Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Maja Di @ 2015 05 14, 13:04)
Nežiūrėkit kiek su siuntimu, svarbu be siuntimo į 22 eurus įtilpt 4u.gif .
Papildyta:
Bet geras iherbas, prieš kelias valandas paskutinius pirkau, antro neleido dėtis, o dabar vėl rašo, kad 1 vnt paskutinis ir vėėl leidžia krautbandau g.gif

As irgi isidejau i krepseli, bet vistiek rodo kad 1vnt yra
Atsakyti
Sveikutės,

Pradėjau ieškoti makiažo pagrindo, pasimečiau. Gal jei kas išbandę, patartumėt, kurios firmos geresni, lygiau dengia. Kaip į paiešką vesti? (su anglų ne ypač) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 12:59)
Tik pakuote gal nelabai bet cia visiems Acure organics produktams galioja, dangteliai mane biski nervina.

Nepamenu kokia sveitiklio pakuote seniau buvo, bet kai tik atsirado Acure parduotuvese, tai pvz kremai veidui budavo stikliniuose buteliukuose su pompa. Tik tada problema budavo, kad neissispaudzia iki galo ir gana daug to kremo likdavo, o nuemus pompa sunkiai kratydavosi (neskaitant pacio nepatogumo taip naudot). Tada esu rasius gamintojui del situ dalyku, nes ne viena krema turejau ir su visais taip pat, tai tikrai ne koks vienetinis brokas. Matyt besiskundzianciu ir daugiau buvo, nes paskui keite pakuotes.
Atsakyti
Pakuote taip atrodo.
user posted image

Ypac sveitiklio sunkokai atsirado. bigsmile.gif Sampuno ar stangrinamojo lostiono lengviau biski bet irgi ne lengvai atsidaro, net naga esu nusilauzus beatidarinejant. Cia produkta galima gerai issunkti nes atsisuka kamstukas. Su pompa biski sunkiau butu. Vien jau su skystu muilu buna kad visas produktas neistraukia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 14:40)
Pakuote taip atrodo.

Tai as zinau kaip atrodo, juk ir pati turejau tongue.gif Sakau, kad nepamenu kaip atrode iki pakuociu keitimo, t.y. butent sveitiklio buvo tokia pat ar kitokia. Va veido kremu, tai irgi tokio tipo dabar, bet seniau stikline su pompa budavo.

Idomumo delei pagooglinau senas pakuotes, tai kauke vistik buvo mazesnej, bet tokios pat formos pakuotej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 14 gegužės 2015 - 13:53
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 14, 09:41)
Sveikos merginos.

Siandiena bandysiu pikrti is EU. Iherb....

Kokia yra saugi suma ( itraukus shiippinga) EUR'ais?

ir dar....Gal kuri mergina sportuoja ir yra uzsisakiusi proteino kokteilius, kuriuos gerdavo vietoje vakarienes  po sporto ?  ax.gif Gal patartumete ka nors? Matau kelis variantus, bet man nezinomi vardai  blush2.gif

Sveika smile.gif As siuo metu naudoju Solgar firmos kokteiliuka, nera labai saldus, man skanu ir alki numalsina gerai ax.gif isvis man sios firmos produktai labai patinka, o dar idejau parsisiuntimui Naturade firmos sokoladinio skonio kokteiliuka wink.gif
Daug atsiliepimu skaiciau ir merginos sake, kad numete svorio su juo smile.gif Siuo metu kaip tik sportuoju ir tikiuosi man irgi tiks smile.gif Galit pabandyt smile.gif

Proteino kokteiliai

Gavau visus savo siuntinukus labai greitai smile.gif uzsisakiau 04.30 o jau 05. 11 gavau 3 siuntinius thumbup.gif tik vienam is ju pritruko dovaneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 14, 13:45)
Idomumo delei pagooglinau senas pakuotes, tai kauke vistik buvo mazesnej, bet tokios pat formos pakuotej.

O ta kaukė, įdomu, gera? Nieks nebandėt jos? Karts nuo karto vis paskaitau apie ją, bet niekad nebuvau įsimetus į krepšį. Jei gera, gal reiktų kada.. g.gif biggrin.gif

O man dėl nuolaidų visai gerai - kol kas visai nieko nereikia, tai ir nesinori pirkt. O su nuolaidom sunku man tyliai nusėdėt - psichologinį spaudimą vos ne just pradedu, kad "nu reikia gal kažką dar pasiimt, o tada jau kurį laiką nebepirksiu" biggrin.gif Ir taip kartojasi situacija kas savaitę kokią. O dabar ramu.. kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 14, 14:16)
O ta kaukė, įdomu, gera? Nieks nebandėt jos? Karts nuo karto vis paskaitau apie ją, bet niekad nebuvau įsimetus į krepšį. Jei gera, gal reiktų kada.. g.gif biggrin.gif

O man dėl nuolaidų visai gerai - kol kas visai nieko nereikia, tai ir nesinori pirkt. O su nuolaidom sunku man tyliai nusėdėt - psichologinį spaudimą vos ne just pradedu, kad "nu reikia gal kažką dar pasiimt, o tada jau kurį laiką nebepirksiu" biggrin.gif Ir taip kartojasi situacija kas savaitę kokią. O dabar ramu.. kol kas biggrin.gif

As irgi norejau klausti apie ta kauke. bigsmile.gif
Beje del to sveitiklio, tai kaip suprantu pakuote vel pakeite, nes as gavau butent tokia kaip toje mano idetoje foto o iherb'e foto biski kitokia. lotuliukas.gif

Dar del veido kaukiu, kazkuri pirko Andalou moliugu kauke berods kazin dar neisbande, idomu butu kaip ji. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 14:32)
As irgi norejau klausti apie ta kauke.  bigsmile.gif
Beje del to sveitiklio, tai kaip suprantu pakuote vel pakeite, nes as gavau butent tokia kaip toje mano idetoje foto o iherb'e foto biski kitokia.  lotuliukas.gif

Dar del veido kaukiu, kazkuri pirko Andalou moliugu kauke berods kazin dar neisbande, idomu butu kaip ji.  unsure.gif

Tai iherb'as matyt nuotraukų nespėjo atnaujinti.. Jūsų nuotraukoje šveitiklio pakuotė ir yra ta naujesnė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 05 14, 12:59)
Man vaikisku vitaminu neduoda su nuolaida

man irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 14, 09:08)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 14, 14:17)
As irgi isidejau i krepseli, bet vistiek rodo kad 1vnt yra

Kai kazkas nupirks paskutini vnt, tada ir neberodys, o siaip krepselyje juk ir 100 zmoniu ta pati paskutini vnt gali turet, bet nusipirkt tik vienas gales. 4u.gif

O Andalou moliugu turejau - is visu AN kaukiu ji pati nefainiausia man. Oda paperstedavo ir paraudus likdavo, na taip nemaloniai tas procesas vyko. Kadangi ir poveikio nemaciau, tai lyg net nesunaudojau iki galo. Bet paskutiniu metu isvis kaukiu nebenaudoju...

QUOTE(illuminated @ 2015 05 14, 15:16)

Omg, tik dabar pamaciau kokia nesamone padariau - rasiau apie sveitikli, o idejau kaukes foto doh.gif Kauke lyg bandzius esu, gerai nepamenu, tai nekomentuosiu. Ir siaip nebemegstu molio kaukiu....
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 05 14, 10:50)
Sveikos,
Ieškau vyresniam žmogui sąnariams vitaminų (paskauda pirštų sąnarius, rytais "sustingimas" būna, reikia išsimankštinti). Wishlist'e pas mane įsidėti Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid. Tačiau jiems nuolaidos neduoda, kaip sąnarių vitaminams.
Tai bandau susidėlioti iš kitų vitaminų. Svarstau tarp Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM arba Now Foods, Glucosamine & Chondroitin with MSM ir dar prie to Now Foods, Hyaluronic Acid With MSM. Ką manot apie šias firmas?

Visos čia normalios firmos ir papildai panašūs. Tik klausimas, ar verta juos gerti cool.gif Jei tik pati pradžia gal ir padės, galit bandyti. Pvz. mano draugės tėvui keitė klubo sąnarį, jis prieš tai saujomis gėrė panašius papildus, o daktarai pasakė, kad kremzlinio audinio priaugę, bet ne ten kur reikia blink.gif
Atsakyti