Koki GSE naudojate? Vidiniam vartojimui reikia
Illuminated, o kaip tau tas Acure firming lotion, aisku jei jau bandei?
As siandien kaip tik darysiu uzsakyma ir imsiu jo antra pakuote, nes pirma jau baigineju, taip pat kartosiu Andalou Naturals Clementine oranzini ranku krema, kol kas man jis geriausiais is visu triju rusiu tiek kvapu tiek pojuciu, nezinau gal fantazuoju bet man rodos kad jis net geriau drekina ir maitina rankas negu levandinis, dar padariau atradima kad ir koju pedom labai gerai, taip tai ryte vakare tepu ir vistiek issauseja buna, o dabar zalia krema grynai koju pedom naujodu tai uztenka vieno karto pasitepti ir nebeissauseje.
Dar jei bus pagaliau prigriebsiu DE mangu sampuna, gaila kad kondiske netilps reiks dar viena daryti siuntinuka arba brangesni siuntima imti.
Beje, dar norejau taves paklausti, gal gali palyginti Acure veido sveitikli ir suki, ju konsistensija, ir pati sveitima. Kadangi as turejau Andalou Naturals, o kiek skaiciau tai suki labai panasus i ji. Dabar esu giliuose apmastymuose ar Acure pabandyti ar visgi enbesimetyti ir AN pirktis. Vienas pliusas kad Acure sveitiklio pakuote didesne, kaina mazdaug vienoda.
As siandien kaip tik darysiu uzsakyma ir imsiu jo antra pakuote, nes pirma jau baigineju, taip pat kartosiu Andalou Naturals Clementine oranzini ranku krema, kol kas man jis geriausiais is visu triju rusiu tiek kvapu tiek pojuciu, nezinau gal fantazuoju bet man rodos kad jis net geriau drekina ir maitina rankas negu levandinis, dar padariau atradima kad ir koju pedom labai gerai, taip tai ryte vakare tepu ir vistiek issauseja buna, o dabar zalia krema grynai koju pedom naujodu tai uztenka vieno karto pasitepti ir nebeissauseje.
Dar jei bus pagaliau prigriebsiu DE mangu sampuna, gaila kad kondiske netilps reiks dar viena daryti siuntinuka arba brangesni siuntima imti.
Beje, dar norejau taves paklausti, gal gali palyginti Acure veido sveitikli ir suki, ju konsistensija, ir pati sveitima. Kadangi as turejau Andalou Naturals, o kiek skaiciau tai suki labai panasus i ji. Dabar esu giliuose apmastymuose ar Acure pabandyti ar visgi enbesimetyti ir AN pirktis. Vienas pliusas kad Acure sveitiklio pakuote didesne, kaina mazdaug vienoda.
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 26, 13:21)
Koki GSE naudojate? Vidiniam vartojimui reikia
http://eu.iherb.com/...d...p;sr=null
QUOTE(dimile @ 2015 04 26, 13:07)
Mes turim tokį prausiklį, bent kelis jau sunaudojom, tai viskas ok su juo.
QUOTE(dimile @ 2015 04 26, 11:07)
Gal yra bandziusiu http://www.iherb.com...-lotion-shampoo
O jau kainele as violey uz 3 perku... Man patinka, kainos ir kokybes santykis puikus. http://www.violey.co...poo_p_3606.html
QUOTE(DG* @ 2015 04 26, 12:26)
taip pat kartosiu Andalou Naturals Clementine oranzini ranku krema
Dabar esu giliuose apmastymuose ar Acure pabandyti ar visgi enbesimetyti ir AN pirktis. Vienas pliusas kad Acure sveitiklio pakuote didesne, kaina mazdaug vienoda.
taip pat kartosiu Andalou Naturals Clementine oranzini ranku krema
Dabar esu giliuose apmastymuose ar Acure pabandyti ar visgi enbesimetyti ir AN pirktis. Vienas pliusas kad Acure sveitiklio pakuote didesne, kaina mazdaug vienoda.
As ne Illuminated, bet isbandziau si losjona. Dar tik kelias dienas tepliojuos, bet patinka man. Drekina gerai, oda tokia tvirtesne juo pasitepus bet jau kvapelis tai
Neblogas ir man AN clementine kremas. Gal tik noretus siek tiek riebesnio man, nes sausiaranke esu.. Bet siaip labai malonios konsistencijos, geriasi gerai, nepalieka pleves vasarai bus pats tas, ziemai ko nors riebesnio ieskosiu
Apie AN tai apie ta cukrini citrinini kalbat? Jei taip, tai man jis zyyymiai geresnis nei Acure. Acure isvis man nepatiko...
QUOTE(*benigna* @ 2015 04 26, 19:00)
O jau kainele as violey uz 3 perku... Man patinka, kainos ir kokybes santykis puikus. http://www.violey.co...poo_p_3606.html
Jo, aš irgi iš Violey perku.
Beje, jau isbandziau Mineral Fusion tusa http://www.iherb.com...-oz-17-ml/49020 Dazo gan ryskiai (kaip naturalus), issilaiko visa diena, netrupa, nebyra. Bet noretus, jog geriau blakstienas atskirtu.. Na bet dar sviezutelis, tai ner ko noret. Ziuresiu, kaip toliau seksis man su juo draugaut bet siaip pirmas ispudis neblogas
Spejau jau pora kartu ir su situo pasipurskaliot http://www.iherb.com...oz-242-ml/39570 purumo tikrai nesuteikia, turiu itarima, kad net atvirksciai... kazkaip man su AN neina bendros kalbos atrast, kiek esu visko bandzius, tai tik veido sveitiklis ir va ranku kremas daugiau maziau patiko...
Spejau jau pora kartu ir su situo pasipurskaliot http://www.iherb.com...oz-242-ml/39570 purumo tikrai nesuteikia, turiu itarima, kad net atvirksciai... kazkaip man su AN neina bendros kalbos atrast, kiek esu visko bandzius, tai tik veido sveitiklis ir va ranku kremas daugiau maziau patiko...
QUOTE(DG* @ 2015 04 26, 13:26)
Nebandžiau losijono.. Kvapas tai kaip šampūno to. Man tai labai nemaišo, bet įsivaizduoju, kad daug kam tikrai nepatiktų.
AN Clementine kremo nebandžiau dar, bet kai darysiu užsakymą, reiks pagriebt, jei dar bus likę. O šiaip, dabar užbaiginėju paskutinius lašus levandinio (lėtai man kremai naudojasi.. ), tai naudosiu kokosinį, kurio kvapas man tai patiko, net labai.
Man Suki toks šveitiklis, kurio šveitimą gan lengvai "pasireguliuot" galiu - jei su labai šlapiom rankom ant šlapio veido naudoju, tai lengviau pašveičia, jei su sausesnėm rankom ant šlapio veido - stipriau. Bet bet kokiu atveju man po abiejų šveitiklių veidas švelnus, švaresnis. Suki man savo kvapu labai patinka - gaivus, saldus citrusinis kvapas. Acure - kažkokių dumblių.. Suki cukrinis šveitiklis yra, Acure - ne, tai čia jų pagrindinis skirtumas, bet abiem patenkinta esu ir abu kartočiau. Mano oda dažnai užteršta būna, paberta kartais (dabar tragiškai oda atrodo.. ), būna pasausėja ar jautriai sureaguoja, pats odos paviršius grubokas kartais.. Bet kažkaip abu naudoju ir patinka, nėr taip, kad kažkurį vieną naudočiau labiau nei kitą. Kaina tik Suki labai nekokia bent man, nors lėtokai naudojasi jis (Acure ir gan skalsokas), tai jei pirkčiau dar kart, gaudyčiau per tarpininkes nuolaidą kokiam Hautelook. Dar noriu AN cukrinį šveitiklį pabandyt, girdėjau, kad kone identiški, AN tik kaina mažesnė (bet ir kiekis mažesnis taip pat).
QUOTE(*benigna* @ 2015 04 26, 18:00)
As ne Illuminated, bet isbandziau si losjona. Dar tik kelias dienas tepliojuos, bet patinka man. Drekina gerai, oda tokia tvirtesne juo pasitepus bet jau kvapelis tai
Neblogas ir man AN clementine kremas. Gal tik noretus siek tiek riebesnio man, nes sausiaranke esu.. Bet siaip labai malonios konsistencijos, geriasi gerai, nepalieka pleves vasarai bus pats tas, ziemai ko nors riebesnio ieskosiu
Apie AN tai apie ta cukrini citrinini kalbat? Jei taip, tai man jis zyyymiai geresnis nei Acure. Acure isvis man nepatiko...
O man jo kvapas visai nieko, as ji jau dvi savaites naudoju tai netgi to kvapo galima sakyti nebejauciu, va sampuno kvapas stipresnis nors irgi kvapas man nekliuna, vienintelis sio losjono minusas kad man neilgam uztenka, nors ir tepu gana nemaza kuno plota.
Kas del AN ranku kremu tai ziema levandini naudojau tai jis isgelbejo mano rankytes, nes iki tol tikrai vargau, bet vistiek clementine mano favoritas ir kai jis baigsis jauciu verksiu jei naujos pakuotes dar neturesiu. Nors dar nauja pakuote levandinio turiu ir zalia lime blossom beviek pilna.
Taip apie cukrini. Jis kol kas geriausias koki esu naudojus. Ir manau visgi gal liksiu prie jo, kazkaip jau nusipirkti veido sveitiklu kuris nuvyle, nors viduje ir kirba noras ji pabandyti. Man tik acure pakuotes nelabai patinka, tokios minkstos, atrodo, kad produkto yra bet paskui pamatai kad trecdalio nebera taip ir su firming lotion ir su sampunu.
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 04 26, 18:47)
Hautelook. Dar noriu AN cukrinį šveitiklį pabandyt, girdėjau, kad kone identiški, AN tik kaina mažesnė (bet ir kiekis mažesnis taip pat).
Nors kiekis ir mazesnis, bet jo labai ilgam uztenka, man uzteko net 8men, naudojant 1-2kartus per savaite, kartais ir tik vieno karto uztenka, nes po jo sveitimo jausmas nerealus. Tai jis labai skalsiai naudojasi, man net rimtesniam sveitimui uztekdavo 3zirnio dydzio ir net kakliu likdavo. Bet kaip jau sakiau labai kirba mintis isbandyti ir Acure sveitikli, bet gal vis delto liksiu prie AN cukrinio sveitiklio.
QUOTE(AuroraBO @ 2015 04 26, 16:17)
As taip ir pati vedziau i paieska Pati ziurejot ka ismeta ivedus color shampoo? Man reikia dazancio, o ne spalva issaugojancio ar paryskinancio
QUOTE(*benigna* @ 2015 04 26, 19:00)
O jau kainele as violey uz 3 perku...
Ohoho koks kainu skirtumas, siaubelis Pirma syki turbut matau toki skirtuma
Turiu levandu, tai patinka, tikrai neblogas. Bet pats paciausias is cia perkamu yra Out of Africa. Turiu prisipirkus mazyciu pakuociu, kad tureciau visur. O dabar yra gera kaina vaniliniam, pabandyti verta. Nors toks keistas pastebejimas, kad mazose pakuotese kremu konsistensija kiek kitokia nei sito vanilinio Jis toks gerokai tirstesnis. Bet jie man labai patinka, gerai pamaitina oda. Jie tokie riebesni, tai ziemai tikrai tinkantys.
-------------
Gal esat atradusios gera dalykeli aften sun?
QUOTE(dimile @ 2015 04 27, 00:38)
As taip ir pati vedziau i paieska Pati ziurejot ka ismeta ivedus color shampoo? Man reikia dazancio, o ne spalva issaugojancio ar paryskinancio
kažkiek dažo Shikai color reflect geltonai , "ryžai", platinos spalva