Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Grei @ 2015 04 21, 10:15)
Nu va mano nepraleido siuntinio  unsure.gif  suma be siuntimo 21,81 eur.
Rašiau dabar į vilniusm@cust.lt ir tuo pačiu paštu kur paskaičiuotą muito sumą atsiuntė. O kaip ten dar galima dėl perskaičiavimo prašimą rašyti, čia kai gausiu į paštą tą siuntinį tada?

O į kur jums paskaičiuotą muito sumą atsiunčia? g.gif
Man pvz tik laišką atsiųsdavo, kad duomenis pateikčiau, ir tada jie siuntinį paleidžia į paštą. Gaunu eiti atsiimti ir tik pašte jį gavusi pamatau (t.y. paštininkė nuplėšia priklijuotą lapą ir paskaito), kad yra paskaičiuotas muitas ar kad nėra.

QUOTE(Monteverte @ 2015 04 21, 11:45)
biggrin.gif Netyčia dadėjau OF
Rainbow Light

lotuliukas.gif o aš net iherbo brandus pagal abėcėlę atsidariau paieškoti, koks čia gėris hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2015 04 21, 18:14)
Bet raso kad nuo 22€ muita deda. As blogai suprantu?

Blogai. Nes rewards nesiminusuoja nuo bendros sumos. Kiekvieną temą tą kartojam, o ir pirmam puslapy aiškiai parašyta. Tad visai nesvarbu, kiek mokėjot, svarbu, kokia siuntos vertė, o rewards jos vertės nemažina.

QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 21, 18:23)
nuo pleiskanu savo sunui pirkauhttp://www.iherb.com...oz-355-ml/6253? pats sampunas tai kvepia, bet kai issiplauni galva, gal nuo sieros, kuri i sudeti ieina, toks kvapas gaunasi :blink:As isiploviau viena kart, tai dar kita diea ta kvapa jauciau doh.gif tiesa nuo pleiskanu tai labai padeda.

Aha, šitas geras. Aš ir turėjau. Na toks specifinis, medicininis - tiek kvapas, tiek pojūtis...
Atsakyti
Kokius vitaminus, meskiuku tipo, perkat savo vaikams? Kokie geriausi? Zinau, kad kalbeta, ir tikrai buvau isidejus i wish lista, bet nebera g.gif Siandien pas pediatre buvom, Yummi Bears paragavo, tai nebepalieka ramybej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 balandžio 2015 - 20:59
QUOTE(raar @ 2015 04 21, 21:11)
O į kur jums paskaičiuotą muito sumą atsiunčia?  g.gif

Ar jau gavot tą už 21,99 eur. Aš dar jokių žinių negavau, vėlesnius pigiau užsisakinėjau pervertus į dolerius turėtų praeit ax.gif
QUOTE(micefee @ 2015 04 21, 21:24)
Blogai. Nes rewards nesiminusuoja nuo bendros sumos. Kiekvieną temą tą kartojam, o ir pirmam puslapy aiškiai parašyta.

Tai gal žmogus mėnuliu patikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 21:59)
Kokius vitaminus, meskiuku tipo, perkat savo vaikams? Kokie geriausi? Zinau, kad kalbeta, ir tikrai buvau isidejus i wish lista, bet nebera g.gif Siandien pas pediatre buvom, Yummi Bears paragavo, tai nebepalieka ramybej biggrin.gif

Now Foods for Kids turi neblogą kainos ir kokybės santykį, apie 10 dolcų kažkur
Atsakyti
Atkeliavo mano siuntinukas thumbup.gif Zinau kas jame, bet vistiek labai smagu gaut. Dovanu buvo knygu skirtukas - pravers man sitas daiktas. Nors as is tu, kur gali ir nieko nedet.

Ikeliau posta apie siuntinuka i bloga, tai jei kam idomu galit ten paskaityt. O siaip iskart pagirsiu sita dantu siula- antra nusipirkau, kad tureciau darbe/kelionese. Pirma vietiniam supermarkete pirkau, kainavo virs $5, tai cia papigiai. bigsmile.gif Skonis ju visu vienodas, tik pakuotes spalva skiriasi - raso, kad atsius koks papuls, bet dedama i krepseli buvau uzejus ant rozinio, tai toki ir gavau (ir tokio norejau). drinks_cheers.gif

Dar labai idegio kremas domina, bet nebezinau ar spesiu pries kelione isbandyt, nes darbu milionai, tai net susirasau ant lapuko, kad ko neuzmirsciau. biggrin.gif Nors jei veikia gerai, tai gal ir kelionej praverstu - lyg siltesnius orus zada LT, tai gal butu proga kojas pademonstruot tongue.gif Sivakar noreciau po sporto issitept, bet reikia rubus persirinkt spintoj, tai turbut be sansu ta krema isbandyt, nes bijau nusitrint besirenginedama ar istept drabuzius.... Ai, jis visiskai baltas, nors tikejausi, kad truputi spalvos tures (kodel nezinau, o ir siaip uzsakinejau daug nemastydama). Lyg Nature's Gate vieninteli tokio tipo savaimini is naturaliu esu kazkada naudojus, tai jau nepamenu kaip, bet lyg spalvytes turedavo jis g.gif
Atsakyti
Aš vienitelį Laveros savaiminio įdegio kremą esu turėjusi, tai jis irgi baltas buvo. Man labai patiko jis, mielai kartočiau. smile.gif Lengvai parusvindavo, nesmarkiai ir ne plėmais, tai nebuvo rizikos nusirudinti per daug. biggrin.gif
Atsakyti
Neiskenciau ir issitepliojau tuo savaiminiu. ax.gif Nezinau ar taip gali but, kad po kokio pusvalandzio jau ruduma maciau, ar cia labiau mano akys norejo matyt biggrin.gif Nors visko gali but, nes baltaode as, tai daug nereikia, kad bent paciai tamsumas matytusi (kazkada po keliones i Graikija ir nuolatinio buvimo saulej grizau i LT gerokai idegus, bet pries drauge buvau vistiek baltaode, nors LT tuo metu pralijo praktiskai visa laika lotuliukas.gif ). Kremas labai lengvas, gerai tepasi, greitai geriasi, kvapas labai neutralus. Jokio lipnumo ar kito nemalonaus pojucio. Ganetinai nedaug sutepiau, nes pabijojau, kad nebutu plemu ar nebutu per tamsu - juk daugiau visada galima uztept. Reikes paziuret kaip seksis pasitepliojus kelias dienas is eiles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 04 21, 20:11)
O į kur jums paskaičiuotą muito sumą atsiunčia?  g.gif

Kai siunčiau dokumentus per post.lt nurodžiau elektroninį paštą, tai ten ir atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 20:59)

Iš žvėrelių šitie mums fainiausi: (man tai ir vaikystė primena, kai iš Amerikos atsiųsdavo wub.gif )
http://www.iherb.com...e-Animal-Parade

QUOTE(Maja Di @ 2015 04 21, 21:46)
Ar jau gavot tą už 21,99 eur. Aš dar jokių žinių negavau, vėlesnius pigiau užsisakinėjau pervertus į dolerius turėtų praeit ax.gif

Tai gal žmogus mėnuliu patikėjo ax.gif

Ką tik paštininkė atnešė, nes registruotas po muitinės tapo.
Neapmuitavo. Priklijuota įmautėje foto, mano laiškas ir muitinės štampas.
(forwardinau emailą užsakymo, kur eurai matosi, bei screenshot iš banko, kad mokėta eurais).

Užsakyta 04,03, muitinėje atsidūrė 04,11, tačiau sužinojau vėliau, nes aš laišką gavau tik 04,17, deklaravau 04,18 šeštadienį, šiandien (3dienį) atnešė į namus.

Man geriau tokia ilgesnė žaidimo procedūra, bet nereikia žilti, galvojant, kad kursas pasikeis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Grei @ 2015 04 22, 07:13)
Kai siunčiau dokumentus per post.lt nurodžiau elektroninį paštą, tai ten ir atsiuntė.

aišku 4u.gif kai į jų meilą siųsdavau deklarantas.... tai nors ir paskaičiuodavo, bet neparašydavo meilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 22, 02:27)
Neiskenciau ir issitepliojau tuo savaiminiu.  ax.gif  Nezinau ar taip gali but, kad po kokio pusvalandzio jau ruduma maciau, ar cia labiau mano akys norejo matyt  biggrin.gif Nors visko gali but, nes baltaode as, tai daug nereikia, kad bent paciai tamsumas matytusi (kazkada po keliones i Graikija ir nuolatinio buvimo saulej grizau i LT gerokai idegus, bet pries drauge buvau vistiek baltaode, nors LT tuo metu pralijo praktiskai visa laika lotuliukas.gif ). Kremas labai lengvas, gerai tepasi, greitai geriasi, kvapas labai neutralus. Jokio lipnumo ar kito nemalonaus pojucio. Ganetinai nedaug sutepiau, nes pabijojau, kad nebutu plemu ar nebutu per tamsu - juk daugiau visada galima uztept. Reikes paziuret kaip seksis pasitepliojus kelias dienas is eiles.  4u.gif

labai aciu uz pirma ispudi! 4u.gif idomu kaip nusiplovines ir kaip ilgai laikosi "idegis"... 4u.gif jau isidejau i pirkiniu krepsa , bet vis dar lukuriuoju...

O kaip pazastukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 22 balandžio 2015 - 10:53
Ms. Blonde, o dantu siulas pleciasi, na, isdideja?
Atsakyti