QUOTE(Malena @ 2015 05 10, 15:21)
Aštrus? Noriu aštraus šveitiklio kūnui
Esu bandzius ta Weleda sveitikli, tai man jis kaip dusgelis, laabai svelnus ir grudeliai smulkus.
QUOTE(JN @ 2015 05 10, 17:33)
Ką jūs su tais tirščiais darot???
Naudoju juos kokius 15 metų, išplaunu vonią būdu elementariuoju
Man labai buna keista ir skundai del pvz juodos dantu pastos, kad kriaukle issipurvina. Tiek pasta, tiek kavos ar Alba Botanica 'acnedote' sveitiklius (AB irgi rusvas) kuo puikiausiai nuplaunu po maudyniu paprasciausiu vandeniu. Na jei paliekama ilgesniam laikui, tai gal ir pridziusta prie vonios/kriaukles, bet iskart darant uztenka perleist paprastu vandneiu.
QUOTE(dimile @ 2015 05 11, 11:31)
Yra
pirstines. Dar labai geras dalykas tokios
pirstines. Puikiai atsigauna ranku oda. Prisitepi kremo ir uzsimauni jas nakciai. As turiu Weledos kartu su Skin Food kremu, tai labai gerai feikia. Dar yra ir kojoms.
Abejas EcoTools turiu
Abejos normalios, na sveitimo tai isvis nesiskiria man jos (kazkada The Body Shop turejau, paskui noname'ines, dabar EcoTools ir visos vienodos jos man).
O is tu kremams skirtu, tai Weleda, kur prideta prie 'skin food' kazkada buvo, man labiau patinka uz EcoTools. Weleda tvirtesnes, patogesnes, labiau atitinka ranka, bet ir EcoTools geros.
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 11, 11:36)
dimele, galiu pasisakyti del to antrojo. light spalva, nors visos cia ir gasdino, man kiek per sviesi, nors ir esu sviesiaode. oda misri, todel siltom, sauletom dienos uz pros val Tzonoje pasimato blizgesys, veliau ir visas veidas nera matinis. maskavimas: sakyciau light, kaip ir spalva
Matyt ne tokia sviesi esi, nes as tikrai sviesi, tai man 'light' spalva i tamsuma
QUOTE(sanet @ 2015 05 11, 12:53)
o kaip šitas pagal sudėtį?
naujas produkats, pagal kaina būtų nieko visai
aišku, jo db nėra, bet įsimesčiau į wishlistą, jei neblogas
http://eu.iherb.com/...oz-960-ml/63706
EO produktu normali sudetis - jie tokie paprasti, tai galima pigiai dideli kieki nusipirkt, bet muilui ar dusgeliui dideliu reikalavimu nekeliu, tai man tinka tokie variantai.