QUOTE(rapoja @ 2015 05 08, 10:36)
Neblogas tas kremas
.Bet vis tiek nieko nėra gražiau/geriau už natūraliai įdegusią odą
Kokius šveitiklius perkat/naudojat,kad rezultatas būtų kuo gražesnis pasitepus sav.įd.kremu
?
Uztai yra sveikiau uz naturalu idegi
O siaip as nemegstu buti saulej, nepakenciu deginimosi, tai tiek, kiek po 3 kartu su kremu nurudus bunu, per vasara nebent idegu bet ir tai retokai. Per koki pusvalandi speju ir telefona pamaigyt, ir zurnala perverst, ir siaip pagulet is visu pusiu, ir jau namo eit kniaukiu, nes visa diena papludimi prabuvom, o paziurejus i laikrodi nustembu, kad tik tiek laiko praejo (man uztenka to laiko, bet vat vyra sunkiau iskrapstyt), tai su deginimusi man sunkiau.
Dabar atostogaudama tik Alba Botanica 'acnedote' atsivezus, bet kaip visada tik slaunims naudoju. Pries pirma naudojima sveiciausi turimu
Bath Petals (dabar nesisveitus kelias savaites gal, bet pasidengia kuo puikiausiai savaiminis, o ir nenusiplauna plemais, tai kai pasvieseja, pasiteplioju ir tiek), bet nerekomenduoju jo - cia tokia vos dregna druskyte, tai butina maisyt su dusgeliu ar dar kazkuo, nes kitaip galima neblogai apsibraizyt kuna (norejau stipriau pasveist, tai bandziau tik su vandeniu, nu tai ir liko irezimai
). O is labiausiai patikusiu sveitikliu man yra 3: 100% Pure, Hugo Naturals ir Suki. Dabar parsisiuntus John Masters Organics, bet nebandziau dar. Cia isvardijau ir esancius Iherb, ir ne. O is esmes manau puikiai ir naminiai veikia - druska, cukrus ar kava sumaisyta su aliejum, jei norisi dar kokiu eteriniu + medaus.