Man Acure argano aliejus praktiškai bekvapis. Buvau parsivežusi argano aliejaus iš Maroko, va tai ten intensyviai kvepėjo. Kaip skirtingai visoms su tais kvapais...
Sveikutes,
senai bepirkau is iherb, kas cia per naujove pirkti eurais? ir kokia dabar saugi suma?
senai bepirkau is iherb, kas cia per naujove pirkti eurais? ir kokia dabar saugi suma?
vakar gavau 10 ir 12 d., dovanu idejo dildes
merginos o kokius sampunus perkat savo MB? Maniskis vargsta su pleiskanom, bet siuo metu kaip ir neturi
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 15:57)
Mano sunui jei cinamonas pakliuna ant veido, tai tuoj isberia visa ryskiai raudonai, pirma karta kai pamaciau, tai issigandau kaip.. Valgo koki pyrageli, ir apsibarsto, tuoj dega
Ihm, bjaurus jis daiktas odai. Aš panaudoju kartais aliejuko į plaukų kaukę ir tepu tik pačius kabančius plaukus, palenkusi galvą. Ta prasme ne skalpą, jo neliečiu. Nepaisant to, tas cinamoms prasigraužia kažkaip ir kurį laiką pabūna paraudęs vietomis veidas.
Bet plaukams visai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2015 04 21, 19:37)
merginos o kokius sampunus perkat savo MB? Maniskis vargsta su pleiskanom, bet siuo metu kaip ir neturi
Vyrui iš viso gerai pirkti natūralijas shampoo bar vadinasi, kaip muiliukas užteks ilgam ir plaukams nekenks bei bus toks tarsi pirmykštinis, tikras vyras, o ne fyfa su butelėliais
QUOTE(drieze @ 2015 04 21, 18:05)
Sveikutes,
Sveiki, su tais euriukais ir ju sistema siuntimo jau susimakalavau uzsakiau prekyciu uz 25,06$, bet atsiskaiciavo rewards ir gavosi 23,43$ nuo saskaitos nuskaiciavo 22,11.muitine sustabde siuntinuka, nori uzdeti muita, nes ant siuntinio parasyta 25,06$. Issiunciau visus dokumentus, tikiuos muito neuzdes del tu 11 centu.
QUOTE(Agniete1121 @ 2015 04 21, 19:03)
Sveiki, su tais euriukais ir ju sistema siuntimo jau susimakalavau uzsakiau prekyciu uz 25,06$, bet atsiskaiciavo rewards ir gavosi 23,43$ nuo saskaitos nuskaiciavo 22,11.muitine sustabde siuntinuka, nori uzdeti muita, nes ant siuntinio parasyta 25,06$. Issiunciau visus dokumentus, tikiuos muito neuzdes del tu 11 centu.
Uždės. Ir už 1 centa viršyta uždėtų, deja. Man va 21,81 be siuntimo, ir tai atėjo paskaičiuotas muitas.
QUOTE(Grei @ 2015 04 21, 20:10)
Uždės. Ir už 1 centa viršyta uždėtų, deja. Man va 21,81 be siuntimo, ir tai atėjo paskaičiuotas muitas.
Bet raso kad nuo 22 muita deda. As blogai suprantu?
QUOTE(Agniete1121 @ 2015 04 21, 19:14)
Bet raso kad nuo 22 muita deda. As blogai suprantu?
Aš ir taip iki šiol galvojau. Bet aš dar bandysiu rašyti prašymą, kad perskaičiuotų mokesčius. Dar truputį vilties turiu, kad ant kokios PMS'inės skaičiuotojos pataikė mano siuntinys. Kai jau virš 22 eur tai tikrai manau, kad apmuitins.
QUOTE(drieze @ 2015 04 21, 18:05)
Sveikutes,
Niekas nepasikeite 22 eurai
QUOTE(Saulutė @ 2015 04 21, 19:37)
nuo pleiskanu savo sunui pirkauhttp://www.iherb.com...oz-355-ml/6253? pats sampunas tai kvepia, bet kai issiplauni galva, gal nuo sieros, kuri i sudeti ieina, toks kvapas gaunasi :blink:As isiploviau viena kart, tai dar kita diea ta kvapa jauciau tiesa nuo pleiskanu tai labai padeda.
QUOTE(Grei @ 2015 04 21, 20:10)
Kaip tai? Juk neviršija 22
Papildyta:
QUOTE(Grei @ 2015 04 21, 20:19)
Aš ir taip iki šiol galvojau. Bet aš dar bandysiu rašyti prašymą, kad perskaičiuotų mokesčius. Dar truputį vilties turiu, kad ant kokios PMS'inės skaičiuotojos pataikė mano siuntinys. Kai jau virš 22 eur tai tikrai manau, kad apmuitins.
Parašykit atomazgą tada. Ačiū.