Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(rapoja @ 2015 05 08, 11:23)
Dabar naudoju weleda - tikrai neblogas,bet norėtųsi šiek tiek su smulkesniais grūdeliais

Aštrus? Noriu aštraus šveitiklio kūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 10, 15:21)

nėra geresnio už kavos tirščius, nes visi parduotuviniai šveitikliai man kaip prausikliai tik...
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 05 10, 16:29)
nėra geresnio už kavos tirščius, nes visi parduotuviniai šveitikliai man kaip prausikliai tik...

Vonią paskui labai plaut reikia schmoll.gif
Atsakyti

hm toks vidutinis sakyčiau mastau.gif smile.gif bet labai aštrus ,tai tikrai nėra smile.gif
QUOTE(Malena @ 2015 05 10, 16:53)

va va doh.gif drinks_cheers.gif kad paskui kai kurioms taip nebūtų biggrin.gif
nors kava su medum bene geriausias/greičiausias rezultatas būna,tik va tas valymas schmoll.gif cool.gif smile.gif aš kavą dar permalu dažniausiai,kad smulkesni tie grūdeliai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 05 10, 16:53)

Ką jūs su tais tirščiais darot??? blink.gif Naudoju juos kokius 15 metų, išplaunu vonią būdu elementariuoju smile.gif
Atsakyti
Gal ir buvo šnekėta, bet praleidau, gal kuri esat pirkus šį serumą:
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/44797
Ir dar, gal perkat kokį skystą muilą pirčiai? Perku rusišką dėžutėse, bet gal iherbe yra kažko panašaus g.gif .
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 05 10, 17:05)
va va  doh.gif  drinks_cheers.gif kad paskui kai kurioms taip nebūtų  biggrin.gif

Tai tas pedantas galėjo ir pauostyti prieš apkaltindamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 10, 20:44)
Tai tas pedantas galėjo ir pauostyti prieš apkaltindamas biggrin.gif

Nu, arba paragauti, kaip tam anekdote. O paskui pasidziaugti, kad "Aciudie, o buciau imynes". biggrin.gif
Atsakyti

Man pirstines yra pats geriausias sveitiklis. Tiek veidui, tiek kunui. Duso zele kunui, prausiklis veidui. Ir pasireguliuoju kiek to sveitimo noriu. Tai stipriau, tai silpniau bruksteliu. Jau daug metu tai pats puikiausias sveitimosi budas smile.gif

QUOTE(rapoja @ 2015 05 10, 17:05)
va va  doh.gif  drinks_cheers.gif kad paskui kai kurioms taip nebūtų  biggrin.gif

Smagiai pasijuokiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 05 10, 23:15)
Man pirstines yra pats geriausias sveitiklis. Tiek veidui, tiek kunui. Duso zele kunui, prausiklis veidui. Ir pasireguliuoju kiek to sveitimo noriu. Tai stipriau, tai silpniau bruksteliu. Jau daug metu tai pats puikiausias sveitimosi budas smile.gif
Smagiai pasijuokiau biggrin.gif biggrin.gif

Jei Iherbe yra gal nuoroda galit imesti.
As irgi gundausi tuo savaiminio idegio kremu, tik vis dar mastau ar man jo reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 09, 15:31)
Ar "Aluminum starch octenylsuccinate" yra labai baisus ingredientas kremo sudety?

nu tipo nebaisus
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 11, 09:41)
Jei Iherbe yra gal nuoroda galit imesti.

Yra pirstines. Dar labai geras dalykas tokios pirstines. Puikiai atsigauna ranku oda. Prisitepi kremo ir uzsimauni jas nakciai. As turiu Weledos kartu su Skin Food kremu, tai labai gerai feikia. Dar yra ir kojoms.
Papildyta:
Merginos, isbandziusios abu CC http://www.iherb.com...cc-cream-spf-30 ir http://www.iherb.com...orrection-cream. Kuris geriau maskuoja?
Atsakyti
dimele, galiu pasisakyti del to antrojo. light spalva, nors visos cia ir gasdino, man kiek per sviesi, nors ir esu sviesiaode. oda misri, todel siltom, sauletom dienos uz pros val Tzonoje pasimato blizgesys, veliau ir visas veidas nera matinis. maskavimas: sakyciau light, kaip ir spalva biggrin.gif
Atsakyti