Man tai ramu del nauju akciju. Nu bet ta proga JMO nuolaidom pasibaudojau, tai piniginei nieko gero
Is dabartiniu akciju Navitas Naturals man turbut geriausia, o ir ju lupu balzamas superinis. Mill Creek turejau pilkinanti sampuna ir kondicionieriu - nepatiko, o dar ir kvapas fek... Kazkoki sveitikli-kauke is MC esu naudojus, tai irgi kvapas erzino, toks ikyrus, nors nebuvo bjaurus, o ir produktas siaip sau.
Beje, Caribbean Solutions savaiminis tikrai matosi - siandien vakare apsiziurejau, kad ranka prie pazasties vienoj vietoj perbraukus kazkuo ir ten sviesiau (toks dryzys per du pirstus, matyt ryte ranka ar kokiu rubu besiruosdama prabraukiau). Gerai, kad praktiskai nematoma vieta... Ir vyro klausiau ar idegus esu, tai kraipe galva ir galvojo kokia cia nesamone paklausiau, bet paskui sake, kad kojos tai tikrai tamsesnes
Gundziausi teptis dar siandien vakare, bet kolkas padarysiu kokios dienos pertrauka, nenoriu per nenaturaliai atrodyt, o ir paciai gana tokio vaizdo. Bet jauciu pakeiciau nuomone ir i kelione vesiuosiu sita geri