Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Thea! @ 2015 04 28, 20:34)
Aš dar prie tos pudros grįžtu, everyday minerals, kaip po perkūnais ją išpurtyt iš to indelio? biggrin.gif kaip nervina ryte,kai kiekviena sekundė brangi ir reikia veidą pasipudruoti,daužau,trankau,purtau, iškrenta kelios kruopos ir jokios naudos man iš tiek doh.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif pažįstama situacija lotuliukas.gif as apvertus uzdaryta dauzydavau su sepetelio koteliu
po kažkiek mėn kai jau išnaudojau tas kruopas viršutines, (matyt suspausta labai buvo) tai jau dabar labai lengvai byra, kartais net per daug prisiberiu ir viską apmiltuoju aplinkui, užsimiršus, kad kelias jau laisavs biggrin.gif
Atsakyti
Gal atsirastų auksinės kantrybės patarėja dėl deklaracijos. Gavau 1 kart per 3 metus laiškelį iš muitinės , veiksmas Suomijoje. Internetu turiu deklaruoti siuntinuką, kadangi nėra visiškai aišku kaip veikti, klausiu jūsų, ar užtenka, kad nusiųsiu išrašą-sąskaitą , kurį gavau į emailą iš iherb?
Juk banko išrašas nereikalingas, ar tiesa?
Dabar gėdingiausia dalis - kaip aš nukopinu tą emailą? blush2.gif

Ačiū už kantrybę
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 28, 21:50)
As irgi ja purtydavau, vartydavau, dauzydavau doh.gif Dazniausiai apversta indeli (uzsukta aisku) stuksendavau su sepeteliu is dugno doh.gif Paskui uzmirsau kazkaip ta pudra, vakar atidarau - visi milteliai isbyreje virsuj, tik imk ir dazykis blink.gif

lotuliukas.gif Kaip prajuokino thumbup.gif
Aha, ją reikia apvertus gerokai daužyti. Dviguba nauda: ir pasigražini, ir sportinį apšilimą padarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 04 29, 09:50)
P. S. Turiu semi mate bei jojoba, tai vis ranka prie jojobos tiesiasi  smile.gif , vasarą gal ir semi mate bus geriau, matysiu  ax.gif

As irgi abi turiu, bet dabar maisau, nes semi-matte tokia kaip tik kaip tik spalva, o jojoba i tamsesne puse, tai abi sumaisius vos tamsiau nei naturali odos spalva. Semi-matte kelis metus naudojau, bet dabar jojoba antra turiu ir turbut net labiau patinka, nes ji tokia lyg dregnesne.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2015 04 29, 11:34)
Gal atsirastų auksinės kantrybės patarėja dėl deklaracijos. Gavau 1 kart  per 3 metus laiškelį iš muitinės , veiksmas Suomijoje. Internetu turiu deklaruoti siuntinuką, kadangi nėra visiškai aišku kaip veikti, klausiu jūsų, ar užtenka, kad nusiųsiu išrašą-sąskaitą , kurį gavau į emailą iš iherb?

Ačiū už kantrybę

Forvardinkit ta uzsakymo meila muitininkams, "subject" dalyje parasykit, kad cia invoice pagal laiska nr........, turetu būti jiems aisku.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2015 04 29, 09:34)
Gal atsirastų auksinės kantrybės patarėja dėl deklaracijos. Gavau 1 kart  per 3 metus laiškelį iš muitinės , veiksmas Suomijoje. Internetu turiu deklaruoti siuntinuką, kadangi nėra visiškai aišku kaip veikti, klausiu jūsų, ar užtenka, kad nusiųsiu išrašą-sąskaitą , kurį gavau į emailą iš iherb?

Ačiū už kantrybę

Aš tokį turiu instaliavusi: http://www.foxitsoft.../PDF-create.php Jis leidžia printinti viską pdf formatu. Tai instaliuoji, paspaudi "print" e-meilą ir pasirenkti, kad printintų į pdf. Tada rašydama muitinei naują laišką prisegi. smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima: iherbe prie "My account" ir rewardsu puslapyje rodo, kad turiu siokia tokia prisikaupusia suma rewardsu, kurie jau yra patvirtinti ir available. Bet po mano krepseliu rewardsu suma rodo 0.
Anksciau, kiek atsimenu, ta patvirtinta rewardsu suma automatiskai atsirasdavo po krepseliu... Ka man daryti, jei noresiu tous pinigus panaudoti? Gal kazkur yra kokie nors pasirinkimai, kad noriu panaudoti, perkelti ar pan?
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 29, 12:11)

Gal susekė du accountus?
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 04 29, 14:32)
Gal susekė du accountus?

Tai kad turiu tik viena accounta, as nezaidziau su rewardsais smile.gif
O ir tas rewardsas neaisku, is kur atsirado. Gal kas is draugu galop pasinaudojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 29, 12:44)
Tai kad turiu tik viena accounta, as nezaidziau su rewardsais smile.gif
O ir tas rewardsas neaisku, is kur atsirado. Gal kas is draugu galop pasinaudojo biggrin.gif

Pažiūrėkit Iherb rewards summary ar jie jau available skiltyje, ar dar tik pending income 4u.gif greičiausiai dar mėnuo nepraėjo nuo momento, kai pasinaudojo jūsų koduku
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 04 29, 14:47)
Pažiūrėkit Iherb rewards summary ar jie jau available skiltyje, ar dar tik pending income  4u.gif greičiausiai dar mėnuo nepraėjo nuo momento, kai pasinaudojo jūsų koduku

"You currently have ($1.12) in “Available” credit. Available credit is “approved” credit and may be used now to shop online at iHerb.com (...)"
Jie jau dega zaliai, yra available. Del to ir klausiu, kodel jie neatsiranda automatiskai po krepseliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 29, 13:56)
"You currently have ($1.12) in “Available” credit. Available credit is “approved” credit and may be used now to shop online at iHerb.com (...)"
Jie jau dega zaliai, yra available. Del to ir klausiu, kodel jie neatsiranda automatiskai po krepseliu  4u.gif

Gal neprisijungei prie krepšelio?
Atsakyti