Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 14:16)
Beje, gal kas naudojat si Aubrey purskikli. Aubrey purskiklis
As tai juo labai nusivyliau. Nezinau kaip reiks sunaudoti toki dar kiekki. Ant slapiu plauku jokio efekto, bet dabar gal kokius 3-4plovimus juo purskiau tai greiciau susiriebaluoja plaukai, ant sausu tai po kokio pusdienio jau plaukai nekaip atrodo o ir jausmas ne koks lyg 5dienas galva butu neplauta. Garbanom nebandziau, bet kazin ar jom kas gero bus, matyt jis mano plaukam netinka, arba per daug tinka tas su jazminais.  biggrin.gif

Na, mano garbanotiems tai jis labai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 14:16)
Ka tik parsinesiau 05 01 siuntinuka, be dovanu...  biggrin.gif

Sivakar isbandysiu acure veido sveitikli, tikiuosi, kad tiks ir patiks

Parasykit po to ar patiks?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 05 13, 15:56)
Parasykit po to ar patiks?

Ka tik isbandziau, ir ka gi galiu jam parasyti 10balu. Pagaliau radau butent toki sveitikli kokio ieskojau ilgai. Jei lyginant Andalou cukrini ir Acure veido sveitiklius, tai Andalou svelnesnis gerokai, o Acure stipriau ir astriau sveicia, tad manau kad ji naudoti i savaite 2kartus pakankamai, daznesniam naudojimui reiktu svelnesnio. Kvapo jokio nepajutau, gal delto kad neseniai ir galva ploviau su tos pacios firmos sampunu, ir kuna tepiau su firming body lotion, ir nei vieno is siu produktu kvapu nebejauciu, matyt pripratau. Bet po nusiplovimo veidas tai kaip naujagimio odyte toks nuostabus jausmas. Isvada kad mano veidui jau reikejo ritmo sveitimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! help.gif Noriu paklausti tų, kurios kovo mėn. dėl užkilusio kurso ir priskaičiuoto muito atsisakė ir neėmė siuntinukų. Ar jums gražino pinigus? Ar reikėjo rašyti Iherb dėl gražinto siuntinuko? Mano kovo pabaigoje buvo išsiustas atgal, iki šiol jokio veiksmo. Ačiū atsakiusioms!
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 17:32)
Ka tik isbandziau, ir ka gi galiu jam parasyti 10balu. Pagaliau radau butent toki sveitikli kokio ieskojau ilgai. Jei lyginant Andalou cukrini ir Acure veido sveitiklius, tai Andalou svelnesnis gerokai, o Acure stipriau ir astriau sveicia, tad manau kad ji naudoti i savaite 2kartus pakankamai, daznesniam naudojimui reiktu svelnesnio. Kvapo jokio nepajutau, gal delto kad neseniai ir galva ploviau su tos pacios firmos sampunu, ir kuna tepiau su firming body lotion, ir nei vieno is siu produktu kvapu nebejauciu, matyt pripratau. Bet po nusiplovimo veidas tai kaip naujagimio odyte toks nuostabus jausmas. Isvada kad mano veidui jau reikejo ritmo sveitimo  lotuliukas.gif

Puiku, kad patiko. O kokia jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 13:16)
Ka tik parsinesiau 05 01 siuntinuka, be dovanu...  biggrin.gif

Sivakar isbandysiu acure veido sveitikli, tikiuosi, kad tiks ir patiks, nes DE veido sveitikli jau noriu i siuksliu deze mesti  biggrin.gif

turiu acure veido sveitikli, man jis super, labai patinka, uzsisakius esu dar viena, tik vat niekaip nesulaukiu balandzio 19d siuntinio, reiks turbut vaziuot paciai ieskot paste.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 17:32)
Ka tik isbandziau, ir ka gi galiu jam parasyti 10balu. Pagaliau radau butent toki sveitikli kokio ieskojau ilgai. Jei lyginant Andalou cukrini ir Acure veido sveitiklius, tai Andalou svelnesnis gerokai, o Acure stipriau ir astriau sveicia, tad manau kad ji naudoti i savaite 2kartus pakankamai, daznesniam naudojimui reiktu svelnesnio. Kvapo jokio nepajutau, gal delto kad neseniai ir galva ploviau su tos pacios firmos sampunu, ir kuna tepiau su firming body lotion, ir nei vieno is siu produktu kvapu nebejauciu, matyt pripratau. Bet po nusiplovimo veidas tai kaip naujagimio odyte toks nuostabus jausmas. Isvada kad mano veidui jau reikejo ritmo sveitimo  lotuliukas.gif

Ar šį pirkot?
http://eu.iherb.com/...e...r=null&ic=3
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 13, 19:04)

as sita turiu
Atsakyti
Tas šveitiklis neblogas... Ganėtinai aštrus, bet veido oda po jo labai švelni būna - lyg nupoliruota.

Kur naujos akcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 16:32)

Šaunu, kad patiko drinks_cheers.gif Maniškis šitas į pabaigą, tai dar turiu beveik pilną Suki pakuotę, bet vis vien pirksiu ir šitą Acure - labai patinka man. Kažkas pamenu kadaise, kalbėjo, kad kriauklę purvina, aš tai tokių nusiskundimų visiškai nesuprantu. biggrin.gif Su paprasta vandens srovele nusiplauna labai lengvai. Labai gerai pašveičia, bet ir nedrasko odos tuo pačiu, neišjautrina per daug (jei labai jau stipriai netrini..).

Ir beje, vakar gavau gegužės 4d. siuntinuką, pašte buvo jau pirmadienį thumbup.gif Nieko ypatingo nepirkau - AN mandarinų rankų kremą, kurio dar nenaudosiu, nes kokosinio labai daug dar likę, Garden of Life B vitamino kompleksą ir Hurraw Moon Balm. Nerealus balzamas drinks_cheers.gif Kvapas - tobulas, vanilė su ramunėlėmis, kažkur "toli" dar kažkiek ir kakavos užuosti galima. Jaučiasi, kad kur kas sunkesnis nei prieš tai turėtas Hurraw Pitta ar Black Cherry balzamai, kreminis toks balzamas ir labai lengvai tepasi, nors netirpsta dar kol kas. Ant lūpų jausmas ir labai malonus - lūpos švelnios, jaučiasi balzamas, bet tas jausmas nėra per daug aliejinis ir šlapias, na nemoku paaiškint. biggrin.gif Bet labai patiko bent kol kas, visi kiti balzamai į šoną nustumti dabar. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 13 gegužės 2015 - 20:57
Cia as turbut ta Acure sveitikli del kriaukles purvinimo minejau. biggrin.gif Man jis isvis nelabai patiko kaip sveitiklis, toks pusetinas, kartot nenoreciau. O vat kriaukle ji nuprausdama kazkaip ypac pritaskau - jei juoda dantu pasta ar kavos tirsciai ir apsitasko, tai man jie koncentruociau, o sitas sveitiklis kazkaip po visur pasklinda. Nors turbut didesnis minusas, kad pats nepatinka, nes kitu atveju ir kriaukles plovimas netrukdytu ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios prekinasi Anglijoje, norėjau pasiteirauti ar nėra iHerb'e UK šalies valiutos pasirinkimo, kad ant dėžės rašytų svarais, o ne doleriais? blush2.gif
Atsakyti