Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

Gavau siuntinuka su Andalou serumu spf 30, CC kremu ir kolageno miltais, taip laukiau kremuku!! biggrin.gif

Gal esat isbande Jason dantu pastas, radau, kad visai salia mano namu bio parduotuvele turi, bet ten keliu rusiu.. Sau, vaikams, kuri patiko? Ka siaip is ju kosmetikos naudojot? As turiu vyrui zele plaukams paemus, jam labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 21, 13:07)
Gavau laišką, kad atsirado burnos kvapą (po česnakų, svogųnų ir kt.)  naikinančios kapsulės
http://eu.iherb.com/...5-Capsules/7793 laukiau gal pusę metų kol atsirado. Iš viršaus mėtų skonis, jį reikia sučiulpti, o viduje petražolių sėklų aliejus, jį reikia nuryti.

Bandzius gal? Nes vyro uzklausiau ar parduotuvej pas mus yra (jis pagrinde apiperka, as tik sarasa sudarau), tai sake bandes yra ir slykscios tos kapsules. ax.gif Manau isvis paprasciau petrazoliu suvalgyt ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 13:36)
Gal esat isbande Jason dantu pastas, radau, kad visai salia mano namu bio parduotuvele  turi, bet ten keliu rusiu.. Sau, vaikams, kuri patiko? Ka siaip is ju kosmetikos naudojot? As turiu vyrui zele plaukams paemus, jam labai patinka.

Jason pastos man visai patinka, naudoju pakaitom ivairius skonius (pakaitom su kitais brandais).

O siaip man Jason kaip brandas labai paprastas, nera produktai kazkuo ypatingesni. Dusgelius daznokai naudojam, nes nebrangus, didelis kiekis ir geras kvapas. Sampuna sea kelp neseniai subaigem, tai tiek man, tiek vyrui labai basic jis. Dezodoranta turejau, bet irgi neisimine. Daugiau nepamenu ar ka bandzius, bet dantu pastos man verciausios demesio.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 21, 13:44)
Jason pastos man visai patinka, naudoju pakaitom ivairius skonius (pakaitom su kitais brandais).

O siaip man Jason kaip brandas labai paprastas, nera produktai kazkuo ypatingesni. Dusgelius daznokai naudojam, nes nebrangus, didelis kiekis ir geras kvapas. Sampuna sea kelp neseniai subaigem, tai tiek man, tiek vyrui labai basic jis. Dezodoranta turejau, bet irgi neisimine. Daugiau nepamenu ar ka bandzius, bet dantu pastos man verciausios demesio.

4u.gif
Pastas tikrai imsiu, dvi su fluoru turi, nezinau zalia ar melyna geriau.. dar skutimosi putas ziurineju.. Niekaip apsispresti negaliu biggrin.gif
Vaikams pastos be fluoro, bet gal imti.. Nupirkau elektrinius sepetukus dantu, dar smelio laikrodis buvo ten kartu, tai valosi trina abu tuos laikrodzius nusistate biggrin.gif Dvi minutes man labai daug atrodo, jiems atrodo dar daugiau, manau nuryja pastos kai tiek ilgai.. Gal sakau geriau be fluoro tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 balandžio 2015 - 12:49
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 21, 13:44)
Bandzius gal? Nes vyro uzklausiau ar parduotuvej pas mus yra (jis pagrinde apiperka, as tik sarasa sudarau), tai sake bandes yra ir slykscios tos kapsules.  ax.gif Manau isvis paprasciau petrazoliu suvalgyt ir tiek...
Papildyta:

Tai kur mėtos skanu, o kai prasideda petražolių skonis tada jau reikia nuryti, kad skrandyje ištirptų.
Pabandžiau jau Acure argano aliejų bigsmile.gif nu baisus kvapas, nežinau ar priprasiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 04 20, 12:33)
Manes paprase rasti kokia nors "auksine" priemone nuo nuospaudu sausu (paprastai tariant mazoliu)  biggrin.gif  Gal iherbe kazkas yra?, bet nezinau nei kaip tai angliskai vadinasi, nei kaip ieskoti  doh.gif  blush2.gif Gal kazkas kazka jau isbande? g.gif

Sveikos. Man irgi aktualu. Gal kazkuri kazka zinot. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 21, 14:01)
Tai kur mėtos skanu, o kai prasideda petražolių skonis tada jau reikia nuryti, kad skrandyje ištirptų.
Pabandžiau jau Acure argano aliejų  bigsmile.gif nu baisus kvapas, nežinau ar priprasiu cool.gif

Sake rijo, bet buvo viau biggrin.gif Maniskis is tu, kur labiau pakencia neskanumus nei as, tai as geriau ne nebandysiu tu tableciu....

Mane pirmakart nuo argano, tai net sutase - ziaugciodama tepiausi (su neroliu irgi panasiai buvo). O dabar visai nebeuzuodziu kvapo, tai mastau pakeite ka ar tik nosis taip iprato 4u.gif Uztai geras zenklas, kad ta kvapa jauti - reiskia viskas tvarkoj su aliejum.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 21, 14:01)
Pabandžiau jau Acure argano aliejų  bigsmile.gif nu baisus kvapas, nežinau ar priprasiu cool.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 21, 14:37)
Mane pirmakart nuo argano, tai net sutase - ziaugciodama tepiausi (su neroliu irgi panasiai buvo). O dabar visai nebeuzuodziu kvapo, tai mastau pakeite ka ar tik nosis taip iprato 4u.gif Uztai geras zenklas, kad ta kvapa jauti - reiskia viskas tvarkoj su aliejum.

Na va, ka tik parsinesiau si aliejuka is pasto, tai net baisu atidarinet biggrin.gif Tegul dar pastovi uzdarytas, kol pabaigsiu Badgerio alieju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 21, 14:37)
Sake rijo, bet buvo viau  biggrin.gif Maniskis is tu, kur labiau pakencia neskanumus nei as, tai as geriau ne nebandysiu tu tableciu....

Gal saldiklis jam netiko g.gif Aš Xylitolį vietoj cukraus naudojau, tai visai nieko, dabar steviją bandau prisipratinti, tai nežinau, ar iš trečio karto pataikiau geresnę nusipirkti ar irgi tiesiog pripratau biggrin.gif nes iš pradžių, tai labai neskanu buvo.

Aš anksčiau tokį argano aliejų naudojau
user posted image

tai kvapo jokio nebuvo, bet ir kaina jo vos ne dvigubai didesnė... Ai, gal Acure aliejų ožkos geriau patrešė biggrin.gif Jos gi Maroke po argano medžius laipioja.
Papildyta:
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 21, 15:15)
Na va, ka tik parsinesiau si aliejuka is pasto, tai net baisu atidarinet  biggrin.gif  Tegul dar pastovi uzdarytas, kol pabaigsiu Badgerio alieju  biggrin.gif

Na po rožių kvapo, tai labai žemai ant žemės nusileisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau 11 dienos siuntinuka uz €21.87, ant dezes 23,19$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 balandžio 2015 - 14:38
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 13:36)
Gal esat isbande Jason dantu pastas, radau, kad visai salia mano namu bio parduotuvele  turi, bet ten keliu rusiu.. Sau, vaikams, kuri patiko? Ka siaip is ju kosmetikos naudojot? As turiu vyrui zele plaukams paemus, jam labai patinka.

Esu bandžius cinamoninę dantų pastą, tai labai sujautrino dantis, dar pastebėjau, kad reaguoja oda lūpų kampučiuose, kur patenka pastos, oda stipriai paraudonuoja. Nepatiko ir mano draugui skonis, trūko gaivos. Išmečiau galiausiai. Mano dantys šiaip jautrūs.

Dar bandžiau skalavimo skystį, bjauraus skonio, nesugebėjau sunaudot irgi, nes nei gaivu, nei šiaip įmanoma skalaut, bandžiau skiest įvairiu santykiu, vis vien nepatiko.

Dar naudoju dezodorantą, jis silpnas, bet aš stipriai neprakaituoju, naudoju namie, kai nereik didelės apsaugos ir po pažastų skutimo, ramina, kvapas neerzina. Jei reikia daugiau apsaugos, neverta tikėtis, net stiprų kvapą vargu ar sulaikys.

Dar esu naudojusi rankų muilą, sunkiai putojo, šiaip švelnus, bet kvapas itin aštrus ir neprimena nei ramunėlių, nei atsipalaidavimo, labai ilgai išlieka.

Šiaip lb norėjau susidraugaut su šia firma, bet nemanau, kad ką nors dar bandysiu unsure.gif Aišku, mano nuomonė subjektyvi, gal kam nors tiko šie produktai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 21 balandžio 2015 - 14:33
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 21, 15:19)
Aš anksčiau tokį argano aliejų naudojau

tai kvapo jokio nebuvo, bet ir kaina jo vos ne dvigubai didesnė... Ai,  gal  Acure aliejų ožkos geriau patrešė biggrin.gif Jos gi Maroke po argano medžius laipioja.

Man atrodo kaip tik aliejai turi kvapa turet, o jei bekvapis, tai dazniausiai rafinuotas. Na gal ir neutralizuot ji galima kazkaip, bet pvz turejus sita argana, tai jokio kvapo nebuvo, bet sertifikuotas, tai noretusi tiket, kad butu aprasyme pamineta, jei bekvapis, nes neutralizuotas kvapas ar pan g.gif Na bet jis man nepatiko ir nejauciau poveikio kaip kad su Acure..
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 21, 15:31)
Esu bandžius cinamoninę dantų pastą, tai labai sujautrino dantis, dar pastebėjau, kad reaguoja oda lūpų kampučiuose, kur patenka pastos, oda stipriai paraudonuoja. Nepatiko ir mano draugui skonis, trūko gaivos. Išmečiau galiausiai. Mano dantys šiaip jautrūs.

Matyt cinamonas lupas jautrino, jis gi dedamas i visokius naturalius lupu putlintojus, kad padilgciotu.
Atsakyti
Mano sunui jei cinamonas pakliuna ant veido, tai tuoj isberia visa ryskiai raudonai, pirma karta kai pamaciau, tai issigandau kaip.. doh.gif Valgo koki pyrageli, ir apsibarsto, tuoj dega doh.gif
Atsakyti