Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Elle_ @ 2015 05 11, 14:18)

sitas My Webpage
Atsakyti
Sveikos merginos. Kadangi jus apie iHerb produkcija zinote daugiau negu as , todel noreciau patarimo. ax.gif
Noriu uzsisakyti Chromo, bet kiek skaiciau, geriausiai zmogus pasisavina chromo pikolinato . Iherbe to chromo pikolinato begales. Gal kuriai teko pirkti ir galetu pasidalinti patirtimi, kuri uzskaineti?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2015 05 12, 00:11)

Koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 05 12, 09:07)
Koks poveikis?

zinokit per trumpai naudoju, kad galeciau ka nors pasakyt apie poveiki...nes gavau tik praejusi sestadieni. As pirkau su mintim apie krutines pastangrinima ir striju profilaktikai. Aisku tokiu minciu, kad papukai ziures i dangu biggrin.gif , net neturiu, bet konsistencija- kvapas ir naturalumas mane l.suzavejo. Kaip pasiteisins - laikas parodys .
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 12, 09:39)
Sveikos merginos. Kadangi jus apie iHerb produkcija zinote daugiau negu as , todel noreciau patarimo. ax.gif
Noriu uzsisakyti Chromo, bet kiek skaiciau, geriausiai zmogus pasisavina chromo pikolinato . Iherbe to chromo pikolinato  begales. Gal kuriai teko pirkti ir galetu pasidalinti patirtimi, kuri uzskaineti?

Dekui  4u.gif

Draugei užsakinėjau šitą Chromo picolinatas - mažiau saldumynų norisi išgėrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 05 12, 09:39)
Noriu uzsisakyti Chromo, bet kiek skaiciau, geriausiai zmogus pasisavina chromo pikolinato . Iherbe to chromo pikolinato  begales. Gal kuriai teko pirkti ir galetu pasidalinti patirtimi, kuri uzskaineti?

Dekui  4u.gif

žiūrėkit, kad rašytų gtf chromium
Atsakyti
Laba diena,
merginos gal parekomenduotumėte nakvišų aliejaus? (Nerandu bloge) Taip pat žuvų taukų vaikams ir suaugusiems?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva626 @ 2015 05 13, 12:29)
Laba diena,
merginos gal parekomenduotumėte nakvišų aliejaus? (Nerandu bloge) Taip pat žuvų taukų vaikams ir suaugusiems?

Kazkada sias nakvisas naudojau, nors realiai as ju poveikio nepajauciau.

O is zuvu tauku, tai man 3 firmos labiausiai patinka: Minami, New Chapter ir Nordic Naturals. 4u.gif Nordic Naturals turi ir vaikisku, o kaip kitos nezinau.
Atsakyti
parekomenduokit vaikiškus vitaminus, kurių sudėtyje ir geležies būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 13, 12:24)
žiūrėkit, kad rašytų gtf chromium

O ka tas GTF duoda/reiskia? ax.gif

Esu "sladkaieska".... doh.gif
Atsakyti
Ka tik parsinesiau 05 01 siuntinuka, be dovanu... biggrin.gif

Sivakar isbandysiu acure veido sveitikli, tikiuosi, kad tiks ir patiks, nes DE veido sveitikli jau noriu i siuksliu deze mesti biggrin.gif

Gal yra sansu kad 14d vakare atsiras nauju akciju super specials skiltyje biggrin.gif Kiek maciau dabartines galioja iki 14d tai gal nauju neblogu ides, kazkaip sivakar nesitukiu geru firmu nuolaidos 20% biggrin.gif Bet gal apgaus mane nuojauta.

Beje, gal kas naudojat si Aubrey purskikli. Aubrey purskiklis
As tai juo labai nusivyliau. Nezinau kaip reiks sunaudoti toki dar kiekki. Ant slapiu plauku jokio efekto, bet dabar gal kokius 3-4plovimus juo purskiau tai greiciau susiriebaluoja plaukai, ant sausu tai po kokio pusdienio jau plaukai nekaip atrodo o ir jausmas ne koks lyg 5dienas galva butu neplauta. Garbanom nebandziau, bet kazin ar jom kas gero bus, matyt jis mano plaukam netinka, arba per daug tinka tas su jazminais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 13, 14:16)
Gal yra sansu kad 14d vakare atsiras nauju akciju super specials skiltyje  biggrin.gif Kiek maciau dabartines galioja iki 14d tai gal nauju neblogu ides, kazkaip sivakar nesitukiu geru firmu nuolaidos 20%  biggrin.gif Bet gal apgaus mane nuojauta.

Beje, gal kas naudojat si Aubrey purskikli. Aubrey purskiklis
As tai juo labai nusivyliau. Nezinau kaip reiks sunaudoti toki dar kiekki. Ant slapiu plauku jokio efekto, bet dabar gal kokius 3-4plovimus juo purskiau tai greiciau susiriebaluoja plaukai, ant sausu tai po kokio pusdienio jau plaukai nekaip atrodo o ir jausmas ne koks lyg 5dienas galva butu neplauta. Garbanom nebandziau, bet kazin ar jom kas gero bus, matyt jis mano plaukam netinka, arba per daug tinka tas su jazminais.  biggrin.gif

As tai tikiuosiu geru akciju siandien, nes kelais savaites be siuntinuku sedziu, tai turi kazkada pramust biggrin.gif

Turiu sita purskikli, nedaug naudojau dar, tai tiksliu komentaru neparasysiu, o ir dazniausiai dar kazka plaukams purskiu/tepu salia jo. Kolkas nelabai suzavejo, toks eilinis purskaliukas...
Atsakyti