Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(dimile @ 2015 05 10, 21:15)
Man pirstines yra pats geriausias sveitiklis. Tiek veidui, tiek kunui. Duso zele kunui, prausiklis veidui. Ir pasireguliuoju kiek to sveitimo noriu. Tai stipriau, tai silpniau bruksteliu. Jau daug metu tai pats puikiausias sveitimosi budas smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi neturiu nei vieno sveitiklio kunui, naudoju lygiai tokias pacias Ecotools pirstines duse, gaunasi ir pilingas ir masazas viename...
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 11, 11:36)
dimele, galiu pasisakyti del to antrojo. light spalva, nors visos cia ir gasdino, man kiek per sviesi, nors ir esu sviesiaode. oda misri, todel siltom, sauletom dienos uz pros val Tzonoje pasimato blizgesys, veliau ir visas veidas nera matinis. maskavimas: sakyciau light, kaip ir spalva biggrin.gif

Hmm g.gif As turiu pirmaji, tai net labai gerai maskuoja. Bet kraunu krepsi ir galvoju ar verta ta antraji pabandyt. O del blizgesio, tai labai demesio neatkreipiau, rodos neblizgejau labai g.gif Siaip tas pirmasis labai labai patinka ir spalva tinka, mano medium. Gal neverta metytis g.gif Bet gi knieti isbandyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 10, 11:51)
Gal dar ka norsju bandete? idomiu kremu pas juos yra g.gif Gal veido balzama sita http://www.iherb.com...rbals-llc-...45 kasnors bande? Atsiliepimai tai neblogi, ruses raso, kad ji dar naudoja ir veido valymui, gerai poras isvalo, reikia uztepti, o 5 min su servetele ar kempinele nuvalyti. Kremams vel 10 proc. nuolaida duoda, gaila kad balzamasm nera unsure.gif

butent si Rose Balm ir turiu. Man jis l.universalus produktas, nors tokiu labai nemegstu, bet butent sis tinka ir veidui, kaip naktinis ir valymui, ir nagams ir nuostabus rankoms (man sugeria ne akimirksiu, bet gan greitai, palieka l.minkstos odos ispudi )...As ji naudoju kaip naktini, bet isbandziau ji ir veido valymui, tik man kazkaip pagailo ji nuvalinet nuo veido( naudodavau silta slapia ranksluostuka nuvalyt)....odai nereikdavo jokio kremo nusiprausus. Jis tokios svelnios nekietos sviestines konsistencijos, labai neutralaus ir svelnaus roziu kvapo. Siek tiek pasildzius rankoje greit isslydo, uztenka zirnio dydzio visam veidui ( veida pries tai purskiu hidrolatu arba tepu Aubrey aloe vera tonika), ryte viskas susigere buna. As ji pirkau nes man nestumo metu, vietom labai issausejo ( seip turiu misria ir linkusia kistis oda) ir puse veido okupavo dermatitas...Man labai gerai nuramina, pamaitina ir padrekina, poru bent jau man nekemsa. Niekada jo nebandziau kaip dieninio, nes man jis butu riebokas, nebent ryte naudot ji veido plovimui...Mano isvada- nuostabus ir demesio vertas produktas. wub.gif :4u:Beje dermatitas zenkliai apmazejes ir aprimes , bet cia gali but ir hormonu audru pasekme , todel negaliu nuopelnu skirti tik kremui...
Po sio balzamo nusipirkau, krutine stangrinanti krema, tepu ir nestuke.gif ir krutine, aisku tokie produktai nesigeria l.greitai, bet man jie atradimas, ziurint i poveiki ir sudeti wub.gif
Man rodo, kad Rose Balm yra paradvime, neispirktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 11 gegužės 2015 - 11:18
o kaip šitas pagal sudėtį? rolleyes.gif naujas produkats, pagal kaina būtų nieko visai ax.gif aišku, jo db nėra, bet įsimesčiau į wishlistą, jei neblogas biggrin.gif
http://eu.iherb.com/...oz-960-ml/63706
Atsakyti
Turiu dabar is Physician Formula sita ziemai labai gerai tiko, o dabar kazkiek tamsesnio norisi, lig rasete, kad medium daug tamsesnis? http://eu.iherb.com/...fl-oz-35-ml/542 Ir apskritai galetu treciadieni jiems nuolaida pasiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 10, 15:21)
Aštrus? Noriu aštraus šveitiklio kūnui ax.gif

Esu bandzius ta Weleda sveitikli, tai man jis kaip dusgelis, laabai svelnus ir grudeliai smulkus. ax.gif ax.gif

QUOTE(JN @ 2015 05 10, 17:33)
Ką jūs su tais tirščiais darot??? blink.gif  Naudoju juos kokius 15 metų, išplaunu vonią būdu elementariuoju smile.gif

drinks_cheers.gif Man labai buna keista ir skundai del pvz juodos dantu pastos, kad kriaukle issipurvina. Tiek pasta, tiek kavos ar Alba Botanica 'acnedote' sveitiklius (AB irgi rusvas) kuo puikiausiai nuplaunu po maudyniu paprasciausiu vandeniu. Na jei paliekama ilgesniam laikui, tai gal ir pridziusta prie vonios/kriaukles, bet iskart darant uztenka perleist paprastu vandneiu.

QUOTE(dimile @ 2015 05 11, 11:31)
Yra pirstines. Dar labai geras dalykas tokios pirstines. Puikiai atsigauna ranku oda. Prisitepi kremo ir uzsimauni jas nakciai. As turiu Weledos kartu su Skin Food kremu, tai labai gerai feikia. Dar yra ir kojoms.

Abejas EcoTools turiu drinks_cheers.gif Abejos normalios, na sveitimo tai isvis nesiskiria man jos (kazkada The Body Shop turejau, paskui noname'ines, dabar EcoTools ir visos vienodos jos man).

O is tu kremams skirtu, tai Weleda, kur prideta prie 'skin food' kazkada buvo, man labiau patinka uz EcoTools. Weleda tvirtesnes, patogesnes, labiau atitinka ranka, bet ir EcoTools geros.

QUOTE(Elle_ @ 2015 05 11, 11:36)
dimele, galiu pasisakyti del to antrojo. light spalva, nors visos cia ir gasdino, man kiek per sviesi, nors ir esu sviesiaode. oda misri, todel siltom, sauletom dienos uz pros val Tzonoje pasimato blizgesys, veliau ir visas veidas nera matinis. maskavimas: sakyciau light, kaip ir spalva biggrin.gif

Matyt ne tokia sviesi esi, nes as tikrai sviesi, tai man 'light' spalva i tamsuma 4u.gif

QUOTE(sanet @ 2015 05 11, 12:53)
o kaip šitas pagal sudėtį?  rolleyes.gif naujas produkats, pagal kaina būtų nieko visai  ax.gif  aišku, jo db nėra, bet įsimesčiau į wishlistą, jei neblogas  biggrin.gif
http://eu.iherb.com/...oz-960-ml/63706

EO produktu normali sudetis - jie tokie paprasti, tai galima pigiai dideli kieki nusipirkt, bet muilui ar dusgeliui dideliu reikalavimu nekeliu, tai man tinka tokie variantai.
Atsakyti
Pasakai kad reikia šveitiklio kūnui, tai siūlo viską tik ne šveitiklį lotuliukas.gif
Atsakyti
apie kūno šveitiklius kalbant, man labiausiai patiko iš Loccitano, tai iherb kazin ar yra, bet nera kad laaabai sveistu, o sesuo darosi iš paprasčiausios druskos+aliejai smile.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 11, 14:15)
EO produktu normali sudetis - jie tokie paprasti, tai galima pigiai dideli kieki nusipirkt, bet muilui ar dusgeliui dideliu reikalavimu nekeliu, tai man tinka tokie variantai.

a2iu, gaila, kad butent sito nera, nes man saldus kvapai nepatinka, labiausiai citrusiniai, is bedos levandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 11, 15:23)
apie kūno šveitiklius kalbant, man labiausiai patiko iš Loccitano, tai iherb kazin ar yra, bet nera kad laaabai sveistu,  o sesuo darosi iš paprasčiausios druskos+aliejai smile.gif
a2iu, gaila, kad butent sito nera, nes man saldus kvapai nepatinka, labiausiai citrusiniai, is bedos levandos biggrin.gif

Kuris iš jų? http://lt.loccitane....8,2,13366,0.htm

Man tai žiauriai patinka druskos+riebios grietinės. Oda tokia minštutė švelnutė palieka, kad jokio kremo ilgai nereikia. Dar patinka maudytis vonioj su avižų kojine.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 11, 14:26)
Kuris iš jų? http://lt.loccitane....8,2,13366,0.htm

Man tai žiauriai patinka druskos+riebios grietinės. Oda tokia minštutė švelnutė palieka, kad jokio kremo ilgai nereikia. Dar patinka maudytis vonioj su avižų kojine.

nebėra jo jau unsure.gif tai ir nebeperku iš ten, ieškau alternatyvų biggrin.gif būdavo toka apelsininis-ruban d'orange
šitoks, rašo, kad švelnus smile.gif
http://vn.loccitane.com/ruban-d'orange...5596,130592.htm

dar kazkada buvau pirkus mugeje iš latvių prekeivio veidui šveitiklio, pasirodė per aštrus ax.gif tai sunaudojau kūnui biggrin.gif gal sakau reiktų pabandyt pasigamint g.gif nors ne visa sudeti pamenu-juros druska, ghi sviestas, spanguoles, aliejus kažkoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 11 gegužės 2015 - 14:57
QUOTE(...Dune... @ 2015 05 11, 11:08)
Po sio balzamo nusipirkau, krutine stangrinanti krema

koki?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 11, 15:23)
Pasakai kad reikia šveitiklio kūnui, tai siūlo viską tik ne šveitiklį lotuliukas.gif

Rodos sioj temoj rasiau savo pasiulymus: Hugo Naturals, Suki, 100% Pure ir naminiai (druska/cukrus/kava su aliejais/dusgeliu/medum).
Atsakyti