Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 25, 01:22)
Ir ka toliau darot - tepat ar nustojat? Raudonis dingsta paskui ar ne?

Megineli turejau cc, bet siaip ka esu bandzius, tai arba meginius, arba jei pilna pakuote, tai metu arba grazinu i parduotuve. Daugiau tept nenoriu, nes niekad nezinau suerzins ar ne, o taip nesinori rizikuot kazkur iseinant...
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 25, 01:01)
April 12, 2015
Subtotal€21.70Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €25.06

Šitą be jokių sulaikymų gavot? Kiek ant dėžės parašyta? Aš tokių dviejų negaunu, nors truputi vėlesnius ir pigesnius 2 gavau, bet savaitės ar 10 dienų bėgy visi buvo užsakyti, gal ir neužkliuvę dar.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 25, 05:45)
Megineli turejau cc, bet siaip ka esu bandzius, tai arba meginius, arba jei pilna pakuote, tai metu arba grazinu i parduotuve. Daugiau tept nenoriu, nes niekad nezinau suerzins ar ne, o taip nesinori rizikuot kazkur iseinant...

As isbandzius turbut dauguma BB ir CC kokie tik yra. Korejietiski, japoniski, gal ir su baisiom sudetim, neziurejau tada.. Nei vienas nealergizavo, o cia pabandziau naturalesni ir va doh.gif Siaip senokai jau buvo toks dalykas, galvojau, kad praejo.. Net i MadHippie vitamino C seruma nereagavo oda, ko bijojau. Is paskutiniu odai nepatiko Now foods serumas, ryte/vakare patepiau, tai kai pradejo degti! Tada nustojau, ir kai praejo, tepiau kas antra diena vakare, nieko nebebuvo. Gal ir sita prisipratinsiu.. g.gif
Atsakyti
Gal jus rozes ekstraktai suerzino Andalou CC kreme? Nes roziu vandeniui ir pan. dalykams zmones labai daznai turi jautruma. Man nieko blogo su juo nera nutike, bet as ji tepu tik retkarciais, nes spalva netinka.

Beje, kokie butu atsiliepimai apie Andalou bespalvi BB krema? Raso, kad riebiai odai skirtas. Mano normali, vasarop - misri. Gal visai nieko ziuretusi ant veido? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 25, 07:13)
Šitą be jokių sulaikymų gavot? Kiek ant dėžės parašyta? Aš tokių dviejų negaunu, nors truputi vėlesnius ir pigesnius 2 gavau, bet savaitės ar 10 dienų bėgy visi buvo užsakyti, gal ir neužkliuvę dar.

Taip,gavau trys siuntinius be jokiu sulaikymu,laisku. Del jo daugiausiai ir jaudinaus,nesinori tu terlioniu.
Siandien atsiemiau,nuplesiau etiketes,vieno siuntinio kaip tik per centus gavos,tai nematau kiek ju ten ar 0 ar 9 smile.gif
23.01
22.55
21.80
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 25, 12:52)
Taip,gavau trys siuntinius be jokiu sulaikymu,laisku. Del jo daugiausiai ir jaudinaus,nesinori tu terlioniu.
Siandien atsiemiau,nuplesiau etiketes,vieno siuntinio kaip tik per centus gavos,tai nematau kiek ju ten ar 0 ar 9 smile.gif
23.01
22.55
21.80

cia eurais?
Atsakyti
thumbup.gif gavau lapeli su laukiamom trim eurinem siuntom

April 12, 2015
Subtotal€20.56Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €23.92

April 12, 2015
Order Total
Subtotal€21.27Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €24.63

April 12, 2015
Subtotal€21.70Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €25.06
........
23.(0?)9?1$
22.55$
21.80$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 25 balandžio 2015 - 12:59
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 25, 10:43)
Beje, kokie butu atsiliepimai apie Andalou bespalvi BB krema? Raso, kad riebiai odai skirtas. Mano normali, vasarop - misri. Gal visai nieko ziuretusi ant veido? smile.gif

Jis 'clarifying' linijos, bet nepamenu, kad rasytu, jog riebiai odai skirta g.gif Mano sausa link normalios, tai labai sekmingai ji kelis metus naudoju. Uztenka drekinimo ir kai silciau, ir kai vesiau. Na ziema jei ji tepu ryte, tai vakare kazkuo riebesniu palepinu oda, jei lauke tikrai labai salta, o ir siaip per didelius salcius kazka kita ryte tepu. Bet kai normali ziema, tai galiu jiluo tepliotis.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 25, 15:25)
Jis 'clarifying' linijos, bet nepamenu, kad rasytu, jog riebiai odai skirta g.gif Mano sausa link normalios, tai labai sekmingai ji kelis metus naudoju. Uztenka drekinimo ir kai silciau, ir kai vesiau. Na ziema jei ji tepu ryte, tai vakare kazkuo riebesniu palepinu oda, jei lauke tikrai labai salta, o ir siaip per didelius salcius kazka kita ryte tepu. Bet kai normali ziema, tai galiu jiluo tepliotis.

Aciu uz ats smile.gif
Na, prie jo parasyta, kad oil control, tai pamaniau, kad riebesniai odai. smile.gif
O nera labai lipnus ant veido? Nes nemazai cinko oksido sudety.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 25, 15:21)
Aciu uz ats smile.gif
Na, prie jo parasyta, kad oil control, tai pamaniau, kad riebesniai odai. smile.gif
O nera labai lipnus ant veido? Nes nemazai cinko oksido sudety.

Ne, lipnumo nera, isvis jis ne toks, kaip paprasti spf buna (na kaip pvz dregnumas, lipnumas lieka, oda blizga, nesidengia produktai graziai). Naudoju kelis metus, tai jei minusu turetu ,tai tikrai nekartociau, o dabar man jis superinis. Iki siol JMO 'spf30' labai patiko, bet kaina nepatinka, tai Andalou kaip atitikmuo jam.
Atsakyti
Gavau šiandien ir 10, ir 14 dienų siuntinukus. Vieno vertė 21.4€, kito - 20, nė vieno nepakibino muitinė. biggrin.gif Tiesa, jau irgi išbandžiau elf Eyebrow Kit, spalvą "Medium" - nu puikus thumbup.gif Spalva nei per tamsi, nei per šviesi man, labai maloniai tepėsi vaškas net su pridėtiniu šepetėliu, antakiai - gražiai užpildyti, bet švelnūs, neatrodo dirbtinai. Pas mane antakiai ir taip nėr visai plonyčiai, o kadangi rudaplaukė esu, nenoriu nusitamsinti ar labai griežtai jų dažyt, o tai labai baisiai atrodytų, per daug grubiai ir griežtai. rolleyes.gif
Va toks rinkinukas:
http://www.iherb.com...-oz-3-5-g/53178

Dar gavau Acure stangrinantį kūno losijoną, Real Techniques Blush Brush, Acure argano aliejų, Desert Essence Jojobos aliejų. Kūno pienelio ir skaistalų šepetėlių dar nebandžiau (nors šepetėlis labai purus ir patogus atrodo, tiks turbūt ir pigmentuotiems, ir lengvesniems skaistalams), argano aliejus jau kartojamas ne kartą, o jojobos aliejus - jau antrą. Vienintelis man jo minusas - pakuotė, bet kaip aliejus, tai puikus - ir makiažą valyt, ir ant plaukų galiukų tept, ir šiaip ant veido ar kūno tept galima.. drinks_cheers.gif

Nuotraukų jokių į blogą nekėliau, nes jau vėlu - tingiu... biggrin.gif Gal vėliau sukelsiu, ypač, kai pasibandysiu ir kitus produktus.
Atsakyti
Kokius geros sudeties kremus ar losjonus tepat kudikiams ir vaikams? g.gif

Gal yra bandziusiu http://www.iherb.com...-lotion-shampoo ir http://www.iherb.com...y-kinder-neutra
Papildyta:
Merginos, ar yra iHerb“e koks nors dazantis sampunas? g.gif
Atsakyti