Gal žinote, kiek pašte laikomi siuntiniai, jei negali jų paimti? Pas mane atvejis noriu paimti, bet esu išvykus, bijau, kad neišsiųstų atgal.
Ka dar galit pasiulyti labai sausai, serpetojanciai odai? Galvojau ziema buna blogiau, bet va, karsta, ir ji tiesiog lupasi Skruostai, antakiu srity.. Nervai nebenesa man su ja Neturejau jokiu bedu iki gimdymo, po pirmojo viskas pasikeite, oda visai kitokia.. Geriu kolageno miltelius tuos, bet nieko man nepadeda, gal dar ka galima pagerti?? Kremus isbandziau galybes, nieko idealaus neradau..
QUOTE(pienia @ 2015 05 15, 09:19)
Gal žinote, kiek pašte laikomi siuntiniai, jei negali jų paimti? Pas mane atvejis noriu paimti, bet esu išvykus, bijau, kad neišsiųstų atgal.
Jei registruotas, galit paskambinti ir paprasyti, kad pasizymetu, jog gavejas ateis, kad issiusti negalima.
QUOTE(pienia @ 2015 05 15, 09:19)
berods mėnesį
jei gauta su paskaičiuotais importo PVM, muito mokesčiais - iki kito mėn. 12 d., skaičiuojant nuo dienos, kai buvo įforminta muitinės sąskaita.
gavau siandien 05.05 dienos siuntini
gavau si puoduka: http://www.iherb.com...c-Tea-Mug/38427, kadangi megstu gerti is dideliu puodu, tai sis atiteks vyrui ir jo kavai
taipogi gavau tanneri: http://www.iherb.com...nner-6-oz/28039, dar neisbandziau, bet tikejausi didesnes pakuotues, nes pripratus gauti st tropez mousse tan, kuris didelis
gavau si puoduka: http://www.iherb.com...c-Tea-Mug/38427, kadangi megstu gerti is dideliu puodu, tai sis atiteks vyrui ir jo kavai
taipogi gavau tanneri: http://www.iherb.com...nner-6-oz/28039, dar neisbandziau, bet tikejausi didesnes pakuotues, nes pripratus gauti st tropez mousse tan, kuris didelis
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 05 14, 20:40)
mano panašaus laiko buvo
veiksmas vyko taip:
nebendravau su muitine, nesiunčiau dokumentų
vis tiek gavau siutinį su paskaičiuotais mokesčiais
siuntinio neėmiau
matyt, jį grąžino ir sėkmingai, nes prieš kokias 2 sav. įkrito grąžinti pinigai, berods 80 proc. be siuntimo, labai netyrinėjau
su iherb'u nebendravau, gavau jų žinutę į e.p., kad bus grąžinta xxx $
veiksmas vyko taip:
nebendravau su muitine, nesiunčiau dokumentų
vis tiek gavau siutinį su paskaičiuotais mokesčiais
siuntinio neėmiau
matyt, jį grąžino ir sėkmingai, nes prieš kokias 2 sav. įkrito grąžinti pinigai, berods 80 proc. be siuntimo, labai netyrinėjau
su iherb'u nebendravau, gavau jų žinutę į e.p., kad bus grąžinta xxx $
Ir aš tikėjausi tokios eigos, dar prašiau pašte kad nelaikytų ir siųstų atgal. Tik iki šiol nei įkritusių pinigų, nei jokių žinučių į e.p. iš iherb.
Ačiū už informaciją.
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 23:12)
Beje, kaip tik norejau klausti apie sia Chia seklas, ar tokias imti ar kokios kitos firmos geresnes. Tik kad svoris didokas gaunasi.
Dazniausiai namuose Spectrum chia seklas naudojam, bet realiai as nelabai jauciu skirtumo kiek esu bandzius. Na tik vienos kazkokios nelabai patike buvo, bet jau nepamenu.... AS jas i kokteiliu deduodi, tai visumoj tas skonis pradingsta, o jei kazkaip kitaip vartoji, t.y. kad grynai tas seklas jauti, tai gal ir yra skirtumas
QUOTE(por-for @ 2015 05 14, 23:19)
Baigineju Thesis tonika - siaip uz tokia kaina nepirkciau toniko isvis, bet sitas sugunde avieciu+metu kvapu. Deja, realiai neuzuodziu as jokiu avieciu, o ir meta nelabai jaucias, daugiau tik ant odos uzpylus jauciu meta. Ai, bet sunaudosiu.
O prausiklis manau neblogas turetu but - sprendziu pagal tokio tipo turetus kitu firmu. Tik kaina tikrai labai didele, nes jei po arbatini sauksteli naudosi, tai itariu nei 2 savaitem neuzteks.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 15, 09:25)
Ka dar galit pasiulyti labai sausai, serpetojanciai odai? Galvojau ziema buna blogiau, bet va, karsta, ir ji tiesiog lupasi Skruostai, antakiu srity.. Nervai nebenesa man su ja Neturejau jokiu bedu iki gimdymo, po pirmojo viskas pasikeite, oda visai kitokia.. Geriu kolageno miltelius tuos, bet nieko man nepadeda, gal dar ka galima pagerti?? Kremus isbandziau galybes, nieko idealaus neradau..
O vandens pakankamai geri? Itariu zinai sita, bet vistiek primenu Nelabai supratau cia kuris laikas taip tesiasi ar daugiau trumpalaikis dalykas, bet gal kazkokia nauja kosmetine priemone ir taip oda sureagavo? O gal kokios dietos laikaisi ar siaip vengi riebalu maiste ir pan. ir trukumas per oda pasireiskia.
Manau pabandyk svelnius sveitiklius, o paskui padrekint kazkuo. Gal priemones su avizom pabandyk, turetu ramint oda ir siaip gerai. Net tas pacias avizas pasimalk ir kaip sveitikli panaudok. Arba net kaip kauke palaikyk.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 15, 14:12)
O vandens pakankamai geri? Itariu zinai sita, bet vistiek primenu Nelabai supratau cia kuris laikas taip tesiasi ar daugiau trumpalaikis dalykas, bet gal kazkokia nauja kosmetine priemone ir taip oda sureagavo? O gal kokios dietos laikaisi ar siaip vengi riebalu maiste ir pan. ir trukumas per oda pasireiskia.
Manau pabandyk svelnius sveitiklius, o paskui padrekint kazkuo. Gal priemones su avizom pabandyk, turetu ramint oda ir siaip gerai. Net tas pacias avizas pasimalk ir kaip sveitikli panaudok. Arba net kaip kauke palaikyk.
Iki pirmo gimdymo man viskas gerai buvo su oda, kuo patepu, tas tinka beveik, jei nepatepu, nieko tokio. Gimdyti isvaziavau skubedama, kremo nepaemiau, po ligonines pas vyro sese vaziavau pagyventi, ji man su vaiku padejo, atsikeliu ryte, nusiprausiu ir kai pradejo tempti oda.. Pirma karta taip, o nieko neturiu, viena namie tada buvau, negalejau knistis svetimuose namuose, is tos nevilties aliejum ar sviestu pasitepiau, nes kenteti nebegalejau Ir nuo tada prasidejo tinkamo kremo paieskos, nieko ir neradau tokio, kad tiktu idealiai. O dabar paskutiniu metu pablogejo, gal nuo to Andalou serumo su spf, gal nuo Andalo CC, gal nuo karsto oro, nezinau nuo ko.. Nutraukiau senokai juos, bet vistiek Net vaikiskas kremas, skirtas ypac sausai atopinio dermatito odai nepakankamai maitina Vandens labai mazai geriu, zinau, kalta, bet niekada daug negeriau, kaip ten bebutu nuo siandien pradejau, per didziausia prievarta geriu, labai sunku, negaliu as jo daug, bet stengiuosi, ziuresiu. Skaiciau, kad oda gali buti sausa arba dehidratuota, tai ne tas pats, jei dehidratuota, tada vandens didelis kiekis padeti gali jei gerai supratau. Tai va isipylus i grazia taure nesiojuosi su savim
O gal zinot kokias namines kaukes labai sausai odai? Avizos, aliejus alyvuogiu?
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 15, 08:25)
Po gimdymo dazniausiai seda skydliauke, nes neuztenka resursu jos hormonams gaminti, o oda ir virskinimo sistema lieka visiskai paskutinej vietoj. Jei beda is sios puses reikia daugiau avokadu, migdolu, pieno produktu, jei toleruojami. Arba is papildu tirozinas, tokiu budu padesite odai nuo pagrindu.
Mergaites, priminkit ka nuo puslelines vartot Vyrui po lupa iskilo sitas "geris", tai tik lizina pamenu, o paieska nei sioj, nei praeitoj temoj nieko nemeta
Tai Lysine ir yra tas geris.
Dar šitą tepaliuką nuo pūslelinės turiu išsisaugojusi.