Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Airona @ 2015 05 06, 14:04)
Ar cia man vienai rodo, kad siuntimo mokestis padidejes? Isikroviau prekiu - siuntimas $13,25  doh.gif

Žiūrėk 1-e puslapyje. Pirkti reikia >20 $ ir nuo svorio dar priklauso.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 06, 13:34)
Aš per kelis acauntus šito prisipirkau naiviai tikėdamasi, kad svoris nukris blush2.gif Jų sudėtis panaši, tik kita forma žalioji arbata. Gal kažkiek tą vakarinį apsivalgymą apmažino, kai eini prie šaldytuvo ir nežinai ko  cool.gif o ir atsigulus neužsiciklina mintys prie kokios vienos problemos.

Man atrodo daug naudingiau zalios arbatos isgert - ir visokio gerio gausi, ir skrandi uzkisi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 06, 14:58)
Man atrodo daug naudingiau zalios arbatos isgert - ir visokio gerio gausi, ir skrandi uzkisi wink.gif

Kad neskanu man ji smile.gif o ir nėra kada, išgeri kavos, negi dar arbatą paskui virsi rolleyes.gif vakare dabar stengiuosi nors vieną puodelį išgerti.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 04, 12:08)
O ta Caribbean Solutions savaiminio idegio krema daugiau niekas nebandet? Lyg perkanciu buvo g.gif Idomu kokie kitu ispudziai apie ji.

As jau isbandziau si kremuka - visiskai bekvapis ir visai nedaug reikia. Tepiau tik kojas, tai jau po pirmojo karto po 12 val mano baltos i melynuma kojos buvo svelniai idegusios thumbup.gif Na bet viena beda - na nemoku as tokiu kremu tolygiai paskirstyti doh.gif Tepiau antra karta, kad kazkiek islyginti 'idegi', bet vistiek kai kuriose vietose iskart suprasi kad naudotas idegio kremas unsure.gif na bet cia jau pati kalta, ne kremas. O dar padariau kelis labai ryskius rudus taskus, kuriu niekaip negaliu nuplauti doh.gif gerai isigere spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelenyte112: 06 gegužės 2015 - 15:12
Uzkliuvo europinis 21.70€ ka dabar daryt? bukit geros, priminkit kokios dokumentus siust reikia 4u.gif ir kur geriau rasyt? deklarantas@.... ar pildyt forma? g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 06, 15:21)
Kad neskanu man ji smile.gif o ir nėra kada, išgeri kavos, negi dar arbatą paskui virsi rolleyes.gif vakare dabar stengiuosi nors vieną puodelį išgerti.

Tai galima ir kazkokia kita arbata isgert, netgi kokiu vaisiu/uogu arbata ar net paprasciausio vandens. Na tikrai nepakenks, o sotumo priduos 4u.gif

QUOTE(jelenyte112 @ 2015 05 06, 16:11)
As jau isbandziau si kremuka - visiskai bekvapis ir visai nedaug reikia. Tepiau tik kojas, tai jau po pirmojo karto po 12 val mano baltos i melynuma kojos buvo svelniai idegusios  thumbup.gif  Na bet viena beda - na nemoku as tokiu kremu tolygiai paskirstyti  doh.gif Tepiau antra karta, kad kazkiek islyginti 'idegi', bet vistiek kai kuriose vietose iskart suprasi kad naudotas idegio kremas  unsure.gif  na bet cia jau pati kalta, ne kremas. O dar padariau kelis labai ryskius rudus taskus, kuriu niekaip negaliu nuplauti  doh.gif  gerai isigere spalva  biggrin.gif

Man nuo pat pirmo karto tolygiai spalva su juo gaovsi, nors ne nesistengiau kazkaip ypatingai tept. Gal padetu, jei itin mazia teptum, net nebutinai uztektu visai kojai, o tada vel truputi kremo paimtum ir vel teptum. Bent as tepu blauzda, o paskui tik slauni, bet abiem atvejais imu kremo 1-3 kartus, t.y. butent nuo itin mazo kiekio pradedu. Rankas irgi tepu iki alkunes, o paskui nuo alkunes iki peties.

O kazkuri forumiete maciau komentavo, kad po 3-4 kartu tik lengvas idegis matosi, tai turbut naturaliai oda jos tamsesne ir ne taip matosi. Bet man, kaip ir tau, nuo pirmo patepimo pasimate spalva, nes irgi baltaode esu.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 05 06, 15:11)
As jau isbandziau si kremuka - visiskai bekvapis ir visai nedaug reikia. Tepiau tik kojas, tai jau po pirmojo karto po 12 val mano baltos i melynuma kojos buvo svelniai idegusios  thumbup.gif  Na bet viena beda - na nemoku as tokiu kremu tolygiai paskirstyti  doh.gif Tepiau antra karta, kad kazkiek islyginti 'idegi', bet vistiek kai kuriose vietose iskart suprasi kad naudotas idegio kremas  unsure.gif  na bet cia jau pati kalta, ne kremas. O dar padariau kelis labai ryskius rudus taskus, kuriu niekaip negaliu nuplauti  doh.gif  gerai isigere spalva  biggrin.gif

Ai, gal man tada jo ir nereikia biggrin.gif Tie rudi taskai kai isigeria baisiausiai ir nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elmidi @ 2015 05 06, 16:19)
Uzkliuvo europinis 21.70€ ka dabar daryt? bukit geros, priminkit kokios dokumentus siust reikia  4u.gif  ir kur geriau rasyt? deklarantas@.... ar pildyt forma?  g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vadinasi niekas nesikeičia, profilaktiškai vistiek kratys eurais ar ne eurais doh.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien europinį 21.70 eur. ant dėžutės užrašyta 23.01 dol. neužkliuvęs išsiųstas balanžio 12 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 05 06, 16:11)
Na bet viena beda - na nemoku as tokiu kremu tolygiai paskirstyti  doh.gif Tepiau antra karta, kad kazkiek islyginti 'idegi', bet vistiek kai kuriose vietose iskart suprasi kad naudotas idegio kremas  unsure.gif  na bet cia jau pati kalta, ne kremas. O dar padariau kelis labai ryskius rudus taskus, kuriu niekaip negaliu nuplauti  doh.gif  gerai isigere spalva  biggrin.gif

As pirma gerai nusisveiciu su iherbinem pirstinem duse, tada savaimini maisau 50/50 su iprastu kuno drekikliu. Idealiai viskas pasidengia, tolygiai. Paskui, aisku, nepamirsti nusiplaut ranku.
Atsakyti
Naujos akcijos visai neispudingos schmoll.gif Ai, bent galima atsipust nuo pirkiniu...
Atsakyti
merginos, kaip naudojate? http://www.iherb.com...u...r=null&ic=5
Atsakyti