Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 07, 07:21)
Matet kiek naujienu skiltyje su trumpu galiojimu? Realiai man tik sitie krito i aki, bet aisku kiekvienam skirtingi poreikia, tai gal kazkas reikalingo ir kitoms yra 4u.gif

o kaip patekti į tą psl kur trumpas galiojimas? ax.gif pirmą psl peržvelgiau irgi neradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 07, 10:47)
o kaip patekti į tą psl kur trumpas galiojimas?  ax.gif  pirmą psl peržvelgiau irgi neradau  rolleyes.gif

Nebera jau Iherb puslapyje tos skilties, bet as per google susiradau: short dated sale.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 07, 09:55)
Nebera jau Iherb puslapyje tos skilties, bet as per google susiradau: short dated sale.

ačiū 4u.gif galėtų įdėt į pirmą psl, kad daugiau nereiktų klausinėt ax.gif biggrin.gif

gal kas šitą naudojot? padeda?
http://www.iherb.com...nued-Item/51774
atsikeliu iš pat ryto ir iškart prie žemės traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 07, 11:04)
atsikeliu iš pat ryto ir iškart prie žemės traukia  doh.gif

Butent sio ne, bet esu keleta kitu bandzius (iskaitant toki), tai man jie visi slykstus schmoll.gif Ir nejauciu poveikio.

O kava ar arbata nepadeda? Gal neissimiegi/nepailsi pakankamai? O gal siaip kazko organizmui truksta, pvz gelezies?

Atsakyti
Mergaites, ar praeitu siuntinys $45.45 (su siuntimu) i Norvegija? Google paskaiciuoja 333.68 NOK. Gerai? Galiu siust? g.gif
Atsakyti
Dzlfour puodelis dabar tik 50 ct. Bet kad sveria 0.92 doh.gif

Kaip jums atrodo šitas brandas California-Gold-Nutrition ? Šlamštas ar pusė bėdos?
Man atrodo visai įmanomos jų sudėtys, bet kažkokia pakuotė "nepatikima" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 07 gegužės 2015 - 11:16
QUOTE(raar @ 2015 05 07, 11:15)

as vakar pasiemiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 05 07, 08:45)
Mergaites, ar praeitu siuntinys $45.45 (su siuntimu) i Norvegija? Google paskaiciuoja 333.68 NOK. Gerai? Galiu siust?  g.gif

as imciau, nes pagal dabartini No. kursa ir 47$ thumbup.gif su rezervu yra, as pati pries kelias dienas uzsisakiau uz 45.08, bet tada $ kursas buvo aukstesnis...viliuosi ir tikiuosi, kad dolerio kursas stipriai nebesoks i virsu kronos nenaudai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2015 05 07, 13:12)
as imciau, nes pagal dabartini No. kursa ir 47$  thumbup.gif  su rezervu yra, as pati pries kelias dienas uzsisakiau uz 45.08, bet tada $ kursas buvo aukstesnis...viliuosi ir tikiuosi, kad dolerio kursas stipriai nebesoks i virsu kronos nenaudai... ax.gif

Aciuuu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 05 07, 10:14)

jei kursas kronos vel kris rolleyes.gif , tada uzskrisim abi...tada jau man nebedekosit lotuliukas.gif . Tikiuosi, kad toks kursas ir issilaikys artimiausiu metu .. Plius , kai pas mus siuntimo kastu ant dezes neraso, galima rizikuot biggrin.gif Idekit krepsiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 07 gegužės 2015 - 12:40
Tai kaip su apvalinimu dabar, niekas nepasikeitė? Jei už 23,59 $ pirksiu, nesuapvalins iki 24 $ g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 07, 11:04)
ačiū  4u.gif  galėtų įdėt į pirmą psl, kad daugiau nereiktų klausinėt  ax.gif  biggrin.gif

atsikeliu iš pat ryto ir iškart prie žemės traukia  doh.gif

Man karnitinas buvo atradimas nuo amžino nuovargio. Išgeriu 4 vakaro kartu su kavos puodu ir merginą 23 vakaro užmigdau dar šiek tiek ne zombio pavidalu. Geriu dabar vidury dienos dar ir tirozino tabletytę - nervams, bet ko gero ir energijos priduoda.

Kai jau visai prastai - kalu Gerimax Extreme Energy, ten ženšenis+guarana+auksinė šaknis. Tai dar tų ir atskirai turiu atsisiuntus, tik dabr negeriu.

Dariaus tyrimus per 4 lapus, viskas super, nedidukė anemija tik, taip kad taip ir nesužinojau nuo ko man tas nuovargis (šiaip tai numanau, nuo 5 metus trunkančio nedamiegojimo, bet čia jau matyt mažiausia dar 2-3 metus taip tęsis, kol mergina netaps savarankiška ir rytais ilgiau nepradės miegot smile.gif) )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 07 gegužės 2015 - 13:37