QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 06, 15:21)
Kad neskanu man ji
o ir nėra kada, išgeri kavos, negi dar arbatą paskui virsi
vakare dabar stengiuosi nors vieną puodelį išgerti.
Tai galima ir kazkokia kita arbata isgert, netgi kokiu vaisiu/uogu arbata ar net paprasciausio vandens. Na tikrai nepakenks, o sotumo priduos
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 05 06, 16:11)
As jau isbandziau si kremuka - visiskai bekvapis ir visai nedaug reikia. Tepiau tik kojas, tai jau po pirmojo karto po 12 val mano baltos i melynuma kojos buvo svelniai idegusios
Na bet viena beda - na nemoku as tokiu kremu tolygiai paskirstyti
Tepiau antra karta, kad kazkiek islyginti 'idegi', bet vistiek kai kuriose vietose iskart suprasi kad naudotas idegio kremas
na bet cia jau pati kalta, ne kremas. O dar padariau kelis labai ryskius rudus taskus, kuriu niekaip negaliu nuplauti
gerai isigere spalva
Man nuo pat pirmo karto tolygiai spalva su juo gaovsi, nors ne nesistengiau kazkaip ypatingai tept. Gal padetu, jei itin mazia teptum, net nebutinai uztektu visai kojai, o tada vel truputi kremo paimtum ir vel teptum. Bent as tepu blauzda, o paskui tik slauni, bet abiem atvejais imu kremo 1-3 kartus, t.y. butent nuo itin mazo kiekio pradedu. Rankas irgi tepu iki alkunes, o paskui nuo alkunes iki peties.
O kazkuri forumiete maciau komentavo, kad po 3-4 kartu tik lengvas idegis matosi, tai turbut naturaliai oda jos tamsesne ir ne taip matosi. Bet man, kaip ir tau, nuo pirmo patepimo pasimate spalva, nes irgi baltaode esu.