Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 16, 16:57)
Butent sio nebandzius, bet tureti Mill Creek produktai man labai pusetini, nieko nebenoriu daugiau bandyt. Ir kvapai stiprus ir gana nemaloniai salsteleje, ir efekto neduoda ispudingo.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 16:08)
Tai gal hormonuose bėda? Juos balansuokit, o kolagenai palauks ax.gif

O kokiuose hormonuose beda gali buti, skydliauke tirtis?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 16, 21:12)

Manau jei jau tyrimus nori daryt, tai nueik pas gydytoja pasikonsultuot, gal seimos ar dermatologa, o jau jis turetu zinot i ka reiketu atkreipt demesi.
Atsakyti
Sveikos.

Rekomenduokit gerą erškėtuogių aliejų? Kokį perkat iherb ?
O dar klausimas- erškėtrožių aliejus, tai bus tas pats kaip ir erškėtuogių? biggrin.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Shalimar, nesijausk vienisa. Po truputi mane gelbeja sitas http://www.cocooncen...30ml/19909.html
Ieskau varianto iherbe...
Atsakyti
QUOTE(IruleW @ 2015 05 15, 10:13)
Ir aš tikėjausi tokios eigos, dar prašiau pašte kad nelaikytų ir siųstų atgal. Tik iki šiol nei įkritusių pinigų, nei jokių žinučių į e.p. iš  iherb.
Ačiū už informaciją.

per post.lt nesitikrinot? mano vienas muitinei nieko nepateiktas guli kazkodel pas juos, o kitas su priskaiciuotais mokesciais antra menesi paste, net antra lapeli atnese I pasto deze ko gyvenime nebuvo.Jau senai visi terminai grazinti praejo .Laukiu kuom baigsis g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausimuka.
Gal kas esate ka nors pirkusios akims is Iherbo? Vyras sako, kad paskutiniu laiku akys kaip smelio pripiltos, speju, kad tiesiog jos nuvargusios ir reiketu jas pamaitinti/padrekinti.

Ka galetumete rekomenduoti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 16, 21:12)

ir mot. kartu tikriausiai
Papildyta:
QUOTE(vilbur @ 2015 05 17, 12:12)
Sveikos.

Rekomenduokit gerą erškėtuogių aliejų? Kokį perkat iherb ?
O dar klausimas- erškėtrožių aliejus, tai bus tas pats kaip ir erškėtuogių?  biggrin.gif
Dėkui 4u.gif

Kaip ir taip, erškėtrožė neva liaudiškai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 18, 09:12)
Gal kas esate ka nors pirkusios akims is Iherbo? Vyras sako, kad paskutiniu laiku akys kaip smelio pripiltos, speju, kad tiesiog jos nuvargusios ir reiketu jas pamaitinti/padrekinti.

Aciu 4u.gif

mėlynės, liuteinas, akišveitė (eyebright)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 gegužės 2015 - 08:57
Mergaitės, gavau ir aš savaiminio įdegio kremą http://www.iherb.com...B...r=null&ic=1

Bet kvailą klausimą prieš naudodama užduosiu blush2.gif - jį tepti reikia iki kaklo? Kaip to akivaizdaus perėjimo nepadaryti? Pirmąkart naudosiu tokį "daiktą", pasidalinkite patarimais, prašau, kaip su kaklo sritimi elgiatės:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 18 gegužės 2015 - 13:49
SOS merginos,reikia nuo mastopatijos ir cistu krutyse.Gal kas kazka naudojo,rekomenduokit.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 18, 09:12)

Aciu 4u.gif

As tai SITA esu naudojus, labai patiko ir tikrai pajauciau, kad akytes atsigavo. Siaip neturiu su regejimu problemu, nors ir dirbu su kompiuteriu ir popieriais daug, bet vienu metu buvo daug knygu skaitymo/ziurejimo i ekrana, tai pavargdavo akys, tai sita isbandziau. Visai pakartociau dar pastiprinimui akiu. 4u.gif

QUOTE(Aggnesse @ 2015 05 18, 14:48)
Mergaitės, gavau ir aš savaiminio įdegio kremą http://www.iherb.com...B...r=null&ic=1

Bet kvailą klausimą prieš naudodama užduosiu  blush2.gif  - jį tepti reikia iki kaklo? Kaip to akivaizdaus perėjimo nepadaryti? Pirmąkart naudosiu tokį "daiktą", pasidalinkite patarimais, prašau, kaip su kaklo sritimi elgiatės:4u:

As tai tik kojas ir rankas tepu. Man labai naturaliai gaunas tas perejimas, nekrenta i akis sviesesne likusi kuno dalis. Aisku ir neprisirudinu, kad kontrastas didziulis butu, bet juk ir vasara pvz kojos/rankos naturaliai tamsesnes buna uz likusi kuna.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 18, 17:21)

As tai tik kojas ir rankas tepu. Man labai naturaliai gaunas tas perejimas, nekrenta i akis sviesesne likusi kuno dalis. Aisku ir neprisirudinu, kad kontrastas didziulis butu, bet juk ir vasara pvz kojos/rankos naturaliai tamsesnes buna uz likusi kuna.

Dėkui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti