Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(juste10 @ 2015 05 08, 08:38)
Geriat po 1 ar 3 kapsules dienoje?

Vieną, geriu, 500 mg smile.gif Kai jausiu, kad vėl nebepaeinu, rysiu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 08, 05:33)
Senokai beužsakinėjau, susigundžiau ir aš tuo savaiminio įdegio kremu: Krepšelis

Neblogas tas kremas drinks_cheers.gif .Bet vis tiek nieko nėra gražiau/geriau už natūraliai įdegusią odą rolleyes.gif
Kokius šveitiklius perkat/naudojat,kad rezultatas būtų kuo gražesnis pasitepus sav.įd.kremu smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 05 08, 10:36)
Neblogas tas kremas  drinks_cheers.gif .Bet vis tiek nieko nėra gražiau/geriau už natūraliai įdegusią odą  rolleyes.gif
Kokius šveitiklius perkat/naudojat,kad rezultatas būtų kuo gražesnis pasitepus sav.įd.kremu  smile.gif  ?

Uztai yra sveikiau uz naturalu idegi tongue.gif O siaip as nemegstu buti saulej, nepakenciu deginimosi, tai tiek, kiek po 3 kartu su kremu nurudus bunu, per vasara nebent idegu bet ir tai retokai. Per koki pusvalandi speju ir telefona pamaigyt, ir zurnala perverst, ir siaip pagulet is visu pusiu, ir jau namo eit kniaukiu, nes visa diena papludimi prabuvom, o paziurejus i laikrodi nustembu, kad tik tiek laiko praejo (man uztenka to laiko, bet vat vyra sunkiau iskrapstyt), tai su deginimusi man sunkiau.

Dabar atostogaudama tik Alba Botanica 'acnedote' atsivezus, bet kaip visada tik slaunims naudoju. Pries pirma naudojima sveiciausi turimu Bath Petals (dabar nesisveitus kelias savaites gal, bet pasidengia kuo puikiausiai savaiminis, o ir nenusiplauna plemais, tai kai pasvieseja, pasiteplioju ir tiek), bet nerekomenduoju jo - cia tokia vos dregna druskyte, tai butina maisyt su dusgeliu ar dar kazkuo, nes kitaip galima neblogai apsibraizyt kuna (norejau stipriau pasveist, tai bandziau tik su vandeniu, nu tai ir liko irezimai doh.gif ). O is labiausiai patikusiu sveitikliu man yra 3: 100% Pure, Hugo Naturals ir Suki. Dabar parsisiuntus John Masters Organics, bet nebandziau dar. Cia isvardijau ir esancius Iherb, ir ne. O is esmes manau puikiai ir naminiai veikia - druska, cukrus ar kava sumaisyta su aliejum, jei norisi dar kokiu eteriniu + medaus.
Atsakyti
Ms.Blonde,ačiū už pasisakymą wub.gif
Pažiūrinėsiu tuos tris šveitiklius drinks_cheers.gif smile.gif
Na taip,sveikiau už natūralų drinks_cheers.gif wink.gif Bet laaabai erzina tie nelygūs išsitepimai,ypač aplink alkūnes,kelius,aplink pėdas cool.gif Tai va sakau gal kažkokį super duper lengvai naudojamą šveitiklį atradus būtų liuks smile.gif Dabar naudoju weleda - tikrai neblogas,bet norėtųsi šiek tiek su smulkesniais grūdeliais.Kava su medumi irgi variantas drinks_cheers.gif .
Degintis aš irgi nesu didelė mėgėja.Guliu tik dėl rezultato,o ne dėl to,kad būtų malonu biggrin.gif .
Veidui clarins įdegio lašiukai labai labai geras reikalas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 05 08, 11:23)
Na taip,sveikiau už natūralų  drinks_cheers.gif  wink.gif Bet laaabai erzina tie nelygūs išsitepimai,ypač aplink alkūnes,kelius,aplink pėdas  cool.gif

Nedaug savaiminiu bandzius, bet sis CS tai tobulas rezultatas su minimaliom pastangom. Kazkada senais laikais nenaturalu bandzius, tai ten gana nesekmingas reikalas buvo. Naturalu esu pries gal 5-6 metus bandzius, bet nebuvo toks geras kaip sis. Na o Caribbean Solutions, tai jokiu pastangu nededu tepant, tik tiek, kad po labai nedideli kieki tepu ir rezultatas geras. Vieninteli karta ranku nenusiploviau, tai delnus kiek padaze, bet apart to viskas ok. Kelius, alkunes, pedass (zinau, kad su dviem S, bet kad kitaip SM'as * pavercia zodi biggrin.gif ) tai netepu, tik jau kai susitepu visa krema ant kuno, tai likuciais nuo ranku perbraukiu lengvai per tas vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 08 gegužės 2015 - 11:29
Labas, mergaites, norejau paklasuti, kurios uzsisakinejote siom dienom, ar dar nekliusiu su 20,4$ be siuntimo, nes doleris kyla ? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egjora: 08 gegužės 2015 - 11:55
QUOTE(egjora @ 2015 05 08, 12:54)
Labas, mergaites, norejau paklasuti, kurios uzsisakinejote siom dienom, ar dar nekliusiu su 20,4$ be siuntimo, nes doleris kyla ? Aciu

Ne, iki tiek nepakils, būkit rami. O ar kyla dar, man rodos stabilizavosi. O kodėl nenorit per eu puslapį pirkti, tikrai ramu bus biggrin.gif .
Norėjau paklausti, jei geriat kelis papildus, ar juos kartu geriat g.gif , ar gali būt kad jie nesiderina tarpusavy, gal gert visus atskirai geriau ax.gif
Prisikroviau krepšelį sutrumpinto galiojimo prekų (iš šio skyrelio kitas prekes gavau su ilgu galiojimu biggrin.gif ) ir puodelį akcijinį, kuris pabrango euru dėl siuntimo pabrangimo biggrin.gif
krepšelis
Atsakyti
QUOTE(egjora @ 2015 05 08, 12:54)

Kur jūs dolerio kilimą matote? Nesenai atrodė, kad tuoj euras taps lygus JAV doleriui, o šiandien jau 1,1035 smile.gif galėtų ir muitinė jau kursą pakeisti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 05 07, 21:52)
Ex kaip man patinka sios firmos sudetys http://www.iherb.com/Nourish-Organic, gal kas jau bandete naujuosius deziukus?  http://www.iherb.com...ganic/Deodorantsmile.gif  4u.gif

Iš natūralių ingredientų tiesiog negalima tikėtis didelės apsaugos, 48 val. pvz. biggrin.gif doh.gif Jie ir skirti sveikiems, žmonėms, natūralistams, kurie mažai prakaituoja smile.gif Visi kiti papuola į tą baisų, uždarą ratą, kai ir taip serga ar negaluoja, o negali naudoti natūralių priemonių, nes jos jiems per silpnos...
Atsakyti
Mergaitės, parekomenduokite, prašau, 4-mečiui gerųjų bakterijų (dël alergijos gydytoja liepė pagerti mėnesį). Įsivedžiau į paiešką acidophilus bifidus, bet ten tokia gausa, neįsivaizduoju, ką rinktis. Gal turite kokių pasiūlymų? 4u.gif
P.S. Ir aš užsisakiau tą savaiminio įdegio kremuką, kadangi tiek Jūs visos čia jį reklamuojate, tai pirmąkart bandysiu wub.gif
Atsakyti
Pamirsau kokie aliejai rekomenduojami nuo uodu? Ne tepti vaika, bet palasinti kur salia lovos.. Tik vasara ateina, iskart veda is proto, sunu isvis baigia suvalgyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 08, 15:45)
Pamirsau kokie aliejai rekomenduojami nuo uodu? Ne tepti vaika, bet palasinti kur salia lovos.. Tik vasara ateina, iskart veda is proto, sunu isvis baigia suvalgyti verysad.gif

Citrinžolė, arbatmedis. Dar uodai labai pelargonijų nemėgsta smile.gif
Atsakyti