Yra iherbe pleistriuku? nerandu
QUOTE(Snzk @ 2015 05 08, 23:21)
As siandiena jau gavau savo 1 siuntinuka, uzsakymas buvo issiustas 14.28 sakyciau labai greit atkeliavo
oho, kaip greit, as vis laukiu 04.19 issiusto
Ar "Aluminum starch octenylsuccinate" yra labai baisus ingredientas kremo sudety?
siandien i rankas gavau siuntinuka issiusta 04.05 ..po penkiu dienu !!!! Uzsakyta pirmadieni, o gauta sestadieni.....rekordas testuosiu idegio krema , o WiseWays Herbals kremukas krutinei jau isbadytas - nuostabus, sis gamintojas mano atradimas, pirksiu daugiau ju produkcijos
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 09, 10:02)
ačiū tikrai minimalus
ar yra negavusiu balandzio viduryje uzsakytu siuntinuku?
QUOTE(scalia @ 2015 05 10, 09:43)
ar yra negavusiu balandzio viduryje uzsakytu siuntinuku?
Yra kas ir vasario mėn dar negavo
QUOTE(jurguze @ 2015 05 10, 09:06)
Yra kas ir vasario mėn dar negavo
cia rimtai vasario men dar negavot? na raso pastaruoju metu, kad greit labai sulaukia siuntiniu savo. O jeigu muitine uzmuitina tai vistiek turi lapeli atnesti ar kaip?
As kovo galo laukiu.
mano kovo 13 dar nėra..
QUOTE(...Dune... @ 2015 05 09, 18:29)
o WiseWays Herbals kremukas krutinei jau isbadytas - nuostabus, sis gamintojas mano atradimas, pirksiu daugiau ju produkcijos
Gal dar ka norsju bandete? idomiu kremu pas juos yra Gal veido balzama sita http://www.iherb.com...rbals-llc-...45 kasnors bande? Atsiliepimai tai neblogi, ruses raso, kad ji dar naudoja ir veido valymui, gerai poras isvalo, reikia uztepti, o 5 min su servetele ar kempinele nuvalyti. Kremams vel 10 proc. nuolaida duoda, gaila kad balzamasm nera
QUOTE(scalia @ 2015 05 10, 10:10)
cia rimtai vasario men dar negavot? na raso pastaruoju metu, kad greit labai sulaukia siuntiniu savo. O jeigu muitine uzmuitina tai vistiek turi lapeli atnesti ar kaip?
jei uzmuitina, tada jau laiska gauni