Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 11:11)
Normalu. Gal dar nuo pirkimo stažo kokio pabyra biggrin.gif

Man tai keista kad vis kasdien kazkiek paauga nors ir labai mazai. biggrin.gif Kad tas mano pirkimo stazas labai mazas. Vos 11 siuntiniu. blush2.gif Tai nemanau kad delto. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 30 balandžio 2015 - 12:04
Noris paimti REVERSTROL pigiau, bet ar nebutu man per daug papildu vienu metu gert, jei siuo metu geriu hialurona II ir I&III. Hialurono nesinori nutraukt, nes tik viena bonkute sugeriau.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 05 01, 10:38)
Noris paimti REVERSTROL pigiau, bet ar nebutu man per daug papildu vienu metu gert, jei siuo metu geriu hialurona II ir I&III. Hialurono nesinori nutraukt, nes tik viena bonkute sugeriau.

Manau, nebūtų, resveratrolį galima gert su kitais paildais, man gydytoja sakė, kad ir enzimus ir resveratrolį galiu gert kartu, nepakenks. Jau du butelius parsisiunčiau (vieną vaiko mokytojai padovanojau), galvoju gal dar užsisakyt kol papiginto yra, vis vien akcijos nekokios ax.gif . Tiesa ir vitaminai patrumpinto galiojimo ir resveratrolis galioja iki 2016 ir 2017 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 05 01, 10:38)

Manau kaip tik gerai butu. As geriu http://eu.iherb.com/...and-resveratrol, tai jame ten yra visko daugiau. Veikia stebuklingai, negaliu atsistebet thumbup.gif Paauglystej turbut tokios svytincios, grazios odos neturejau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 05 01, 10:58)
Manau kaip tik gerai butu. As geriu http://eu.iherb.com/...and-resveratrol, tai jame ten yra visko daugiau. Veikia stebuklingai, negaliu atsistebet  thumbup.gif Paauglystej turbut tokios svytincios, grazios odos neturejau biggrin.gif

Šitas tai su kalogenu ir hialuronu, bet ir kaina kita bigsmile.gif . O už pamažintą kainą, tuo labiau galiojimas geras, galima dar papildomai užsipirkt mirksiukas.gif . Hialurono nusipirkau cielus du butelius per grožio akcijas, dabar miksuosiu biggrin.gif .
Susikroviau akcijinį krepšelį: krepšelis
Atsakyti
Ar VIP nuolaidos jau panaikintos? Aš turėjau VIP nuolaidą, kur nuo kiekvieno pirkinio sumos sumažindavo 5 %, bet dabar, žiūriu, jokios nuolaidos nedaro. Ar visoms čia taip? Ar tik man panaikino g.gif
Atsakyti
Reverastrolio galiojima tai man rodo iki 2015 liepos.
O tas brangesnis gerai, bet neiperkamas man.

per akcija pasiemiau du sio hialurono ir du sio. Veliau prijungsim dar reverastroli. Taip neiprasta tiek gert, kai niekad negeriu papildu.

Dar emiau per akcija sia pasta, daug neblogu atsiliepimu,bet man visai nepatiko, butu nieko, bet ner 100% svaros jausmo burnoj. Reik daug detis pastos, kad normaliai issivalyt, o as po pries tai vartojamu ipratus po nedideli kieki, nes tik tiek tereikedavo.
http://www.iherb.com...-4-oz-181-g/885
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 01 gegužės 2015 - 11:52
Gavau dovanų liniuotę mažytę.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 05 01, 09:58)
Manau kaip tik gerai butu. As geriu http://eu.iherb.com/...and-resveratrol, tai jame ten yra visko daugiau. Veikia stebuklingai, negaliu atsistebet  thumbup.gif Paauglystej turbut tokios svytincios, grazios odos neturejau biggrin.gif

kazin kaip i lt parsisiust toki nes brangiau gaunasi negu 22 eurai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 04 30, 09:08)
merginos, ar yra dar negavusių kovo vidurio siuntinukų?  g.gif
ar jau laidoti?  verysad.gif

As uzvakar atsiemiau kovo 7 d. Neissilieje, bet suglamzytas, net lapukas buvo uzklijuotas, kad suglamzytas.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 05 01, 12:12)
Reverastrolio galiojima tai man rodo iki 2015 liepos.
O tas brangesnis gerai, bet neiperkamas man.

Tai kas kad rodo, bet realiai ant to, kurį gavau, užrašytas galiojimas iki 2017 liepos mirksiukas.gif . Nebeliko jo, prisipažinkit kas išpirkot, nespėjau lotuliukas.gif . Et, būsiu pataupius biggrin.gif .
Man dovanų dildes paskutiniuose siuntiniuose įdėjo. Arba nieko.
Atsakyti
Aš gavau dovanų liniuotę-knygų skirtuką ir dildę dviejuose siuntiniuose. smile.gif

Išbandžiau tą Earth Science kaukę - nereali. thumbup.gif Plaukai glotnus, slidūs ir žvilgantys. Bus mano favoritė.

Acure akcijinis šampūnas su arganu kvepia migdolais, nelabai putoja. Kažkada jį turėjau, tai didelio įspūdžio nepaliko. Parsisiunčiau, kad prisiminčiau, tai nuomonė nepasikeitė - šampūnas kaip šampūnas. biggrin.gif

Pradėjau naudoti akcijinį Sibu kremą veidui ir tuo pačiu jų šaltalankių sėklų aliejumi pasiteplioju (pastarasis baisiai smirda!). Kol kas dar anksti kalbėti, bet laukiu malonaus rezultato po kelių savaičių. biggrin.gif

Atsakyti