Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

Senai nesiprekinau biggrin.gif Krepšelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 08, 13:32)
ir puodelį akcijinį, kuris pabrango euru dėl siuntimo pabrangimo biggrin.gif
krepšelis

kuo jis toks ypatingas tas puodelis? smile.gif

QUOTE(Shalimar @ 2015 05 08, 14:45)
Pamirsau kokie aliejai rekomenduojami nuo uodu? Ne tepti vaika, bet palasinti kur salia lovos.. Tik vasara ateina, iskart veda is proto, sunu isvis baigia suvalgyti verysad.gif

tinkleliai ant langu biggrin.gif ysidejau ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai labai besisiunčiau...Kiek dabar siuntimas kainuoja minimalus? Ir už kokią sumą dabar saugu siųsti?
Atsakyti
Na ir man atejo laikas naujam krepseliui http://eu.iherb.com/...-20016_DRB-0008
Papildyta:
QUOTE(Edita_27 @ 2015 05 08, 17:24)
Sveikos, seniai labai besisiunčiau...Kiek dabar siuntimas kainuoja minimalus? Ir už kokią sumą dabar saugu siųsti?

iki 22 eur, bet kad nekibtu muitine iki 21 eur be jokios rasliavos, arba 23,63 $, siuntimas 2$ minimalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 08 gegužės 2015 - 17:33
QUOTE(ivetacom @ 2015 05 08, 16:28)
Na ir man atejo laikas naujam krepseliui http://eu.iherb.com/...-20016_DRB-0008
Papildyta:

iki 22 eur, bet kad nekibtu muitine iki 21 eur be jokios rasliavos, arba 23,63 $, siuntimas 2$ minimalus

Tik turbut tokios siuntimo sumos nelabai imanoma susikombinuoti... unsure.gif Kiek dedu, siuntimas apie 6-8eur.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 08, 17:08)
tinkleliai ant langu biggrin.gif ysidejau ir ramu biggrin.gif

Ant visu langu yra, bet vistiek ilenda. Mano sunu nuo pat gimimo eda kaip isproteje.. Ir dabar visas raudonas jau doh.gif
Pas mus sako, kad baziliko bijo.. Bet as nelabai tikiu tokiais dalykais. Kazkada buvo uzpuole skruzdeles balkona, paskaiciau kad jos bijo raudonelio, priberiau, kita diena ziuriu - dar daugiau skruzdeliu, visos salia raudonelio, jo trupinius ant peciu ir nesasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 08, 17:08)

Kaina mirksiukas.gif , bet galvoju neverta buvo, nes sunkus ir siuntimas todėl pabrango ax.gif . Gal kuri jau gavot, mačiau pirkot kai akcija prasidėjo?

QUOTE(Edita_27 @ 2015 05 08, 18:44)
Tik turbut tokios siuntimo sumos nelabai imanoma susikombinuoti... unsure.gif Kiek dedu, siuntimas apie 6-8eur.... doh.gif

Įmanoma, kelis siuntinius už nepilnus 2 eur siuntimo išlaidų atsisiunčiau, dėkit virš 20 usd ir papigs siuntimas mirksiukas.gif

QUOTE(Shalimar @ 2015 05 08, 18:57)
Ant visu langu yra, bet vistiek ilenda. Mano sunu nuo pat gimimo eda kaip isproteje.. Ir dabar visas raudonas jau doh.gif
Pas mus sako, kad baziliko bijo.. Bet as nelabai tikiu tokiais dalykais. Kazkada buvo uzpuole skruzdeles balkona, paskaiciau kad jos bijo raudonelio, priberiau, kita diena ziuriu - dar daugiau skruzdeliu, visos salia raudonelio, jo trupinius ant peciu ir nesasi biggrin.gif

Aš su skruzdėm irgi negaliu niekaip sausidoroy, skruzdėlynus tarp trinkelių padaro, smėlis viršuj doh.gif , į namus eina blink.gif . Paterlioju chemija, kuriam laikui dingsta, bet ir vėl... Girdėjau siera padeda, gal ne taip kenkia sveikatai, kažin kur jos ieškot ax.gif
Atsakyti
Sukroviau pirma krepseli, bet turbut bus daugoka, ane?

Subtotal
€22.18

Shipping
€1.78

Order Total
€23.96

Atsakyti
QUOTE(Attractive @ 2015 05 08, 21:12)
Sukroviau pirma krepseli, bet turbut  bus daugoka, ane?

Subtotal
€22.18

Shipping
€1.78

Order Total
€23.96

Per daug ax.gif Kokią nors nebrangią prekę išmeskit. O gal jokio kodo nepritaikėt?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 08, 17:57)
Pas mus sako, kad baziliko bijo.. Bet as nelabai tikiu tokiais dalykais. Kazkada buvo uzpuole skruzdeles balkona, paskaiciau kad jos bijo raudonelio, priberiau, kita diena ziuriu - dar daugiau skruzdeliu, visos salia raudonelio, jo trupinius ant peciu ir nesasi

kol prilipdomus dėjau, irgi prilysdavo, paskui pirkom įstatomus, tai žymiai mažiau, bet musės vistiek randa pro kur įlyst biggrin.gif bet gal pas jus uodai naglesni biggrin.gif
va va, skruzdėlių tai ir aš neatsiginu doh.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 05 08, 18:35)
Kaina  , bet galvoju neverta buvo, nes sunkus ir siuntimas todėl pabrango

Girdėjau siera padeda, gal ne taip kenkia sveikatai, kažin kur jos ieškot

aišku, nes aš ir pažiūrėjau kaina nebloga, bet įsimetus siuntimas žiauriai išbrangsta doh.gif

sieros deginamos šiltnamiui pirkau sėklų parduotuvėj, jos tokios granuliuotos, tai nzn ar ji tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 08, 23:13)
kol prilipdomus dėjau, irgi prilysdavo, paskui pirkom įstatomus, tai žymiai mažiau, bet musės vistiek randa pro kur įlyst biggrin.gif bet gal pas jus uodai naglesni biggrin.gif
va va, skruzdėlių tai ir aš neatsiginu  doh.gif

Istatomi jie, bet gal kai koki ruba nesu dziauti, ar geles laistyti, vistiek praveri ji, speja matyt, cia vieno uodo uztenka, kad visa nakti miegoti neduotu doh.gif doh.gif

Mano patirtis sako, kad skruzdeles neisnaikinamos. Ir chemiju pyliau ir naturaliai ka radau, dezutes su mielem ir cukrum deliojau, trumpam pradingsta. Ateina ziema ir staiga ramybe - nei vienos. Tik atsyla... doh.gif
Atsakyti
As siandiena jau gavau savo 1 siuntinuka, uzsakymas buvo issiustas 14.28 smile.gif sakyciau labai greit atkeliavo smile.gif
Atsakyti