Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(juste10 @ 2015 05 14, 13:59)
Man vaikisku vitaminu neduoda su nuolaida g.gif

Man davė ir antrą kart įsidėt (jau kai buvau pirmą siuntą užsakius), o dabar pasižiūriu jau be nuolaidos krepšy ax.gif . Bet darant pirmą užsakymą antro neleido pirkt, o užsakius vėl leido su nuolaida pirkt ir vėl rašė kad paskutinis lotuliukas.gif . Kalis taip pat krepšy būdamas pabrango biggrin.gif .
Atsakyti
Papildai mamai ir sesei, naujas krepšelis, vienam papildui taiko nuolaidą ax.gif Dar vienas krepšelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 14 gegužės 2015 - 19:09
QUOTE(IruleW @ 2015 05 13, 17:32)
Sveikos, merginos!  help.gif Noriu paklausti tų, kurios kovo mėn.  dėl užkilusio kurso ir priskaičiuoto muito atsisakė ir neėmė siuntinukų. Ar jums gražino pinigus? Ar reikėjo rašyti  Iherb dėl gražinto siuntinuko? Mano kovo pabaigoje buvo išsiustas atgal, iki šiol jokio veiksmo. Ačiū atsakiusioms!

mano panašaus laiko buvo
veiksmas vyko taip:
nebendravau su muitine, nesiunčiau dokumentų
vis tiek gavau siutinį su paskaičiuotais mokesčiais
siuntinio neėmiau
matyt, jį grąžino ir sėkmingai, nes prieš kokias 2 sav. įkrito grąžinti pinigai, berods 80 proc. be siuntimo, labai netyrinėjau
su iherb'u nebendravau, gavau jų žinutę į e.p., kad bus grąžinta xxx $
Atsakyti
Galit patart koki maziem vaikuciams krema su emulsija sausai odai? kuri tiktu atop.derm net? 4u.gif aciu mamos
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 05 14, 20:41)
Galit patart koki maziem vaikuciams krema su emulsija sausai odai? kuri tiktu atop.derm net?  4u.gif  aciu mamos

Kas vienam tinka, kitam gali netikti, nors sudetis ir neblizga, bet sis neblogai mums veike http://eu.iherb.com/...oz-140-g/47919?
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 05 14, 21:41)
Galit patart koki maziem vaikuciams krema su emulsija sausai odai? kuri tiktu atop.derm net?  4u.gif  aciu mamos

Man vaikui tokios lyg egzemos prie nosies darės, toks lyg peiskanojimas lyg spuogeliai su paraudimu, tai nežinau ar šiaip praėjo ar šis padėjo
http://eu.iherb.com/...3-oz-85-g/41484
Atsakyti
Senokai jau buvau čia užsukusi. Šiandien padariau užsakymą ir jau išsiuntė. bigsmile.gif Pirkau veido šveitiklį, Chia sėklas ir Hurraw! Balzamą.

Dar reikia visokių smulkmenų. Gal labiau norisi, nei reikia.
Gal galėtumėte parekomenduoti kokį gerą ir švelnų veido prausiklį jautresniai odai su kylančiais mažais spuogeliais, smulkiomis besikemšančiomis poromis ant nosies ir su psoriazės apraiškomis?
Kažkas pastaruoju metu su oda pasidarė. Padaugėjo spuogelių ir smulkių pasausėjimų atsirado. doh.gif
Atsakyti
Kaip Jums sis veido sveitiklis?
Beje, kaip tik norejau klausti apie sia Chia seklas, ar tokias imti ar kokios kitos firmos geresnes. bigsmile.gif Tik kad svoris didokas gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 22:12)
Kaip Jums sis veido sveitiklis?
Beje, kaip tik norejau klausti apie sia Chia seklas, ar tokias imti ar kokios kitos firmos geresnes.  bigsmile.gif Tik kad svoris didokas gaunasi.  biggrin.gif

Tik šiandien išsiuntė. Pirkau visas tris prekes pirmą kartą, tai nežinau dar kaip patiks. Bandysiu. smile.gif

Apie Chia sėklas irgi panašiai galvojau. Bet neturėjau daug laiko paieškoms, tai griebiau šias ir tiek.
Papildyta:
Sudomino Thesis prausiklis. Bet kaina gąsdina. doh.gif
Atsakyti
Atrodo, susidėliojau krepšelį. Dabar dar šaltalankių aliejuko reikia.
Ir ko aš lendu čia skaityti, apie ką diskutuojate? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 13, 13:50)
O ka tas GTF duoda/reiskia?  ax.gif

Esu "sladkaieska"....  doh.gif

nesigilinau, jei atvirai, bet čia garsus amerikiečių medikas taip rekomendavo, kad geriausia forma tipo
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 14, 10:41)
Sveikos merginos.

Siandiena bandysiu pikrti is EU. Iherb....

Kokia yra saugi suma ( itraukus shiippinga) EUR'ais?

ir dar....Gal kuri mergina sportuoja ir yra uzsisakiusi proteino kokteilius, kuriuos gerdavo vietoje vakarienes  po sporto ?  ax.gif Gal patartumete ka nors? Matau kelis variantus, bet man nezinomi vardai  blush2.gif

Sveikiausi, be abejo, daržoviniai, ryžių, kanapių, juk dažnai gersite, tai galvokite ką į save dėsite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 gegužės 2015 - 23:03
QUOTE(por-for @ 2015 05 14, 22:56)
Atrodo, susidėliojau krepšelį. Dabar dar šaltalankių aliejuko reikia.
Ir ko aš lendu čia skaityti, apie ką diskutuojate?  doh.gif  lotuliukas.gif

Domins atsiliepimas apie Sibu prausikli. mirksiukas.gif
Atsakyti