Aciu labai! Na vat as irgi taip pagalvojau...geriau nerizikuoti. O jus koki siuntima pasirenkat i LT? International Airmail?
QUOTE(Snzk @ 2015 04 28, 00:04)
Aciu labai! Na vat as irgi taip pagalvojau...geriau nerizikuoti. O jus koki siuntima pasirenkat i LT? International Airmail?
Taip. Jei jūsų prekė labai brangi ir netelpa į 22 eur ribas, tai geriau vis vien paštu siųsti, ne dhl, nes už išmuitinimą labai brangiai sumokėsit dhl, berods 100 lt būdavo, jei neklystu, o dar pvm. O jei išeina skaidyt, tada geriausiai 3 siuntinius daryt , neapmokestinamus.
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 27, 23:55)
As tai kenciu kol namo grisiu (siuo metu LT esu), nes vyras ir taip vos susitvarko su namais, tai jei dar mano siuntinius tektu priiminet Nors ziuresiu ka treciadieni pasiulys - jei ismes koki geri, galiu ir neatsispirt.
Aciu mielosios! Labai pagelbejot As jau turiu savo 1 uzsakyma: $21.24 siuntimas $5.34 Total $26.58 Ziuresim kaip ir ka gausiu
Tik labai nepatogu delioti krepseli svorio ir kainos santykiu :/
Tik labai nepatogu delioti krepseli svorio ir kainos santykiu :/
Aš dar prie tos pudros grįžtu, everyday minerals, kaip po perkūnais ją išpurtyt iš to indelio? kaip nervina ryte,kai kiekviena sekundė brangi ir reikia veidą pasipudruoti,daužau,trankau,purtau, iškrenta kelios kruopos ir jokios naudos man iš tiek
QUOTE(Thea! @ 2015 04 28, 21:34)
Aš dar prie tos pudros grįžtu, everyday minerals, kaip po perkūnais ją išpurtyt iš to indelio? kaip nervina ryte,kai kiekviena sekundė brangi ir reikia veidą pasipudruoti,daužau,trankau,purtau, iškrenta kelios kruopos ir jokios naudos man iš tiek
As irgi ja purtydavau, vartydavau, dauzydavau Dazniausiai apversta indeli (uzsukta aisku) stuksendavau su sepeteliu is dugno Paskui uzmirsau kazkaip ta pudra, vakar atidarau - visi milteliai isbyreje virsuj, tik imk ir dazykis
QUOTE(Thea! @ 2015 04 28, 22:34)
Is pradziu, kol nauja, buvau atidarius ta dangteli su skylutem, nes is pilno indelio niekas nebyrejo. Aisku, buvo nepatogu dozuoti is atviro indo. Todel, kai pamazejo pudros, vel uzdariau dangteli ir barbenu pro skylutes. Biski lengviau dabar, bet ne stebuklas.
Turiu EM semi matte pudra, tai ji pas mane linkusi buti gumuleliais, nera visai pabiri milteliai, kaip daugelis kitu mano naudojamu min.pudru. Gal dar ir del to sunkiau su isgavimu...
Man irgi sunkiai byra ji, bet as nuimu ta dangteli su skylutem. Dazausi isiberdama i kita dangteli (kelionese tai i ta pati beriu) ir jame pamakaluoju sepeteliu.
Man ir savo semi-matte nėr labai lengva išpurtyt, bet dabar apmažėjo pudros, tai šiek tiek lengviau jau byra.. Su šepetėlio koteliu padaužau lengvai ir išbyra reikalingas kiekis. Dangtelio net nedarau, o tai kadaise taip dalį matte pudros išpyliau ant grindų.
QUOTE(illuminated @ 2015 04 29, 07:58)
Man ir savo semi-matte nėr labai lengva išpurtyt, bet dabar apmažėjo pudros, tai šiek tiek lengviau jau byra.. Su šepetėlio koteliu padaužau lengvai ir išbyra reikalingas kiekis. Dangtelio net nedarau, o tai kadaise taip dalį matte pudros išpyliau ant grindų.
Aš bandžiau atidaryt, neišėjo, pakratau, išbyra pakankamai, man užtenka
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 29, 09:05)
Aš bandžiau atidaryt, neišėjo, pakratau, išbyra pakankamai, man užtenka
Atidaryti net nebandžiau, bet man kuo toliau tuo puikiau byra. Tik pradžioje, kol buvo labai pilnas indelis, ilgai stuksenti reikėdavo , aš su pirštais, kad ryte nesibaladočiau. Man patinka.
P. S. Turiu semi mate bei jojoba, tai vis ranka prie jojobos tiesiasi , vasarą gal ir semi mate bus geriau, matysiu
Aš tai visada naują pudrą atidarau ir dalį nupilu į išnaudotos indelį, tada lengvai byra iš abiejų. O pradžioj irgi visaip kaip stuksendavau...