Gal kas galėtų pakomentuoti?
Mill Creek
Dėkoju
QUOTE(Pasaulė @ 2015 05 15, 16:29)
Aciu Liepiau ir tepaliuka, ir geriama nusipirkt. Ech, ka tie vyrai be moteru darytu
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 23:10)
Domins atsiliepimas apie Sibu prausikli.
Tas prausiklis SeaBuckWonders, ne Sibu.
QUOTE(pienia @ 2015 05 15, 08:19)
Gal žinote, kiek pašte laikomi siuntiniai, jei negali jų paimti? Pas mane atvejis noriu paimti, bet esu išvykus, bijau, kad neišsiųstų atgal.
O nėra galimybės kažkam padaryti elektroninio įgaliojimo?
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 15, 14:11)
Iki pirmo gimdymo man viskas gerai buvo su oda, kuo patepu, tas tinka beveik, jei nepatepu, nieko tokio. Gimdyti isvaziavau skubedama, kremo nepaemiau, po ligonines pas vyro sese vaziavau pagyventi, ji man su vaiku padejo, atsikeliu ryte, nusiprausiu ir kai pradejo tempti oda.. Pirma karta taip, o nieko neturiu, viena namie tada buvau, negalejau knistis svetimuose namuose, is tos nevilties aliejum ar sviestu pasitepiau, nes kenteti nebegalejau Ir nuo tada prasidejo tinkamo kremo paieskos, nieko ir neradau tokio, kad tiktu idealiai. O dabar paskutiniu metu pablogejo, gal nuo to Andalou serumo su spf, gal nuo Andalo CC, gal nuo karsto oro, nezinau nuo ko.. Nutraukiau senokai juos, bet vistiek Net vaikiskas kremas, skirtas ypac sausai atopinio dermatito odai nepakankamai maitina Vandens labai mazai geriu, zinau, kalta, bet niekada daug negeriau, kaip ten bebutu nuo siandien pradejau, per didziausia prievarta geriu, labai sunku, negaliu as jo daug, bet stengiuosi, ziuresiu. Skaiciau, kad oda gali buti sausa arba dehidratuota, tai ne tas pats, jei dehidratuota, tada vandens didelis kiekis padeti gali jei gerai supratau. Tai va isipylus i grazia taure nesiojuosi su savim
O gal zinot kokias namines kaukes labai sausai odai? Avizos, aliejus alyvuogiu?
O gal zinot kokias namines kaukes labai sausai odai? Avizos, aliejus alyvuogiu?
Man irgi panašiai. Atsirado po gimdymo. Tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti, viskas stos į vėžias.
Beje, aš irgi įtariu Andalou 100 roses kremą. Pastaruoju metu rytais pasitepdavau. Neprilimpa man jis. O ir mažų pasausėjimų atsirado.
Kai buvo dideli raudoni, skaudūs plėmai, bandžiau ir taukmedį, ir kitokius aliejus. Gal blogai pasirinkau, bet niekas nepadėjo. Vieni aliejai gal tiesiog apstabdė ir labai minimaliai pamažino tuos plėmus. Griebiausi vaistinių tepalų. Pakeičiau šampūną ir ne tokios jau blizgančios sudėties.
Kol kas (3xtfu) lyg ir nieko. Tik prie nosies šnervių buvo vėl pradėję sausėti. Manau, kad nuo Andalou. Vakar išsitepliojau veidą marulų aliejumi ir pasitepiau iš vienos moters pirktu jos gamybos kremuku delikačiai odai. Lyg ir geriau šiandien.
O su vandens trūkumu šitų pasausėjimų nesieju. Ar daug geriu, ar mažiau - nėra skirtumo. Gal labiau veikia nuovargis ir odai nepatinkančios priemonės.
Sveikos, gal kuri galit rekomenduoti burnos skalavimo skystį suaugusiems ir vaikams?
ar rizikuojat centais viršyt sumą? mano atveju gaubasi 22,31 eur
QUOTE(sanet @ 2015 05 16, 12:07)
ar rizikuojat centais viršyt sumą? mano atveju gaubasi 22,31 eur
Jau 22,01 apmuitina.
Geriausia deti krepseli doleriais iki 23, 63$ , po to ieiti per europini puslapi i savo krepseli ir gaunate mazesne, bet visiskai saugia suma.
QUOTE(LabaiTyli @ 2015 05 16, 12:56)
Sveikos, gal kuri galit rekomenduoti burnos skalavimo skystį suaugusiems ir vaikams?
As issirinkau su peroksidu, be alkoholio, http://eu.iherb.com/...oz-473-ml/13267 gal kas pakomentuos ar geras dantiste draugei po burnos higienos rekomendavo peroksidu skalauti, gal visai neblogai
QUOTE(LabaiTyli @ 2015 05 16, 12:56)
Musu seimoj itin pamegti Natural Dentist skalavimo skysciai, ypac "peppermint twist" skonio. Keleta kartu Nature's Answer naudojus, tai irgi visai patiko, kartociau. Dabar kartu su Natural Dentist vonioj stovi Essential Oxygen, kartais siaip peroksida atskiedus praskalauju, bet situos reciau naudoju, nes nemanau, kad peroksidas gerai nuolatos naudot, net jei ir silpna jo koncentracija...
Ar šitie probiotikai stabilizuoti?
http://m.iherb.com/J...60-Capsules/124
Aš atgavau vieną apmuitintą siuntinuką siuntinuko neėmiau kai buvo apmuitintas, jokių laiškų nesiunčiau. Ir vakar gavau pranešimą kad atsiimti siuntinį. Prie dėžės buvo prisegtas laiškas iš muitinės, kad baigėsi siuntinio saugojimo laikas. Dėžė buvo atidaryta ir turinys patikrintas
Beje, kitas apmuitintas siuntinys gryžo iherbui. Rodo prie užsakymų istorijos kad gryžo, bet pinigų negražino į sąskaitą nė cento
http://m.iherb.com/J...60-Capsules/124
Aš atgavau vieną apmuitintą siuntinuką siuntinuko neėmiau kai buvo apmuitintas, jokių laiškų nesiunčiau. Ir vakar gavau pranešimą kad atsiimti siuntinį. Prie dėžės buvo prisegtas laiškas iš muitinės, kad baigėsi siuntinio saugojimo laikas. Dėžė buvo atidaryta ir turinys patikrintas
Beje, kitas apmuitintas siuntinys gryžo iherbui. Rodo prie užsakymų istorijos kad gryžo, bet pinigų negražino į sąskaitą nė cento
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 15, 09:25)
Ka dar galit pasiulyti labai sausai, serpetojanciai odai? Galvojau ziema buna blogiau, bet va, karsta, ir ji tiesiog lupasi Skruostai, antakiu srity.. Nervai nebenesa man su ja Neturejau jokiu bedu iki gimdymo, po pirmojo viskas pasikeite, oda visai kitokia.. Geriu kolageno miltelius tuos, bet nieko man nepadeda, gal dar ka galima pagerti?? Kremus isbandziau galybes, nieko idealaus neradau..
Tai gal hormonuose bėda? Juos balansuokit, o kolagenai palauks
QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 09:29)
Jei registruotas, galit paskambinti ir paprasyti, kad pasizymetu, jog gavejas ateis, kad issiusti negalima.
tą ir bandėme paaiškinti, bet jiems reikėjo numerio kažkokio. Padiktavom siuntos nr., pasakėm kokiam pašte. Atsakymas: numeris ne tas, padėti nieko negalime. O jau nr. mums tikrai niekas daugiau kito negalėjo padiktuoti, taip kad siuntinys laimingai gali grįžti atgal.
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 05 15, 09:35)
berods mėnesį
jei gauta su paskaičiuotais importo PVM, muito mokesčiais - iki kito mėn. 12 d., skaičiuojant nuo dienos, kai buvo įforminta muitinės sąskaita.
jei gauta su paskaičiuotais importo PVM, muito mokesčiais - iki kito mėn. 12 d., skaičiuojant nuo dienos, kai buvo įforminta muitinės sąskaita.
Ačiū, jūs teisi. bet gaila, kad XXl amžiuj, reikia tik N numerių skaičių suditktuoti, nepadeda jokie kiti kriterijai. jei turėčiau tą kvituką, tai ir klausimų būtų mažiau
QUOTE(tiutia_007 @ 2015 05 15, 18:16)
Butent sio nebandzius, bet tureti Mill Creek produktai man labai pusetini, nieko nebenoriu daugiau bandyt. Ir kvapai stiprus ir gana nemaloniai salsteleje, ir efekto neduoda ispudingo.