Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

Merginos, lyg šioje temoje buvo klausta dėl geležies papildų, kokius geresnius naudojat, bet niekaip neatkasu, ir dar, kažką dar reik vartot, kad geležis geriau organizme pasisavitų-ką?
Ačiū iš anksto atsakiusioms 4u.gif

Beje, gavau be problemų abu europinius siuntinukus 11d ir 13d, vienas 20,77eur, kitas 20,37eur, ant dežutės kiek tiksliai, nepamenu, neišsaugojau, bet nesiekė nei vienas 23dol.

Ir dar į atsiliepimų temą, paskaičiau temoje gerų atsiliepimų apie šį produktą,
http://eu.iherb.com/...-oz-4-8-g/44484
nutariau išmegint, ir nesu tikra ar man patinka tas pudros debesys mėginant užsidėt jos ant veido biggrin.gif tinka puikiai makiažo užbaigimui, nes labai plonytis sluoksnis, neapsunkina smile.gif
jaučiu, sunaudosiu paakių maskuokliui užtvirtint, nes tikrai gerai išsilaiko, bendras įspūdis geras, tik vis gi, presuota tokių pudrų forma man labiau prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 27 balandžio 2015 - 13:18
QUOTE(*Mila* @ 2015 04 27, 14:09)
Merginos, lyg šioje temoje buvo klausta dėl geležies papildų, kokius geresnius naudojat, bet niekaip neatkasu, ir dar, kažką dar reik vartot, kad geležis geriau organizme pasisavitų-ką?
Ačiū iš anksto atsakiusioms 4u.gif

Beje, gavau be problemų abu europinius siuntinukus 11d ir 13d, vienas 20,77eur, kitas 20,37eur, ant dežutės kiek tiksliai, nepamenu, neišsaugojau, bet nesiekė nei vienas 23dol.

Ir dar į atsiliepimų temą, paskaičiau temoje gerų atsiliepimų apie šį produktą,
http://eu.iherb.com/...-oz-4-8-g/44484
nutariau išmegint, ir nesu tikra ar man patinka tas pudros debesys mėginant užsidėt jos ant veido biggrin.gif tinka puikiai makiažo užbaigimui, nes labai plonytis sluoksnis, neapsunkina smile.gif
jaučiu, sunaudosiu paakių maskuokliui užtvirtint, nes tikrai gerai išsilaiko, bendras įspūdis geras, tik vis gi, presuota tokių pudrų forma man labiau prie širdies biggrin.gif

Šis variantas geras pagal kainą ir kokybę, kadangi yra tai, apie ką klausiate: vit. C pasisavinimui
http://www.iherb.com...-Capsules/32307
tik dabar jo nėra kol kas, kaip matote

Gal galite apibūdinti realiai pudros spalvytę? labai jau tokia šviesutė ar ne visai? Įdomu palyginimui žinoti kaip realybėje yra
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 04 27, 12:57)
Aciu  4u.gif

O per chat“a galima prikabint foto? Atkeliavo Mineral Fusion base coat isbeges, like maziau nei puse.

verysad.gif gerai, kad dar nespejau apmoket, neimsiu tada.

Man liepė į emeilą parašyt ir prikabint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 27, 13:27)
Šis variantas geras pagal kainą ir kokybę, kadangi yra tai, apie ką klausiate: vit. C pasisavinimui
http://www.iherb.com...-Capsules/32307
tik dabar jo nėra kol kas, kaip matote

Gal galite apibūdinti realiai pudros spalvytę? labai jau tokia šviesutė ar ne visai? Įdomu palyginimui žinoti kaip realybėje yra

Ačiū 4u.gif smile.gif

Pudrytė švelnaus šviesaus atspalvio, aš esu labai šviesios odos, su gelsvu potoniu, tai man atspalvis tinka dabar puikiai, nesimato jokio 'perėjimo',
kariauju su tamsiais paakiais, jiems maskuoti naudoju šiuos maskuoklius,
http://www.lagirlusa...nceal-2243.html
konkrečiai classic ivory ir creamy beige, natural spalvytes,
http://travelingblus...s6-1024x696.png
jos irgi su gelsvu potoniu, ypač creamy beige, maskuoja šauniai, o pudrytė puikiausiai užtvirtina, neišryškina raukšlelių, pašviesina paakius, suteikia sveiko švytėjimo pojūtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 27 balandžio 2015 - 18:17
Merginos, kuris acure organics sampunas kvepia skaniausiai? Pirkau visu isgirta oranzini, mamai kvepia valgomais migdolais, o mane tampe kol galva issiploviau, nors rezultatas labai patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 04 27, 19:20)
Merginos, kuris acure organics sampunas kvepia skaniausiai? Pirkau visu isgirta oranzini, mamai kvepia valgomais migdolais, o mane tampe kol galva issiploviau, nors rezultatas labai patiko... smile.gif

man orandzinis irgi!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 04 27, 19:22)
man orandzinis irgi!! smile.gif

Kaip skirtingai, man jis smirda, bet gal del to, kad primena marcipanus, o as ju negerbeja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik tik padariau pirmaji uzsakyma 4u.gif noriu paklaust, zinau, kad prekiu galima uzsisakyt iki 22 euru del muitines, cia siuntimas iskaiciuotas i ta suma, ar tik prekiu verte maximali tokia? Aciu 4u.gif g.gif
Atsakyti
jau supratau, prekiu suma be siuntimo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif
Is Iherb tai butu mano 1 uzsakymas. Ir is karto gal ir naivus klausimas: jeigu pasirinkt siuntima per DHL Express- International tiesiai i namus ar reikes su muitine bendrauti? Mano uzsakymas $77.61 ir siuntimas $18.43
Aciu labai! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 04 27, 20:20)

Man tai nei vienas neerzina, neutralus ju kvapai. Bet pvz Acure kuno losjona kazkada (kai dar senos pakuotes buvo atrodo) teko bandyt, tai man jis kazkuo erzino....

QUOTE(Snzk @ 2015 04 27, 23:17)
Is Iherb tai butu mano 1 uzsakymas. Ir is karto gal ir naivus klausimas: jeigu pasirinkt siuntima per DHL Express- International tiesiai i namus ar reikes su muitine bendrauti? Mano uzsakymas $77.61 ir siuntimas $18.43
Aciu labai! wink.gif

DHL turetu i namus pristatyt, bet del pvm vistiek tie patys 22EUR galioja, t.y. juos virsijus, reikia pvm moket. Per kurjerius uzsakant nebus pasto mokescio, bet mokesi kurjeriams uz ismutinima, o tai bus daug daugiau nei 8Eur mokami pastui. Kiek tiksliai nepasakysiu, nes nezinau ar kas nesikeite, bet karta dovanu apie $100 vertes issiunte man per UPS, tai uz ismutinima 150Lt pasiprase jie - atsisakiau siuntinuko isvis tada.
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2015 04 27, 23:17)
Aciu labai! wink.gif

O jūs nenorit skaidyt? Viena prekė tiek kainuoja? Reiks bendrauti ir dar brangesni dhl įkainiai, nei pašto.
Aš neiškenčiau nesusikrovus, jau dvi savaitės nepirkau nieko, nagai niežti biggrin.gif
krepšelis
Atsakyti