines kurso skaiciavimus net 21 Euro nesiekia, bet paskaicius dabartines istorijas jau turbut irgi reikia moraliskai nusiteikti aiskinimamsi sad.gif
Nu negi ten pradejo dirbt koks debilas naujokas, kuris vietoje dalybos dolerine suma padaugina is tu 1.0592  doh.gif

Tai ir šitą gausit, jei dolerinis. Čia gi eurinius dabar krato, nes jie doleriais brangesni nei jūsiškis gaunasi
Papildyta:
QUOTE(MAdene @ 2015 04 22, 21:32)
Merginos ar esate dar kuri negavusi vasario mėn. siuntinukų? Aš vis dar laukiu vasario 17 d. 23,40 USD be siuntimo verysad.gif

Pasiskaičiuokit ar čia šiai dienai leistina suma? Gal jau sėdi muitinėje ir šypsosi apmuituotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 22, 23:17)
Tai ir šitą gausit, jei dolerinis. Čia gi eurinius dabar krato, nes jie doleriais brangesni nei jūsiškis gaunasi
Papildyta:

Jo, dolerinis, nezaidziau su valiutom. Aciu, kad nuraminote smile.gif

Beje, ar cia tik man, ar iherbas isties eme greiciau suktis - siuntini gavau per 1,5 savaites nuo uzsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 22, 22:31)
Beje, ar cia tik man, ar iherbas isties eme greiciau suktis - siuntini gavau per 1,5 savaites nuo uzsakymo  blush2.gif

Cia tarpiniai pastai ir muitine turbut greiciau sukas, nes Iherb labai greitai issiuncia, ty ta pacia ar sekancia diena, priklausomai nuo uzsakymo laiko.
Atsakyti
Na ir kaip Jums naujos akcijos? biggrin.gif

Tiesa, isbandziau Acure Organics Lemongrass sampuna su kondicionierium, jau 4kartus naudojau is eiles, kas man nebudinga dvi dienas geriausiai isvaikstau, kitu negalejau is eiles 4kartus to pacio naudoti nes kita diena vel plauti galva reiktu. O sis nustebino siuo aspektu. Labiausiai patinka tai vaizdas kaip plaukai atrodo tik isplovus ir aisku isdziuvus. Labai gerai putoja o ir kvapas man patinka. bigsmile.gif Bus dar vienas favoritas biggrin.gif

Gammaorionis, kiek laiko tau uztenko Acure Organics firming bodu lotion? As apie dvi savaites tik naudoju jau jau daugiau nei puse isnaudota, reikia vel daryt uzsakyma. bigsmile.gif
Siap jis man patinka kuo toliau tuo labiau, o ir kazkoki rezultata matau, arba noriu matyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 04 22, 23:52)
Na ir kaip Jums naujos akcijos?  biggrin.gif

Tiesa, isbandziau Acure Organics Lemongrass sampuna su kondicionierium

Ramu po paskutinio apsipirkimo biggrin.gif As ziurineju Mill Creek. Esu turejus sampunus, tokie keisti, mazai putojantys, bet patiko. Galvoju gal padandyt prausikli. Jau seniai wish list“e turiu Reviva labs cia rekomenduotu kremu. Bet vis neprisiruosiu ka nors pabandyt.

Kaip skirtingai visosms. Man nepatiko nei vienas is triju. Lemongrass (kvapas tragiskas man biggrin.gif ), Argan oil ir Mint turiu. Mano riebalo neisplauna gerai nei vienas. Po nakties atrodau kaip kita atrodytu galvos neplovus dvi savaites biggrin.gif Cia aisku mano beda, riebi oda.
Atsakyti
Man tai ramu del nauju akciju. Nu bet ta proga JMO nuolaidom pasibaudojau, tai piniginei nieko gero biggrin.gif

Is dabartiniu akciju Navitas Naturals man turbut geriausia, o ir ju lupu balzamas superinis. Mill Creek turejau pilkinanti sampuna ir kondicionieriu - nepatiko, o dar ir kvapas fek... Kazkoki sveitikli-kauke is MC esu naudojus, tai irgi kvapas erzino, toks ikyrus, nors nebuvo bjaurus, o ir produktas siaip sau.

Beje, Caribbean Solutions savaiminis tikrai matosi - siandien vakare apsiziurejau, kad ranka prie pazasties vienoj vietoj perbraukus kazkuo ir ten sviesiau (toks dryzys per du pirstus, matyt ryte ranka ar kokiu rubu besiruosdama prabraukiau). Gerai, kad praktiskai nematoma vieta... Ir vyro klausiau ar idegus esu, tai kraipe galva ir galvojo kokia cia nesamone paklausiau, bet paskui sake, kad kojos tai tikrai tamsesnes thumbup.gif Gundziausi teptis dar siandien vakare, bet kolkas padarysiu kokios dienos pertrauka, nenoriu per nenaturaliai atrodyt, o ir paciai gana tokio vaizdo. Bet jauciu pakeiciau nuomone ir i kelione vesiuosiu sita geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 balandžio 2015 - 05:12
Kur nuolaida JMO?
Atsakyti