Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

[quote=Maja Di,2015 05 01, 14:07]Tai kas kad rodo, bet realiai ant to, kurį gavau, užrašytas galiojimas iki 2017 liepos mirksiukas.gif . Nebeliko jo, prisipažinkit kas išpirkot, nespėjau lotuliukas.gif . Et, būsiu pataupius biggrin.gif .
Man dovanų dildes paskutiniuose siuntiniuose įdėjo. Arba nieko.
[/quote/[]
Puiku,kad ilgiau galioja, reiktu tuomet dar pamti,nes man rodo,kad 3vnt dar yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 01 gegužės 2015 - 16:22
Aš vis tik priėjau išvados, kad man geriausias šampūnas Margaritos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2015 05 01, 17:18)

Puiku,kad ilgiau galioja, reiktu tuomet dar pamti,nes man rodo,kad 3vnt dar yra  biggrin.gif

O geras, vėl atsirado, jau buvo out of stock. Puolu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 01 gegužės 2015 - 16:25
QUOTE(micefee @ 2015 05 01, 15:58)
Aš gavau dovanų liniuotę-knygų skirtuką ir dildę dviejuose siuntiniuose. smile.gif

Išbandžiau tą Earth Science kaukę - nereali.  thumbup.gif Plaukai glotnus, slidūs ir žvilgantys. Bus mano favoritė.

Acure akcijinis šampūnas su arganu kvepia migdolais, nelabai putoja. Kažkada jį turėjau, tai didelio įspūdžio nepaliko. Parsisiunčiau, kad prisiminčiau, tai nuomonė nepasikeitė - šampūnas kaip šampūnas. biggrin.gif

Pradėjau naudoti akcijinį Sibu kremą veidui ir tuo pačiu jų šaltalankių sėklų aliejumi pasiteplioju (pastarasis baisiai smirda!). Kol kas dar anksti kalbėti, bet laukiu malonaus rezultato po kelių savaičių. biggrin.gif

Man irgi si kauke labai patinka, kaip tik planuoju miniuka atostogoms pasiimti. Beje, gal zinot koki nebloga kondicionieriu miniuke. Sampunu yra bet va su kondiske neuzmaciau. schmoll.gif
Kazkuri maciau pirkot Reviva Labs firming body lotion, tai lauksiu atsiliepimo.

As Acure Lemongrass sampuna su kondiske kartosiu, tik veliau kazkada lotuliukas.gif Siap tai kondicionierius man labai patinka, suglotnina plaukus, tokie purus buna net be tos kaukes Earth Science.
Apie sibu krema, as antra pakuote naudoju, tai sikart kvapo nebejauciu, kaip naudojant pirma pakuote jauciau, ir visai jis man patinka, toks lengvas, veidas skaistus, svelnus. Jei bus akcija jam manau, kad dar viena pakuote prigriebsiu. biggrin.gif
Dar taves norejau paklausti, tu temoje rekomendavai Andalou Naturals roziu putas, o esi gal naudojusi tos pacios firmos Cleansing gel ar cleanser, as siuo metu kaip tik ji baigineju Cleanser ir galvoju ar toki tik kitos rusies imti ar tas putas, jei esi naudojusi gal gali palyginti. ax.gif
Atsakyti
Truputi krepšelį pasitvarkiau, dabar 21, 94 eur. Ar praėjo be sulaikymų tokia suma kam paskutiniu metu, maniškiai keliolika centų pigesni praėjo be problemų. O gal jau eurais pradėjo rašyt ant dėžės, kažkuri lyg prašė iherbo, kokį atsakymą gavot?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 01, 16:58)
Pradėjau naudoti akcijinį Sibu kremą veidui ir tuo pačiu jų šaltalankių sėklų aliejumi pasiteplioju (pastarasis baisiai smirda!). Kol kas dar anksti kalbėti, bet  laukiu malonaus rezultato po kelių savaičių. biggrin.gif

As jau kuri laika naudoju krema, patinka, veida lyg paskaistina, bet buna dienu, kai, atrodo, truksta drekinimo, o kartais pats tas. Tik stikliniame permatomame buteliuke atrodo, kad jis nyksta akyse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 01, 17:01)
As jau kuri laika naudoju krema, patinka, veida lyg paskaistina, bet buna dienu, kai, atrodo, truksta drekinimo, o kartais pats tas. Tik stikliniame permatomame buteliuke atrodo, kad jis nyksta akyse  lotuliukas.gif

Taip atrodo, bet istikruju tai as jau tris savaites kas ryta naudoju ji ir dar kaklui ne tik veidui tai tik trecdalis susinaudojo. Ir tai cia 30ml o kitu kremu 50ml dviems menesiaims neuztekdavo schmoll.gif

Del sampunu, tai pas mane dabar pirma vieta Acure Lemongrass, tada DE obuolinis, avietinis ir vynuoginis, aisku isbandzius DE dvi naujienas tas sarasiukas gali koreguotis blush2.gif o trecia vieta jau butu Andalou Naturals, bet pastaroji pirma turi minusu mano atzvilgiu, pirmiausiai tai kad sampuno ir kondicionieriaus vienu kartu negalima atsiusti, na aisku galima bet siuntimas vos ne sampuno kaina ir aisku cia ne firmos kalte, bet ... O antra tai melyna pakuote per prisivertima pabaigineju jau lyg 7menesiai, miniuka 60ml jau 2men naudoju lotuliukas.gif Pastaruoju biski nusivyliau. O ir kiekis pakuotes man perdidelis 340ml jau yra ka sunaudot, o du ar tris menesius naudoti tik ta pati sampuna kai jis labai nepatinka tai ne man kai tikrai yra is ko rinktis. blush2.gif
Vel biski issipleciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 05 01, 15:31)
Apie sibu krema, as antra pakuote naudoju, tai sikart kvapo nebejauciu, kaip naudojant pirma pakuote jauciau, ir visai jis man patinka, toks lengvas, veidas skaistus, svelnus. Jei bus akcija jam manau, kad dar viena pakuote prigriebsiu.  biggrin.gif

Aš kalbu apie aliejuką. Nu baisiai smirda. biggrin.gif Nesistebiu, kad pirmą kartą naudojat kremą man jo kvapas nepatiko. Na bet antra pakuotė jau irgi normaliai, nors nepasakyčiau, kad man jis KVEPIA. biggrin.gif

QUOTE(DG* @ 2015 05 01, 15:31)
Dar taves norejau paklausti, tu temoje rekomendavai Andalou Naturals roziu putas, o esi gal naudojusi tos pacios firmos Cleansing gel ar cleanser, as siuo metu kaip tik ji baigineju Cleanser ir galvoju ar toki tik kitos rusies imti ar tas putas, jei esi naudojusi gal gali palyginti.  ax.gif

Na rožių putos ir prausiklis labai skiriasi. Aš esu turėjusi šį Andalou prausiklį, bet besikraustydama pamečiau. biggrin.gif Putos fainos tuo, kad nesausina veido. Man ypač malonu su jom ryte veidą prausti, kai tereikia po nakties veido odą atgaivinti. Makiažui nuplauti man rodos geriau skystas prausiklis.
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 01, 16:01)
As jau kuri laika naudoju krema, patinka, veida lyg paskaistina, bet buna dienu, kai, atrodo, truksta drekinimo, o kartais pats tas. Tik stikliniame permatomame buteliuke atrodo, kad jis nyksta akyse  lotuliukas.gif

Aha, kartais tikrai atrodo trūksta drėkinimo. Bet veido oda labai graži jį naudojant. Tai priedu dar nusprendžiau praturtinti ir šaltalankių aliejumi. biggrin.gif Šiaip sakau, pastebėjau, kad naudojant šį kremą man ėmė mažėti egzeminės dėmės ant kaktos palei plaukų liniją... Žiūrėsim, gal visai išnyks. bigsmile.gif

QUOTE(DG* @ 2015 05 01, 16:14)
O antra tai melyna pakuote per prisivertima pabaigineju jau lyg 7menesiai, miniuka 60ml jau 2men naudoju  lotuliukas.gif

Aš tą mėlyną beveik metus naudojau. biggrin.gif Bet aš vienu metu kelis šampūnus naudoju... Tas mėlynas man labai patiko, tiko mano plaukams ir odai. Gal kada kartosiu. Bet tų šampūnų dabar užsipirkau turbūt kokiems 2 metams. biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu g.gif kodel neleidžia įsidėt http://www.iherb.com...ggie-Caps/23073
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 05 01, 18:10)

nes prekyboje jo jau nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 05 01, 19:10)

Aš nupirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 01, 16:36)
Truputi krepšelį pasitvarkiau, dabar 21, 94 eur. Ar praėjo be sulaikymų tokia suma kam paskutiniu metu, maniškiai keliolika centų pigesni praėjo be problemų. O gal jau eurais pradėjo rašyt ant dėžės, kažkuri lyg prašė iherbo, kokį atsakymą gavot?

mano krepselis irgi 21,93eur, tai tureciau jau ji gauti artimiausiu metu, kazkaip manau kad bus problemu su muitine..
Atsakyti
Micefee, o ka tokio stebuklingo daro tas aliejukas. blush2.gif
Na o kas dėl prausiklio tai aš ji naudoju veido nuvalymui, o makiažo nuvalymui turiu kitas priemones, tad labiau gundausi tas putas isbandyti.
O del sampunu kiekio vonios kambaryje ir apskritai tai paguodei, kad ne as viena tokia. blush2.gif MB kartais sako ar nepasimetu kuria bonkute kada imti. biggrin.gif

Na ir operatyvumas, ryte 10h LT laiku padariau apmokejima, ir 18h jau issiunte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Estimated date buvo 14diena, dabar jau 11d lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 01 gegužės 2015 - 21:14