Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(AuroraBO @ 2015 05 03, 21:19)
Nu va, butinai gera daikta sugadint turi doh.gif
o kam tau priespienio reikia? Maziems vaikams duosi?

Ne mano seimai, bet pazistama vaikui sekmingai naudojo irgi Trans Factor ir domisi pigesne alternativa.

Gudobele pigiau atsirado http://eu.iherb.com/...mg-90-vcaps/639
Atsakyti
susikroviau krepsioka 4u.gif My Webpage , galvojau tilpsiu i viena, na bet kur tau doh.gif bandysiu isgirtaji Carribean savaimini ir labai lauksiu Wise Ways kremuka krutinei, kuri galvoju naudot ir didejanciam pilvukui. Laaaabai patiko ju Rose Balm, labai patiko veidui, tepu ji nakciai, tuo paciu isbandziau rankoms , nagu odelems ir nagams..isimylejau wub.gif

Atsakyti
O ta Caribbean Solutions savaiminio idegio krema daugiau niekas nebandet? Lyg perkanciu buvo g.gif Idomu kokie kitu ispudziai apie ji.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 04, 12:08)
O ta Caribbean Solutions savaiminio idegio krema daugiau niekas nebandet? Lyg perkanciu buvo g.gif Idomu kokie kitu ispudziai apie ji.

Siandien parsinesiau ji is pasto, tai manau jau artimiausiom dienom parasysiu savo nuomone ax.gif
Atsakyti
Ateinu su žiniomis iš muitinės. Gal pamenate, pirkau eurais iš EU puslapio. Pirkinys kainavo 21,72 eur + už siuntimą 4,88 eur. (rewardsų nebuvo). Ant dėžės rašė 23,75 dol. Nors siunčiau deklarantams dokumentus eurais, pašte visvien susimokėjau 16 eurų muito, nes doleriais paskaičiavus viršijau leistiną sumą. Tada nuskenavau ir atspausdinau visus dokumentus ir išsiunčiau muitinei registruotą prašymą, kad perskaičiuotų muitą, nes aš pirkau eurais ir muitas man buvo apskaičiuotas neteisingai.
Šiandien sulaukiau skambučio iš muitinės. Pasakė, kad peržiūrėjo dokumentus ir nustatė, kad muitas buvo paskaičiuotas be pagrindo. Paprašė padiktuoti asmens kodą ir pasakė, kad pinigai bus grąžinti.
Smagu smile.gif
Ir stebina toks operatyvumas.
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 05 04, 11:34)
Šiandien sulaukiau skambučio iš muitinės. Pasakė, kad peržiūrėjo dokumentus ir nustatė, kad muitas buvo paskaičiuotas be pagrindo. Paprašė padiktuoti asmens kodą ir pasakė, kad pinigai bus grąžinti.
Smagu smile.gif

clap.gif clap.gif Teisybė yra! clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 04 gegužės 2015 - 11:38
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 05 04, 09:34)
Ateinu su žiniomis iš muitinės. Gal pamenate, pirkau eurais iš EU puslapio. Pirkinys kainavo 21,72 eur + už siuntimą 4,88 eur. (rewardsų nebuvo). Ant dėžės rašė 23,75 dol. Nors siunčiau deklarantams dokumentus eurais, pašte visvien susimokėjau 16 eurų muito, nes doleriais paskaičiavus viršijau leistiną sumą. Tada nuskenavau ir atspausdinau visus dokumentus ir išsiunčiau muitinei registruotą prašymą, kad perskaičiuotų muitą, nes aš pirkau eurais ir muitas man buvo apskaičiuotas neteisingai.
Smagu smile.gif

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 05 04, 11:34)

Smagu smile.gif

Aš taip pat sulaukiau skambučio, mano siuntiniui 21.81 eur be siuntimo taip pat buvo uždėtas muitas, bet aš jo neimiau ir iškart daviau dokumentus mokesčių perskaičiavimui. Ir mano paleis siuntinį be mokesčių thumbup.gif
Gaila tik laiko, beveik 3 savaitės papildomos užlaikomas siuntinys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 05 04, 12:34)
Smagu smile.gif

bigsmile.gif Labai džiaugiuosi, kad Jums pavyko. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
kokios dienos siuntinukus gaunate jau? labai savojo laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 05 04, 13:10)
Aš taip pat sulaukiau skambučio, mano siuntiniui 21.81 eur be siuntimo taip pat buvo uždėtas muitas, bet aš jo neimiau ir iškart daviau dokumentus mokesčių perskaičiavimui. Ir mano paleis siuntinį be mokesčių  thumbup.gif
Gaila tik laiko, beveik 3 savaitės papildomos užlaikomas siuntinys  schmoll.gif

O aš dar nesulaukiau skambučio iš muitinės, nors suma mano buvo 21,92 euro, taip pat paskaičiavo muitą. Aš palikau pašte su pretenzija perskaičiuoti. Labai tikiuosi, kad ir man paskambins šio dienom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 05 04, 12:34)

QUOTE(Grei @ 2015 05 04, 13:10)

ploja.gif sokiai.gif clap.gif Tikrai smagu! Juk logiska, kad mes eurais pirkdamos nezinom ka ten ant tos dezes uzrasys.
Atsakyti