Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

arba gal kažkaip su europine ta iherb sistema dar sistemiškai netvarkoje?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 29, 14:04)
arba gal kažkaip su europine ta iherb sistema dar sistemiškai netvarkoje?

man gražiai paversdavo į eurus rewardus.
Atsakyti
kokios dienos iherb siuntinukus jau gaunate?
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2015 04 29, 16:34)
kokios dienos iherb siuntinukus jau gaunate?

As is 14 d. 3 isiustu 2 gavau 23 diena, vieno dar laukiu. Suma tikrai itarimu muitinei neturetu kelti.
Atsakyti
Tai ką perkam? biggrin.gif O RADIUS, Tour, Travel šepetėlis irgi vaikiškas, ar suaugusiems tinka?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 29, 21:34)
Tai ką perkam?  biggrin.gif O RADIUS, Tour, Travel šepetėlis irgi vaikiškas, ar suaugusiems tinka?

Ne vaikiskas jis. Kaip tik nusiziurejau sau ji, nes faina, kad susilanksto.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 29, 20:34)
Tai ką perkam?  biggrin.gif O RADIUS, Tour, Travel šepetėlis irgi vaikiškas, ar suaugusiems tinka?

Is nauju akciju nieko. Tik reikia jau susikrauta krepsiuka apmoketi, nuo sestadienio vis atidelioju. doh.gif Bet tai nera blogai, nes nuo sekamdienio iki dabar net 3$ rewards priaugo, per pusdieni dar 0.14$ man tai biski keista, nes kodo neplatinu tik sios temos pirmame psl yra o jau antras karta, o ir tai kad keliu dienu begyje taip auga. Jum irgi taip buna. g.gif Ar cia normalu kad taip rewards auga kas pusdieni, diena, nezinau man tai keista... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 29 balandžio 2015 - 21:45
Is isvaros turiu odos poliruokli, jau seniai pirktas, labai mazai jo reikia. naudoju tik kai nesauletas oras, laikau ant veido kol guliu vonioje, man visiskai nedirgina odos, kruopelites smulkios, efektas labai geras, oda lig pasveseja, minksta. kaitalioju ji su Madre Labs sveitikliu, jo pardavime jau nera, bet irgi labai geras, radikaliau sveicia ir dieviskai kvepia.
Atsakyti
Gal kas esate bande Petal Fresh, Botanicals veido sveitikli? Idomu kokia konsistensija jo ir koks sveitimas. unsure.gif
Atsakyti
merginos, ar yra dar negavusių kovo vidurio siuntinukų? g.gif
ar jau laidoti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 04 30, 08:08)
merginos, ar yra dar negavusių kovo vidurio siuntinukų?  g.gif
ar jau laidoti?  verysad.gif

yra ir vasario galo negautas :/
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 04 29, 22:41)
Is nauju akciju nieko. Tik reikia jau susikrauta krepsiuka apmoketi, nuo sestadienio vis atidelioju.  doh.gif Bet tai nera blogai, nes nuo sekamdienio iki dabar net 3$ rewards priaugo, per pusdieni dar 0.14$  man tai biski keista, nes kodo neplatinu tik sios temos pirmame psl yra o jau antras karta, o ir tai kad keliu dienu begyje taip auga. Jum irgi taip buna.  g.gif Ar cia normalu kad taip rewards auga kas pusdieni, diena, nezinau man tai keista...  unsure.gif

Normalu. Gal dar nuo pirkimo stažo kokio pabyra biggrin.gif
Atsakyti