Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

Merginos, gal kuri Cordyceps turi, kurio neplanuoja artimiausiu metu naudoti ir galėtų perleisti? Staigiai prireikė, o užsakymo dar laukiu doh.gif
Atsakyti

Merginos, o kokia saugi suma dabar ax.gif? Neatidaro muitinės psl. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 13, 13:45)
parekomenduokit vaikiškus vitaminus, kurių sudėtyje ir geležies būtų  4u.gif

http://www.iherb.com...s...r=null&ic=8
http://www.iherb.com...n...null&ic=23?

QUOTE(agise @ 2015 05 14, 09:53)
Merginos, o kokia saugi suma dabar ax.gif? Neatidaro muitinės psl. blush2.gif

iki gegužės 26 tą pačią padarė 23,63 $
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 14, 10:08)

iki gegužės 26 tą pačią padarė 23,63 $

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Siandiena bandysiu pikrti is EU. Iherb....

Kokia yra saugi suma ( itraukus shiippinga) EUR'ais?

ir dar....Gal kuri mergina sportuoja ir yra uzsisakiusi proteino kokteilius, kuriuos gerdavo vietoje vakarienes po sporto ? ax.gif Gal patartumete ka nors? Matau kelis variantus, bet man nezinomi vardai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 14 gegužės 2015 - 09:54
Sveikos,
Ieškau vyresniam žmogui sąnariams vitaminų (paskauda pirštų sąnarius, rytais "sustingimas" būna, reikia išsimankštinti). Wishlist'e pas mane įsidėti Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid. Tačiau jiems nuolaidos neduoda, kaip sąnarių vitaminams.
Tai bandau susidėlioti iš kitų vitaminų. Svarstau tarp Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM arba Now Foods, Glucosamine & Chondroitin with MSM ir dar prie to Now Foods, Hyaluronic Acid With MSM. Ką manot apie šias firmas?

Atsakyti
Apsiprekinau bigsmile.gif , kai ko norėjau iš besibaigiančio galiojimo po du imt, neleido ax.gif krepšelis
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2015 05 14, 02:27)
Mergaitės, kurios prekinasi Anglijoje, norėjau pasiteirauti ar nėra iHerb'e UK šalies valiutos pasirinkimo, kad ant dėžės rašytų svarais, o ne doleriais? blush2.gif

Nemanau kad imanomas toks variantas. kaip ir kazkas minejo, preke siunciama is USA del to ir rasoma doleriais, mergaites perka is LT eurais bet vistiek rasomi doleriai ant dezes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 14, 11:09)
Apsiprekinau bigsmile.gif , kai ko norėjau iš besibaigiančio galiojimo po du imt, neleido ax.gif krepšelis

Maja Di, cia pas pcia galutine suma jau su siuntimu?

Pas mane su siuntimu gaunasi 26,89 EUR. Kazin ar nebus bedu?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 14, 00:28)
Cia as turbut ta Acure sveitikli del kriaukles purvinimo minejau. biggrin.gif Man jis isvis nelabai patiko kaip sveitiklis, toks pusetinas, kartot nenoreciau. O vat kriaukle ji nuprausdama kazkaip ypac pritaskau - jei juoda dantu pasta ar kavos tirsciai ir apsitasko, tai man jie koncentruociau, o sitas sveitiklis kazkaip po visur pasklinda. Nors turbut didesnis minusas, kad pats nepatinka, nes kitu atveju ir kriaukles plovimas netrukdytu ax.gif

O man visai nieko neprisitaske nors veida gerai ismozojuos juo buvau. biggrin.gif Alba Botanoca irgi nemazai priemones ismozoju kaip ji naudoju irgi nieko, tik pastarasis putoja gaiviai maloniai, juodos pastos nenaudojus tai nezinau kaip su ja buna, bet kol kas problemu nebuvo net plauti kriaukles po siu procedu nereikejo. Pradejus parai po naudojimo Acure sveitikli, galiu pasakyti, kad tikrai patinka man jis. Tik pakuote gal nelabai bet cia visiems Acure organics produktams galioja, dangteliai mane biski nervina. Bet kainos, kiekio ir kokybes santykiu ziurint tikrai apsimoka ir manau kad tikrai ji kartosiu.

Na del akciju nuojauta manes neapgavo, tikiuosi nauju nuolaidu super specials skiltyje, nes niekaip krepselio neuzbaigiu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 14, 11:09)

Man vaikisku vitaminu neduoda su nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 14, 11:39)
Maja Di, cia pas pcia galutine suma jau su siuntimu?

Pas mane su siuntimu gaunasi 26,89 EUR. Kazin ar nebus bedu?

Nežiūrėkit kiek su siuntimu, svarbu be siuntimo į 22 eurus įtilpt 4u.gif .
Papildyta:
Bet geras iherbas, prieš kelias valandas paskutinius pirkau, antro neleido dėtis, o dabar vėl rašo, kad 1 vnt paskutinis ir vėėl leidžia krautbandau g.gif
Atsakyti