arba gal kažkaip su europine ta iherb sistema dar sistemiškai netvarkoje?
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 29, 14:04)
arba gal kažkaip su europine ta iherb sistema dar sistemiškai netvarkoje?
man gražiai paversdavo į eurus rewardus.
kokios dienos iherb siuntinukus jau gaunate?
QUOTE(scalia @ 2015 04 29, 16:34)
kokios dienos iherb siuntinukus jau gaunate?
As is 14 d. 3 isiustu 2 gavau 23 diena, vieno dar laukiu. Suma tikrai itarimu muitinei neturetu kelti.
Tai ką perkam? O RADIUS, Tour, Travel šepetėlis irgi vaikiškas, ar suaugusiems tinka?
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 29, 21:34)
Tai ką perkam? O RADIUS, Tour, Travel šepetėlis irgi vaikiškas, ar suaugusiems tinka?
Ne vaikiskas jis. Kaip tik nusiziurejau sau ji, nes faina, kad susilanksto.
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 29, 20:34)
Is nauju akciju nieko. Tik reikia jau susikrauta krepsiuka apmoketi, nuo sestadienio vis atidelioju. Bet tai nera blogai, nes nuo sekamdienio iki dabar net 3$ rewards priaugo, per pusdieni dar 0.14$ man tai biski keista, nes kodo neplatinu tik sios temos pirmame psl yra o jau antras karta, o ir tai kad keliu dienu begyje taip auga. Jum irgi taip buna. Ar cia normalu kad taip rewards auga kas pusdieni, diena, nezinau man tai keista...
Is isvaros turiu odos poliruokli, jau seniai pirktas, labai mazai jo reikia. naudoju tik kai nesauletas oras, laikau ant veido kol guliu vonioje, man visiskai nedirgina odos, kruopelites smulkios, efektas labai geras, oda lig pasveseja, minksta. kaitalioju ji su Madre Labs sveitikliu, jo pardavime jau nera, bet irgi labai geras, radikaliau sveicia ir dieviskai kvepia.
Gal kas esate bande Petal Fresh, Botanicals veido sveitikli? Idomu kokia konsistensija jo ir koks sveitimas.
merginos, ar yra dar negavusių kovo vidurio siuntinukų?
ar jau laidoti?
ar jau laidoti?
QUOTE(Dottie @ 2015 04 30, 08:08)
yra ir vasario galo negautas :/
QUOTE(DG* @ 2015 04 29, 22:41)
Is nauju akciju nieko. Tik reikia jau susikrauta krepsiuka apmoketi, nuo sestadienio vis atidelioju. Bet tai nera blogai, nes nuo sekamdienio iki dabar net 3$ rewards priaugo, per pusdieni dar 0.14$ man tai biski keista, nes kodo neplatinu tik sios temos pirmame psl yra o jau antras karta, o ir tai kad keliu dienu begyje taip auga. Jum irgi taip buna. Ar cia normalu kad taip rewards auga kas pusdieni, diena, nezinau man tai keista...
Normalu. Gal dar nuo pirkimo stažo kokio pabyra