QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 07, 10:09)
Butent sio ne, bet esu keleta kitu bandzius (iskaitant
toki), tai man jie visi slykstus
Ir nejauciu poveikio.
O kava ar arbata nepadeda? Gal neissimiegi/nepailsi pakankamai? O gal siaip kazko organizmui truksta, pvz gelezies?
Kažkiek kava padeda, arbatos nepliumpinu, nes tiek neprigersiu, o ir kiek tos kavos gali begert
Poilsio trūksta, maži vaikai, namas, aplinka, pati nieko nespėju, nes pastoviai jaučiuos pavargus, energijos 0... užburtas ratas
Dariausi tyrimus prieš kokius metus, viskas buvo ok. Mano gyd kai ateinu kuo pasiskųst, pažiūri, kad jauna(na, jos akimis pakankamai jauna
), neskiria pati dažniausiai jokių tyrimų, nebent pati prašai. Pasiūlo pagert vitaminų, papildų.
QUOTE(JN @ 2015 05 07, 13:35)
Man karnitinas buvo atradimas nuo amžino nuovargio. Išgeriu 4 vakaro kartu su kavos puodu ir merginą 23 vakaro užmigdau dar šiek tiek ne zombio pavidalu. Geriu dabar vidury dienos dar ir tirozino tabletytę - nervams, bet ko gero ir energijos priduoda.
Kai jau visai prastai - kalu Gerimax Extreme Energy, ten ženšenis+guarana+auksinė šaknis. Tai dar tų ir atskirai turiu atsisiuntus, tik dabr negeriu.
Dariaus tyrimus per 4 lapus, viskas super, nedidukė anemija tik, taip kad taip ir nesužinojau nuo ko man tas nuovargis (šiaip tai numanau, nuo 5 metus trunkančio nedamiegojimo, bet čia jau matyt mažiausia dar 2-3 metus taip tęsis, kol mergina netaps savarankiška ir rytais ilgiau nepradės miegot
) )
karnitiną iš iherb pirkai? kokį? nes užmečiau akį, ten jų daaaug
nervams irgi būtų neblogai, nes labai jautriai į viską reaguoju... tada ir energija dingsta